ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα. Τα φώτα σας Τον Ιανουάριο του 2009 πέθανε ο πεθερός μου. Η γυναίκα μου , ο κουνιάδος και η πεθερά μου έκαναν αποποιήσεις κληρονομιάς και το αμάξι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πυλωτή Δεν καταθέσαμε ποτέ πινακίδες, και δεν πληρώσαμε και ποτέ τα τέλη του 10,11,12 γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται με το αμάξι. Απο κει και πέρα μου είπε κάποιος ότι μπορεί να γίνει μεταβίβαση σε 3ο άτομο μέσω του υπουργείου απλά προσκομίζοντας τις αποποιήσεις , την πράξη θανάτου , και το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών. Και φυσικά την άδεια και πληρώνοντας ένα παράβολο 170 ευρώ. Όλα τα παραπάνω + του ότι δεν πληρώνεις τα τέλη των προηγούμενων ετών παρά μόνο τα τρέχοντα. Γνωρίζει κανένας τίποτα?
PD73 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 το ανασύρω το θέμα γιατί με ενδιαφέρει και μένα, παρεμφερής περίπτωση (μοτοσυκλέτα εγώ) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να γίνει?
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Τα φώτα σας Τον Ιανουάριο του 2009 πέθανε ο πεθερός μου. Η γυναίκα μου , ο κουνιάδος και η πεθερά μου έκαναν αποποιήσεις κληρονομιάς και το αμάξι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πυλωτή Δεν καταθέσαμε ποτέ πινακίδες, και δεν πληρώσαμε και ποτέ τα τέλη του 10,11,12 γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται με το αμάξι. Απο κει και πέρα μου είπε κάποιος ότι μπορεί να γίνει μεταβίβαση σε 3ο άτομο μέσω του υπουργείου απλά προσκομίζοντας τις αποποιήσεις , την πράξη θανάτου , και το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών. Και φυσικά την άδεια και πληρώνοντας ένα παράβολο 170 ευρώ. Όλα τα παραπάνω + του ότι δεν πληρώνεις τα τέλη των προηγούμενων ετών παρά μόνο τα τρέχοντα. Γνωρίζει κανένας τίποτα? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει αποδοχή κληρονομιάς πρώτα. Και φυσικά τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρωθούν κανονικά μαζί με τα πρόστιμα.
PD73 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο λεω αν ΔΕΝ εχει γινει αποδοχη δεν γινεται κατι με τιποτα?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω αν έχω κάτι νεότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα