Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται αυτό που αναφέρω στον τίτλο.

Υπάρχει ένας πολιτιστικός σύλλογος που διαθέτει λογιαριασμό στο facebook και έχει φτάσει στο όριο των 5.000 φίλων και δεν μπορεί να δεχτεί νέους φίλους με αποτέλεσμα να έρχονται συνεχόμενα μηνύματα με παράπονα πως δεν τους δέχοντε κι έτσι δημιουργήθηκε και δεύτερος λογαριασμός απ' τον ίδιο σύλλογο αλλά είναι δύσκολο κάθε φορά να μπαινοβγαίνει ανάμεσα στους λογαριασμούς.

Πως μπορεί κάποιος να αυξήσει το όριο των φίλων του ή μήπως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο;

Νόμισα σε κάποια περίοδο πως είχα δει κάποιους λογαριασμούς με πάνω από 10.000 φίλους αλλά ίσως είναι της φαντασίας μου.

• Moderators
Δημοσ.

αλλά είναι δύσκολο κάθε φορά να μπαινοβγαίνει ανάμεσα στους λογαριασμούς.

Δεν γνωριζω να σου απαντησω για το οριο, αλλα το συγκεκριμενο προβλημα μπορεις να το λυσεις δια της πλαγιου οδου, ειτε δημιουργωντας ενα ακομα προφιλ χρηστη στον browser σου ή με τη χρηση δευτερου, διαφορετικου browser απο αυτον που χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, δυστυχώς θα προτιμούσα τη λύση του να υπάρχει ένας λογαριασμός και να αυξηθεί το όριο των φίλων γιατί αυτή ήταν και η αρχική απορία μου :) .

Σίγουρα για τον δεύτερο λογαριασμό, όλο και κάτι μπορεί να γίνει. Αν υπάρχει κάτι άλλο, είμαι πρόθυμος να το ακούσω.

Δημοσ.

Κάποια άτομα έχω δει και έχουν κάτι σαν προφιλ αλλά ταυτόχρονα μπορείς απλά να γραφτείς στις σελίδες τους!Ενώ δηλαδή έχουν συμπληρώσει τους 5000 φίλους έχουν μετά τους Εγγεγραμμένους και μπορούν να δουν κανονικά status κλπ

Το πως γίνεται όμως δεν το ξέρω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...