artshadows Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 τα στηθεί ενας υπολογιστης για παιχνιδια πανω σε φωτοβολταικο οποτε μας νοιαζουν πολυ οι καταναλωσεις (απο οτι βλεπω παμε λοιπόν ιντελ ) ποιος συνδυασμός το πιο οικονομικο που γινεται προτείνετε ; ουσιαστηκα μητρική-επεξεργαστη.
stm00192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Για τι φωτοβολταικο μιλαμε? Καποιο που θα τροφοδοτει τμηματικα ολοκληρο σπιτι ή θα τροφοδοτεί μονο το pc? Αν μιλάμε για την δεύτερη περίπτωση τι αποδοση θα δίνει η μπαταρια του φωτοβολταικού? Καλο είναι να μας αναφέρεις budget, οθονη και γενικά ότι ζηταέι η φορμα στο sticky των αναβαθμίσεων!...
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 απλη ειναι η ερωτηση ποιος ειναι ο πιο φτηνος gaming συνδιασμος mobo/cpu για gaming με την χαΜΗΛΟΤΕΡΗ KATAΝΑΛΩΣΗ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Με ποιά κάρτα? Αν είναι να βάλεις την 6970 πάνω, ότι cpu και να βάλεις θα έχεις μεγάλη κατανάλωση.
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 βρε παιδια σας παρακαλω αφηστε καρτες και φορμες καΙ ΒΡΑΚΙΑ μια απλη ερωτηση μοβο/cpu ο φτηνοτερος συνδιασμος για gaming δηλαδη quadcore με την χαμηλοτερη καταναλωση.... την καρτα και τα υπολοιπα θα τα πουμε αργοτερα σε αυτο εχω απορια .Ευχαριστω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 βρε παιδια σας παρακαλω αφηστε καρτες και φορμες καΙ ΒΡΑΚΙΑ μια απλη ερωτηση μοβο/cpu ο φτηνοτερος συνδιασμος για gaming δηλαδη quadcore με την χαμηλοτερη καταναλωση.... την καρτα και τα υπολοιπα θα τα πουμε αργοτερα σε αυτο εχω απορια .Ευχαριστω Το quadcore γιατί είναι αυτονόητο? Ακου τώρα γιατί η κάρτα έχει νόημα: Αν έλεγες ότι έχεις μια 7770, θα σου πρότεινα ακόμα και τον celeron g540 που έχει ελάχιστη κατανάλωση και μπορεί να οδηγήσει την κάρτα. Αν θέλεις τεραπύρηνο σώνει και καλά ή έχεις μεγαλύτερη κάρτα, τότε πας σε i5 3450 και μάλιστα σε κάποια S ή T έκδοση με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση.
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 quadcore ειναι αυτονοητο για gaming pc . 2core δεν βαζω με τιποτα για αυτη την δουλεια. οποτε λες οτι ο ι5 3450 ειναι η cpu που χρειαζομαι .thanks Απο μοβο που να παω?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Aυτονόητο δεν είναι τίποτα όταν βάζεις σαν πρωτεύουσα την κατανάλωση. Γι αυτό και οι ερωτήσεις. Mobo: http://www.skroutz.gr/s/449193/Gigabyte-GA-H77-D3H.html
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 με νοιαζουν σχεδον κορυφαιες αποδωσεις με την λιγοτερη καταναλωση δηλ θελω quad με μικρη κΑταναλωση και τετοιο μοβο να ειναι σχετικα φτηνα δηλαδη να μην δωσω παρα πολλα λεφτα και αντιστοιχο μ/β, με την καρτα θα ασχοληθω μετα αλλα εκει δυστυχως νωμιζω οτι ειμαι στα 150watt gaming +3d =nvidia βλεπω λοιπόν ι5 3475s i5-3470S i5-3450S οι Τ στο ιδιο socket ειναι?
stm00192 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αυθαιρετες ερώτησεις... αυθαιρετες απαντησεις ... τριαλαλουμ τριαλαλαμ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αυθαιρετες ερώτησεις... αυθαιρετες απαντησεις ... τριαλαλουμ τριαλαλαμ... Για πες? Σοβαρά είμαι περιέργος. Τι μ@λ@κια είπα?
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 εσυ ξερεις να απαντησεις σε συγκεκριμενη ερωτηση ποιος quad καιει λιγοτερο και με ποια mobo?αν δεν ξερεις ανεβασε το ποστ count σου καπου αλλου εδω δεν εχεις πει τιποτα ουσιοδες γκρινια μονο και κοροιδια ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ τουλαχιστον στο τομεα cpu ειχε καπιοες ενστασεις αλλα ειχε και σωστες απαντησεις Εσυ εχεις καποια αλλη προταση οσο αναφορα cpu -mobo ? αν ξερεις ευχαριστω εκ των προτερων
stm00192 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Για πες? Σοβαρά είμαι περιέργος. Τι μ@λ@κια είπα? Με παρεξηγησες dino ... οι απαντησεις σου μια χαρα ειναι... Γενικα το θεμα είναι ότι ναναι.. με αποτελεσμα να καις τζαμπα φαια ουσιο μονο και μονο που ασχολήσε! απλη ειναι η ερωτηση ποιος ειναι ο πιο φτηνος gaming συνδιασμος mobo/cpu για gaming με την χαΜΗΛΟΤΕΡΗ KATAΝΑΛΩΣΗ! Και εμενα απλη ηταν η ερωτηση μου... αλλα απο την στιγμη που ξεκινας απαντωντας με ειρωνία, σοβαρη απαντηση απο εμενα δεν θα παρεις! 1
artshadows Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ερωτηση ειναι απλη . το smile δεν ειναι ειρωνια ειναι αστειο για να γουσταρουμε και προχωρισουμε στην απαντηση οποτε ισως δεν εχεις φαια ουσια για να χαλασεις .εσυ εισε ειρωνικος λοιπον ,. Παρακαλω να κλειδωσει για σας και ευχαριστω (ειμαι με 3g δεν μπορω να χανω data με τη μπροσβολη του καθενος ) περαστικα και δεν απαντω πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα