Προς το περιεχόμενο

Μεταβίβαση αυτοκινήτου λόγω θανάτου (με αποποίηση κληρονομιάς)

ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Τα φώτα σας

Τον Ιανουάριο του 2009 πέθανε ο πεθερός μου. Η γυναίκα μου , ο κουνιάδος και η πεθερά μου έκαναν αποποιήσεις κληρονομιάς και το αμάξι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πυλωτή

Δεν καταθέσαμε ποτέ πινακίδες, και δεν πληρώσαμε και ποτέ τα τέλη του 10,11,12 γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται με το αμάξι.

Απο κει και πέρα μου είπε κάποιος ότι μπορεί να γίνει μεταβίβαση σε 3ο άτομο μέσω του υπουργείου απλά προσκομίζοντας τις αποποιήσεις , την πράξη θανάτου , και το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών. Και φυσικά την άδεια και πληρώνοντας ένα παράβολο 170 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω + του ότι δεν πληρώνεις τα τέλη των προηγούμενων ετών παρά μόνο τα τρέχοντα.

Γνωρίζει κανένας τίποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Τα φώτα σας

Τον Ιανουάριο του 2009 πέθανε ο πεθερός μου. Η γυναίκα μου , ο κουνιάδος και η πεθερά μου έκαναν αποποιήσεις κληρονομιάς και το αμάξι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πυλωτή

Δεν καταθέσαμε ποτέ πινακίδες, και δεν πληρώσαμε και ποτέ τα τέλη του 10,11,12 γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται με το αμάξι.

Απο κει και πέρα μου είπε κάποιος ότι μπορεί να γίνει μεταβίβαση σε 3ο άτομο μέσω του υπουργείου απλά προσκομίζοντας τις αποποιήσεις , την πράξη θανάτου , και το πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών. Και φυσικά την άδεια και πληρώνοντας ένα παράβολο 170 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω + του ότι δεν πληρώνεις τα τέλη των προηγούμενων ετών παρά μόνο τα τρέχοντα.

Γνωρίζει κανένας τίποτα?

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει αποδοχή κληρονομιάς πρώτα. Και φυσικά τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρωθούν κανονικά μαζί με τα πρόστιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...