Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ραμ που έβαλες εσύ ειναι 4gb ενώ ο Δείνο σου έβαλε 8Gb!

O επεξεργαστής η μόνη ουσιαστική διαφορά του είναι ότι έχει κλειδωμένο multi,άρα δεν κλοκάρει!

Ενώ αυτός που σου έβαλε ο Δείνο κλοκάρει και έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία!

Την δουλειά σου θα την κάνεις και με τους δύο!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν πας για τον 3470 μπορείς να πάρεις και ΜΒ των 100

Η μνήμη που έβαλες είναι για βαρύ OCing αλλά 4GB. Η άλλη που προτάθηκε είναι 8GB...

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να κρατήσεις αυτήν την μητρική αν πας σε αυτόν τον επεξεργαστή. Η μητρική αυτή προσφέρεται για overclocking και ο κλειδωμένος επεξεργαστής, όχι. Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking μπορείς να πας στον πρώτο συνδυασμό που σου έκανα και με τα υπόλοιπα να πάρεις έναν ssd. Ίδιες επιδόσεις θα έχεις. Καλύτερα να πας σε 8GB μνήμη. Αυτές που έβαλες είναι πανομοιότυπες με αυτές που σου έβαλα στο πρώτο ποστ. Δεν αξίζει το επιπλεον κόστος.

Δημοσ.

Λοιπον για τις μνημες δεν το παρατηρησα λαθος μου....

Ναι οντως!!Δεν εχω σκοπο να ασχοληθω ακομη ....

Αρα μου προτεινεται

http://www.visionstu...?id=30336&cat=2

http://www.visionstu...?id=29050&cat=3

http://www.visionstu...?id=25268&cat=4

Το σετακι μου αρεσει παρα πολυ!!!!

Κατι αλλο και συγγνωμη που σας πριζω...Οι σκληροι μου θα ειναι συμβατοι με αυτην την μητρικη ?? Χρησιμοποιω την μητρικη που βρισκτεται στην υπογραφη μου!!!

Οσο για το κουτι θα μου χωρεσει η μητρικη?

Δημοσ.

Λοιπον για τις μνημες δεν το παρατηρησα λαθος μου....

Ναι οντως!!Δεν εχω σκοπο να ασχοληθω ακομη.

Οι σκληροι μου θα ειναι συμβατοι με αυτην την μητρικη ?? Χρησιμοποιω την μητρικη που βρισκτεται στην υπογραφη μου!!!

Οσο για το κουτι θα μου χωρεσει η μητρικη?

Ούτε στο μέλλον θα μπορέσεις να ασχοληθείς αν πας σε αυτό το set. Αν θες overclocking πας σαν πακέτο στην δεύτερη πρόταση.

Οι σκληροί σου αν είναι sata, ναι θα είναι συμβατοί.

Η μητρική χωράει στο κουτί.

Δημοσ.

Εγώ το μετά δεν το διάβασα πουθενά...

Θα δώσει 400 ευρώ και θα φάει μια ξενέρα που θα είναι όλη δική του αν μείνει με την GTS250. Μετά θα λέει ότι φταίμε κι εμείς...

Ας δεις τις διαφορές πάνω μεταξύ των 2 καρτών αν έχει απορία...

Δημοσ.

Ούτε στο μέλλον θα μπορέσεις να ασχοληθείς αν πας σε αυτό το set. Αν θες overclocking πας σαν πακέτο στην δεύτερη πρόταση.

Οι σκληροί σου αν είναι sata, ναι θα είναι συμβατοί.

Η μητρική χωράει στο κουτί.

Συγνώμη γιατί έχασα κάπου το θέμα...

ΔΛΔ θα μείνει με την GTS250 και θα πάρει I5?

Γιατί άμα είναι έτσι άλλαξε ρώτα...

post-71156-0-59105200-1347445156_thumb.png

Πραγματικα αν ειναι θα ασχοληθω μετα απο παρα πολυ καιρο με o/c

Οσο γ την καρτα γραφικων τρεχω τοσα παιχνιδια σε σχεδον high graphics και δεν εχω κανενα προβλημα...Και ειμαι με pentium 4....Πιστευω πως εχει να δωσει η καρτα ακομη......Και στο τελος τελος ξαναλεω αν εχω τρελο προβλημα θα την αλλαξω...Αυτο πουμε τρωει τρ ειναι να αλλαξω επεξεργαστη!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ποιό είναι ακριβώς το μηχάνημα που έχεις τώρα? Ποσα δίνεις συνολικά για την αναβάθμιση? Εφόσον μιλάς για games, αυτό που θέλει πρώτα αλλαγή είναι η κάρτα γραφικών πάντως.

Και τα καλά παιχνίδια με τι θα τα παιξει ρε συ Τέρυ? Με την gts 250?

Θα μπορουσες να μου προτινεις μια καλη καρτα γραφικων ετσι για να την εχω στο νου μου..Επισης το στησιμο φενεται καλο ανεξαρτητα απο την καρτα γραφικων που στο τελος τελος αν εχω τραγικο προβλημα θα την αλλαξω.

Δημοσ.

Τι να σου ρε φίλε μου, εσύ ξέρεις. Παίζεις σε 1600 ανάλυση βέβαια, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνεις λάθος αγορά. Γιαυτό είναι τα forum, για να ρωτάει κάποιος και να εκφράζονται διάφορες απόψεις.

Η δικιά μου εισακούστηκε...

Καλές αγορές όπου και να καταλήξεις.

Δημοσ.

Τι να σου ρε φίλε μου, εσύ ξέρεις. Παίζεις σε 1600 ανάλυση βέβαια, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνεις λάθος αγορά. Γιαυτό είναι τα forum, για να ρωτάει κάποιος και να εκφράζονται διάφορες απόψεις.

Η δικιά μου εισακούστηκε...

Καλές αγορές όπου και να καταλήξεις.

Και σε ευχαριστω πολυ!!!! Ξανασκεφτομαι ειδει τι παω να κανω....Αλλα οπως λες και εσυ παιζω σε 1600 και δεν προκειτε να αλλαχτει αυτη η οθονη....

Δημοσ.

Γνώμη μου:

1)Πουλάς cpu/mobo/ram/vga και οθόνη,όσο πιάσουν δεν το γνωρίζω

2)Παίρνεις καινούργια οθόνη(lg ips panel HD γυρω στα 130)

3)Σύνθεση του Νίνο!

Και σίγουρα θα δεις ΤΡΟΜΕΡΕΣ διαφορές!

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα οι καλυτερες επιλογες ειναι μια απο αυτες τις δυο!!!!

Οποτε πειτε οτι επιλεγω το σετ τις ιντελ. Ποια καρτα θα μου λεγατε να παρω με την τιμη μεσα σε λογικα πλαισια?

Πειτε οτι επιλεγω το στησιμο του νινι..Γ αυτο δεν εχω να πω κατι ειναι πολυ καλο... Αλλα απο ποιο μαγαζι ειναι?

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα του Νίνο η σύνθεση ειναι η καλύτερη πιστευω και αν πουλήσεις τα πραγματα σου παίρνεις καινούργια οθόνη και είσαι άρχοντας!

Εάν πας σε Intel θες γύρω στα 600 cpu/mobo/ram/vga (i5/h77/8gb/7850)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...