snakes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους ... Ας μπω κατευθείαν στο θέμα.. Λοιπόν... έχω μια άδεια για το office 2007 basic (γνήσιο) όμως δεν περιέχει η συσκευασία κάποιο ανάλογο dvd για να το εγκαταστήσω.. Αν και έχω ψάξει να την κατεβάσω από το internet και στην συνέχεια να βάλω το product key μου δεν βρίσκω την basic έκδοση.. Λέτε εάν κατεβάσω την professional θα μπορέσω να βάλω το product key μου..? Δεν έχω βρει καμία λύση.. όποιος γνωρίζει περί του θέματος ας με διαφωτίσει και μένα.. Με αυτό θα κάνω δουλειά..?
katsikoula Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 καμία σχέση.... για προσπάθησε να καλέσεις την Microsoft και να τους ρωτήσεις.
snakes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Επικοινώνησα με τον τεχνικό που και το αγόρασα και μου είπε πως στο internet δεν θα βρω τίποτα!!
katsikoula Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Επικοινώνησα με τον τεχνικό που και το αγόρασα και μου είπε πως στο internet δεν θα βρω τίποτα!! και δεν τον ρώτησες που θα βρεις?
snakes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τελικά του έβαλα άλλη έκδοση εφόσον δεν μπορούσα να βρω τίποτα με την basic
shodan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 απο ΕΔΩ δοκιμασες να τα κατεβασεις; Sent from my iPhone using Insomnia 2
snakes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 απο ΕΔΩ δοκιμασες να τα κατεβασεις; Sent from my iPhone using Insomnia Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε.. με το που έβαλα το key κατέβηκε το αρχείο και εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα.. Είχα ψάξει όλα τα sites και λύσεις δεν έβρισκα.. πραγματικά σε ευχαριστώ..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα