Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. έχω δύο υπολογιστές . ο ένας με windows 7 και ο άλλος με windows vista.

Όταν ενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο αυτός με τα 7 μπαίνει ενώ ο άλλος δεν μπαίνει παρόλο που βρίσκει το δίκτυό μου. Τώρα, αυτόν με τα vista όταν τον τοποθετώ σε άλλο σπίτι με άλλο router και με έναν άλλον υπολογιστή διπλα επίσης στο ίδιο σπίτι με windows xp μπαίνει κανονικά ασύρματα.

Τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ.

Δημοσ.

μου βγάζει: x . Όταν κάνω κλικ επάνω του , βρίσκει το δίκτυο αλλα δεν μπαίνει . Επίσης δεν μου ζητάει και καθόλου κωδικό.

Δημοσ.

Ωραία, βρήκα το manual απο το site του οτε. Κουμπώνεις το "καλό" pc με καλώδιο στο router. Ανοίγεις κάποιον browser (explorer, firefox) και γράφεις στη διέυθυνση 192.168.1.1

Θα ζητήσει username και pass, βάζεις admin και στα 2

Πατάς interface setup και απο κάτω wireless. Άλλαξε πρώτα το wireless mode σε b&g και δοκίμασε να συνδεθείς με τα vista. Αν δεν πιάσει, πιο πάνω που λέει channel να το βάλεις στο manual και δοκίμασε τα κανάλια.

post-192907-0-13383900-1346342784_thumb.jpg

Δημοσ.

αν δεν πετυχει με αλλαγη καναλιου τοτε υπαρχουν και αλλες λυσεις καποιες πιο ευκολες καποιες πιο δυσκολες.

η πιο ευκολη μετα ειναι να αλλαξεις τυπο κλειδωματος.πχ αν εχεις wpa2 βαλε σκετο wpa.απλα και σε αυτο που μπαινεις ηδη πρεπει να ξαναβαλεις το κλειδι.επισης στο pc που δεν μπαινει καλου κακου μπες μεσα και σβησε το δικτυο αν εχει αποθηκευτει και ασε να ξαναβρει το δικτυο σου.μετα τα πιο δυσκολα ειναι να περασεις πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα σου.

Δημοσ.

Ωραία, βρήκα το manual απο το site του οτε. Κουμπώνεις το "καλό" pc με καλώδιο στο router. Ανοίγεις κάποιον browser (explorer, firefox) και γράφεις στη διέυθυνση 192.168.1.1

Θα ζητήσει username και pass, βάζεις admin και στα 2

Πατάς interface setup και απο κάτω wireless. Άλλαξε πρώτα το wireless mode σε b&g και δοκίμασε να συνδεθείς με τα vista. Αν δεν πιάσει, πιο πάνω που λέει channel να το βάλεις στο manual και δοκίμασε τα κανάλια.

Συνδεσα το καλώδιο με τον "καλό" , μπήκα στον explorer, το password δεν μπαίνει με το admin, οπότε έβαλα το δικό του. Άλλαξα το wireless mode σε b&g και δεν έγινε τίποτα. Άλλαξα και τα κανάλια, έβαλα και το 2 και το 3 κανάλι , τα υπόλοιπα κανάλια δεν τα δοκίμασα (Την επιλογή manual δεν την έχει ). Δεν έγινε τίποτα.

αν δεν πετυχει με αλλαγη καναλιου τοτε υπαρχουν και αλλες λυσεις καποιες πιο ευκολες καποιες πιο δυσκολες.

η πιο ευκολη μετα ειναι να αλλαξεις τυπο κλειδωματος.πχ αν εχεις wpa2 βαλε σκετο wpa.απλα και σε αυτο που μπαινεις ηδη πρεπει να ξαναβαλεις το κλειδι.επισης στο pc που δεν μπαινει καλου κακου μπες μεσα και σβησε το δικτυο αν εχει αποθηκευτει και ασε να ξαναβρει το δικτυο σου.μετα τα πιο δυσκολα ειναι να περασεις πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα σου.

Αλλαξα τύπο κλειδώματος, είχε wpa ατομικό και έβαλα wpa2 . Μου έγραψε ότι δεν ταιριαζουν οι ρυθμίσεις με το δίκτυο. Επίσης, πως μπορουμε να σβήσουμε ένα δίκτυο που έχει αποθηκευτεί;

Δημοσ.

Συνδεσα το καλώδιο με τον "καλό" , μπήκα στον explorer, το password δεν μπαίνει με το admin, οπότε έβαλα το δικό του. Άλλαξα το wireless mode σε b&g και δεν έγινε τίποτα. Άλλαξα και τα κανάλια, έβαλα και το 2 και το 3 κανάλι , τα υπόλοιπα κανάλια δεν τα δοκίμασα (Την επιλογή manual δεν την έχει ). Δεν έγινε τίποτα.

Αλλαξα τύπο κλειδώματος, είχε wpa ατομικό και έβαλα wpa2 . Μου έγραψε ότι δεν ταιριαζουν οι ρυθμίσεις με το δίκτυο. Επίσης, πως μπορουμε να σβήσουμε ένα δίκτυο που έχει αποθηκευτεί;

εφοσον εβαλες wpa2 αλλαζει το κλειδωμα οποτε η πρεπει να μπεις στο υπαρχον δικτυο στις ρυθμισειςκαι να αλλαξεις τον τυπο κλειδωματος η πολυ απλα οπως ειπε ο sarandis να σβησεις το δικτυο τελειως και να το ξαναψαξεις να το ξαναβρεις.μετα θα μπορουσες να δεις και για firmware update στον ρουτερ αλλα μπλεκεις αρκετα.ελπιζω επισης να μην εχεις βαλει εξτρα κλειδωμα με mac address filtering και για αυτο δεν αφηνει να συνδεθει.αν παλι δεν συνδεθει πηγαινε στο pc που συνδεεται και πηγαινε command prompt και γραψε ipconfig και πες τι βγαζει.καπου θα εχει καποια νουμερα.και μετα πες μας αν βγαινουν παρομοια νουμερα και ποια στο pc που δεν μπαινει στο ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...