Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής τροφοδοτικό: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=40 και υπάρχει η αιώνια προσφορά ακόμη στα multirama για την Club 3d gtx 560 ti green edition...τι λέτε το τροφοδοτικό θα την σηκώσει;;;;

Θεωρητικά τα specs της κάρτας: http://www.club-3d.com/isotope/c/cgnx-xt56024g-485f8f33.pdf

Καλά είναι δυνατόν να ζητάνε 700w τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Η καρτα θελει 2 6πινα βυσματα pcix για την τροφοδοσια της. Το τροφοδοτικο σου εχει 2, οποτε θα μπορει να την "ταϊσει".

cgnx-xt56024g_5.png

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις pic από το ταμπελάκι που έχει πάνω το PSU? Ή να μας πεις τα combined Watt που δίνει στην +12V τάση?

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου αμφίβολης ποιότητας τροφοδοτικό ρε σεις. Η point of view κάνει μια χαρά psu και κάρτες γραφικών...έχει λοιπόν επάνω στο ταμπελάκι αναλυτικά τα ampere που δίνει:

+3.3V 34A

+5V 40A

+12V1 16A

+12V2 17A

-12V 0.8A

5V VSB 2.5A

Το καλό μου άρχισε να κλαίει που το είπατε αμφίβολης ποιότητας.... :-)

Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω βρει πόσα ζητάει η gpu στην +12V τάση...

Δημοσ.

Εννοώ πόσα ampere θέλει στην +12V...όχι πόσο είναι το Max TDP...(επίσης της συγκεκριμένης green edition είναι 160watts). Εαν το τροφοδιτικό σηκώνει το TPD της κάρτας αλλά δεν δίνει τα απαραίτητα ampere στην +12V τότε βράστα δεν θα παίξει...αυτό ρώτησα...

Δημοσ.

Όχι, δεν εννοώ αυτό.

Απ' τη +12V τροφοδοτείται και ο επεξεργαστής και άλλα parts ενδεχομένως, οπότε σε φόρτο δεν ξέρουμε τι παίζει ακριβώς.

Το ότι βγάζει 16Α και 17Α στα 2 rails δε σημαίνει ότι combined βγάζει το άθροισμά τους, δηλαδή 33Α, αλλά λιγότερα (είναι σχεδόν σίγουρο).

Δημοσ.

ο επεξεργαστης είναι ο Core 2 Duo E6600...παλαίουρας...υπάρχει τρόπος να δούμε πόσα τελικά στέλνει στα 2 rails;;;

Δημοσ.

Κοίτα η POV Μια χαρά VGA βγάζει. PSU... ντεν βγάζει καρντιά μου! :)

Βρήκα και pic, και όντως δεν λέει:

p1000437j.jpg

Και όπως λέει και ο Phan, άντε να βρούμε πόσα Α βγάζει combined (γιαυτό ζήτησα και τα combined Watt, για να βρω τα Α).

Τι να σου πω, εγώ λέω θα παίξει αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει :) Κανας φίλος με παρόμοιο σύστημα? 5850/5870?

Αλλά και να παίξει θα είσαι αρκετά όριο...

EDIT

@ Phanispal,

ρε φίλε διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Δίνει λέει combined 250Watt στα 3,3+5. Άρα στην +12 δίνει τα άλλα 250. Άρα 250/12 = ~ 21Α. Αν είναι έτσι είναι κομματάκι λίγα...

Δημοσ.

Eμενα παλι δεν θα με πολυαπασχολουσε,παντα για να ειναι "on the safe side" ολες οι εταιριες αναφερουν παραπανω watt.

Eγω θα την κοτσαρα πανω.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει έτσι το σύστημα, μπορεί όμως και να 'ναι έτσι.

Όπως λέει κι ο @topos όμως, ας δοκιμάσει και βλέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...