Προς το περιεχόμενο

Tablet Scorpion 10.2 149€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινωνησα με το καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι η οθονη ειναι capacitive.

ωραια !!!

εχουμε μαζευτει 100 που το πηραμε

Αντε να δουμε τι ψαρια πιανει

Δημοσ.

Παιδιά είναι κανείς που το παράλαβε από το κατάστημα να μας πει εντυπώσεις ( αν αξίζει για τα λεφτά του) μήπως το πάρουμε και εμείς ???

Δημοσ.

Φαίνεται τίμιο μηχανακι για τα λεφτά του.

Με χαλάνε λιγάκι οι 2 θύρες USB καθώς και η θύρα LAN :(

Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει το επίσημο Google Play store?

Δημοσ.

Αν μπορέσει κάποιος να μου πει αυτονομία σε ανάγνωση pdf με τη φωτεινότητα στο 1/3 θα με υποχρέωνε. Το σκέφτομαι αποκλειστικά για reader αλλά όχι αν κρατάει μόνο 3-4 ώρες.

Δημοσ.

Έστειλα και εγώ mail αλλά δεν απάντησαν και έτσι τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως έχω πάρει σειρά για την άλλη εβδομάδα και μου ζήτησαν και το νούμερο του κινητού για να με ειδοποιήσουν (μένω επαρχία).

Δημοσ.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους την Τριτη 18 Σεπτ μου ειπαν οτι θα παραλαμβαναν την επομενη μερα αλλα οπως φαινεται τζιφος.Απο Θεσσαλονικη υπαρχουν αλλοι στη λιστα της αναμονης?

Δημοσ.

Μετα απο σημερινη επικοινωνια με το καταστημα μου ειπαν οτι θα παραλαβουν την αλλη εβδομαδα λογω ενος θεματος με τον προμηθευτη και θα κανουν στους πελατες ενα εξτρα δωρο, μια θηκη......

Δημοσ.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους σήμερα αλλά δεν απαντάνε στο τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος που να παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα? Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. <_<

Δημοσ.

θα εχουν πεταχτει στην Κινα να τα φερουν

Ευτυχως που αποφασισα να παρω απο δω κι οχι απο Κινα γιατι σκεφτηκα οτι θα αργουσε

Αν δε το εχουμε μεχρι τελος εβδομαδας πρεπει να κανουμε κατι ολοι μαζι

Δημοσ.

Σαν topic starter, να απολογηθω λεγοντας οτι θεωρησα καλη την προσφορά μιας και ηταν στο groupon, αν ηταν σε αλλο ανωνυμο μαγαζι απευθειας, σιγουρα δεν θα ανεβζα την αγγελια...

Ευχομαι να πανε ολα καλα, και ν α μην σας εχω παρει στο λαιμο μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...