Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σόρι για την ολιγοήμερη καθυστέρηση. έσβησα και το δίκτυο , δημιουργησα και άλλα πόσα αφού τα διέγραφα ένα-ένα και κανένα δεν μου έλυνε το προβλημα. μίλησα με οτε (γύρω στις 2 ώρες, με τρεις υπαλλήλους, με το ειδικό τμήμα ασύρματων δικτύων) και μου είπανε πως ο συγκεκριμένος ρούτερ και γενικά οι καινούργιοι ρουτερς δεν τα πάνε καλά με windows vista. γιαυτό όταν το σύνδεσα μετο sagem δεν είχα πρόβλημα. ευχαριστώ πάντως και για τη βοήθεια και πρόσθεσα το τελευταίο για να ξέρει όποιος ενδιαφέρεται .

Δημοσ.

σόρι για την ολιγοήμερη καθυστέρηση. έσβησα και το δίκτυο , δημιουργησα και άλλα πόσα αφού τα διέγραφα ένα-ένα και κανένα δεν μου έλυνε το προβλημα. μίλησα με οτε (γύρω στις 2 ώρες, με τρεις υπαλλήλους, με το ειδικό τμήμα ασύρματων δικτύων) και μου είπανε πως ο συγκεκριμένος ρούτερ και γενικά οι καινούργιοι ρουτερς δεν τα πάνε καλά με windows vista. γιαυτό όταν το σύνδεσα μετο sagem δεν είχα πρόβλημα. ευχαριστώ πάντως και για τη βοήθεια και πρόσθεσα το τελευταίο για να ξέρει όποιος ενδιαφέρεται .

σορρυ που το λεω αλλα απο τον οτε σου λενε βλακειες.ελεος εδω συνδεω ρουτερ με windows xp και δεν θα παιξουν τα vista λες και ειναι Windows 98?να σου λεγε οτι υπαρχει ασυμβατοτητα η να σου λεγε οτι κατεβαστε νεους drivers για την καρτα να ελεγα ναι αλλα οχι δεν παιζουν τα vista.δεν ειναι θεμα vista ειναι θεμα καρτας.ειτε θελει drivers ειτε 1002.για τa vista το μονο που θα ελεγα ειναι κατεβασε ολα τα updates που υπαρχουν οπως κατεβασε και τα 2 services packs και περασε τα για να εισαι Up to date.ειδικο τμημα ασυρματων δικτυων.ελεος τι αλλο θα ακουσουμε απο τον οτε.το sagem απλα ετυχε να συνεργαζεται με την καρτα ,μπορει να περασεις και 7αρια και μετα να μην παιζει το sagem>μπορει στο ρουτερ που εχεις και δεν παιζει αμα το αφησεις ξεκλειδωτο η βαλεις wep να παιξει .θελει δοκιμες θελει πιο νεους drivers ισως κανα νεο firmware για τον ρουτερ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...