AKISHELLAS1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα, σε ευχαριστω για την απαντηση η, armagedon εκτος του οτι πρεπει να βγαλεις την μητρικη κνα της προσθεσεις κ ανεμνηστηρα ειναι καλυτερη σαν ψυκτρα απο αυτες που μου προτεινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα παιδια επειδη βρηκα την armagedon κ ειμαι στο να την παραγγειλω θα τα βρω σκουρα η να παρω καποια απο αυτες τις δυο που μου προτεινανε που δεν χρειαζευται να βγαλω την μητρικη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Freezer 7 Pro αυτη πηρα παιδια οι θερομακρασιες ειναι 47-49 ,μπορω να πειραξω τα fsb απο το προγραμμα της μητρικης ειναι η να μπω στο bios ,τι πρεπει να προσεξω . επισης το τροφοδοτικο ο ανεμνηστηρας του κοιταει την καρτα γραφικων δηλαδη τον ανεμηστηρα της καρτα γραφικων ειναι σωστο ,υπαρχει προβλημα η οχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα