Προς το περιεχόμενο

Tablet Scorpion 10.2 149€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαγράφηκαν τρία (3) μηνύματα. Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι δυσφημιστικά ή υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται άνευ ετέρου.

Προσέχουμε για να έχουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω τον fatman για τις πληροφοριες και προλαβα λιγη ωρα πριν μου παραδωσει το προιον η acs να παρω την αποφαση να μην παραλαβω την ταμπλετα.Σε δυο απο τις παμπολες επικοινωνιες μου με τα καταστημα,με διαβεβαιωσαν οτι η οθονη ειναι capacitive και την πληροφορια αυτη την ανηρτησα.Αισθανομαι ασχημα που εγινα ταχυδρομος ψευτικων πληροφοριων προς τα μελη του insomnia.Σημερα το μεσημερι αφου ειχα διαβασει την αναρτηση του fatman τηλεφωνησα για πολοστη φορα και τελικα η οθονη δεν ηταν capacitive αλλα resistive!!!!!.Μου ειχαν πει οτι λογω καθηστερησης θα εκαναν δωρο και μια θηκη για την ταμπλετα.Ισχυει κατι τετοιο?Αν και λιγη σημασια εχει πια γιατι εχω χαλαστει αφανταστα.

Αφού πρόλαβες και διάβασες το ποστ καλά έκανες και δεν παρέλαβες. δεν είναι οτι δεν δουλεύει ο οθόνη, αλλά το θέμα είναι να μην κοροιδεύουν τους αγοραστές. θα ήταν καλύτερα να έλεγαν οτι δεν ξέρουν παρά να λένε στο τηλέφωνο (και όχι σε email) τι τύπου είναι η οθόνη.

Σχετικά με την θήκη δώρο, όσο την είδες εσύ τόσο την είδα και εγώ :-D

Πάντως για τα λεφτά του και την συνολική αποδοσή του είναι στο όριο...δεν το λες και τρελή προσφορά αλλά δεν το λές και για πέταμα.

Πιστεύω οτι θα πρέπει να φέρει μερίδιο ευθύνης καί το groupon (goldendeals, prolaveto, οποιοδήποτε) ώστε να ελέγχουν τα καταστήματα που συνεργάζονται. Φυσικά θα πρέπει να προσέχουμε και εμείς σαν καταναλωτές και να είμαι διπλά επιφυλακτικοί σε "καλές" προσφορές

Δημοσ.

Τα χαρακτηρηστικα της ταμπλετας στη περιγραφη ηταν περαν του δεοντος αναλυτικα,εκτος απο το ειδος της οθονης!!!!Το γεγονος αυτο ισως θα επρεπε να το ειχα προσεξει περισσοτερο.Το μημυμα του firegarden ηταν αυτο που με ξυπνησε και με εβαλε να ψαξω το θεμα.Ομως δυστυχος η πληροφοριση του καταστηματος προς εμε ηταν ψευδης.Εσκεμενα ή οχι δεν το γνωριζω ομως το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο δυο φορες μου το παρουσιασαν διαφορετικο απο οτι ειναι στη πραγματικοτητα.Αυτο το ψεμα σαν πελατη που περιμενει περισσοτερο απο ενα μηνα και οχι14 μερες οπως ελεγε η προσφορα και εχει προσπαθησει να επικοινωνησει αμετρητες φορες,οχι παντα με επιτυχια με το καταστημα,με χαλαει αφαναταστα και με κανει να ειμαι πολυ πιο επιφυλακτικος και να αντιμετωπιζω πλεον σαν πονηρους,οποιους πουλανε κατι το οποιο δεν εχω τη δυνατοτητα να το ψηλαφισω αμεσα..Μπορει καποιος να ισχυριστει οτι με 150 ευρω τι ηθελες να παρεις,ομως αυτη δεν ειναι λογικη.Μου πουλας κατι,το παρουσιαζεις αλλιως και ειναι αλλιως.Αυτο το θεωρω το λιγοτερο εξυπνακισμο για να μην το χαρακτηρησω πιο βαρια...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...