neratzojuice Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 "We completed it in just less than two hours." Κρίμα SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!! 1
Vole Maulder Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ξέροντας τον Κοζίμα, δηλαδή, το πραγματικό gameplay θα διαρκεί κάνα 20λεπτο; Μάλλον θα περιμένω να βγει σε κάνα πακέτο με το PP όταν κυκλοφορήσει.
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι όντως έτσι, όση αναμονή είχα μόλις μου έφυγε. Μόνο σε καμία προσφορά η σε κανένα πακέτο μαζί με το επόμενο.
neratzojuice Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μα γιατι ξενερώνεται? Προσωπικά δεν περίμενα κατι παραπάνω. Εξ αρχής το είχαν πεί οτι είναι απλά η εισαγωγή στο PP αλλά και εισαγωγή του παίχτη στους καινούριους μηχανισμούς. Το πιο πιθανό είναι να είναι αρπαχτή αλλά και πάλι το γεγονός αυτό δεν αναιρεί το ότι θα βελτιωθεί το PP απο αυτή την αρπαχτή! Στην Kojima productions δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν έτοιμο το PP και τόσο καιρό να το κοιτάνε. Θα το βελτιώσουν και μάλιστα κατα πολύ. Έχοντας κιόλας την εμπειρία απο το GZ.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, ρε συ, δεν περιμέναμε φουλ παιχνίδι, αλλά όχι και να σου πουλάει 40 ευρώ 2 ώρες αποστολή. Αυτό είναι κοροϊδία. 3
neratzojuice Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Είναι δε διαφωνω. Καρακοροιδία απλά μας το είχαν πει εξ αρχής οτι θα μας κοροιδέψουν. Αφού ήταν να βγούν μαζί άλλωστε και έλεγαν οτι το GZ θα είναι πρόλογος. Άρα δεν μπορείς να περιμένεις ούτε 3ωρο πρόλογο. Το γεγονός οτι ανακοίνωσαν οτι θα βγούν ξεχωριστά δε σημαίνει οτι σου το έκαναν παιχνίδι. Απλά σου είπαν οτι θα σου πάρουμε +30/40 ευρώ αμα βιάζεσαι.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν το είχες πάρει έτσι από την αρχή πάσο. Εγώ είχα υποθέσει πως θα ήταν τουλάχιστον κάνα 5ωρο για να το δίνουν σε τέτοια τιμή. Παρόμοιο πρόλογο είχε και το Dead Rising 2, κι αυτός κόστιζε κάτω από 10 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Εμένα άλλο με προβληματίζει περισσότερο. Οσον αφορά την κυκλοφορία του PP, ο Κοζίμα είχε πει ότι θα αποφασίσει πότε και πώς θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αναλόγως με το πώς θα πάει το GZ. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά το GZ δεν έχει πλέον καθόλου καλή εικόνα για να πάει καλά.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Site: Why Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes Is A Joke
Vole Maulder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι έβαλε χαρακτήρα στο παιχνίδι για να πουλήσει action figures και να ευνοήσει το promotion του παιχνιδιού μέσω του cosplay. Δε θα έπρεπε να εκπλήσσεται κανείς. Εχω χάσει καιρό την όποια πίστη είχα σε αυτό τον άνθρωπο, δυστυχώς.
D.Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Είναι δε διαφωνω. Καρακοροιδία απλά μας το είχαν πει εξ αρχής οτι θα μας κοροιδέψουν. Αφού ήταν να βγούν μαζί άλλωστε και έλεγαν οτι το GZ θα είναι πρόλογος. Άρα δεν μπορείς να περιμένεις ούτε 3ωρο πρόλογο. Το γεγονός οτι ανακοίνωσαν οτι θα βγούν ξεχωριστά δε σημαίνει οτι σου το έκαναν παιχνίδι. Απλά σου είπαν οτι θα σου πάρουμε +30/40 ευρώ αμα βιάζεσαι. Ε αφού λοιπόν μας το είχαν πει από την αρχή ότι θα μας κοροιδέψουν πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε κορόιδα, να τους ρίξουμε ένα ωραιότατο άκυρο και να πάνε στο διάολο μέχρι να βγάλουν το κανονικό παιχνίδι. Εγώ προσωπικά πάντως δεν βιάζομαι καθόλου, μια χαρά μπορώ να περιμένω. Με τα 40 θα αγοράσω κάτι άλλο.
neratzojuice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που βιάζομαι θα το πάρω στα 30. Δε θα κάνω μποικοτάζ στον κοτζιμα που πέραν του τι έχει προσφέρει, βγάζει μια στο τόσο παιχνιδι με την υπογραφή του επειδή κάνει ότι όλοι οι άλλοι όσον αφορά τα μαρκετινιστικα που βγάζουν κάθε χρόνο.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσι. Ένα ντέμο στα 40 ευρώ δίνει ο άνθρωπος. Να δείτε που θα έχει και in game DLC! Φταίει ο Κοτζίμα ή φταίει η Κονάμι; Ίσως ο συνδυασμός. 1
neratzojuice Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για αναθεωρήστε λίγο [spoiler]"I’d like to point out that this game is not a 2 hour game… Ground Zeroes is a great demonstration of the FOX Engine." "Finished GZ for the first time in about 90 minutes. Total game completion? 9%. I think that tells you all you need to know." "After completing the main mission and a side mission in 4 hours the game says I’m at 10% completion. Sounds good to me" "I’m finding 3-5 distinct ways of achieving every objective using only stealth. Going for gun-down run next."[/spoiler] Επίσης λέει οτι έχει πολύ καλύτερο χειρισμό απο το mgs4 (πόσο καλύτερο πια? ) Στα forum κάπου διάβασα οτι έχει πέσει πολύ δουλειά στα ΑΙ και ΑΝ δεν κάνω λάθος οτι στο GZ ΔΕΝ θα συναντήσεις πουθενά ίδιο στρατιώτη. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Πάντα ρίχνει δουλειά ο Kojima και το team του. Αυτό δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να το αμφισβητήσει κανείς. Ας μή το κρίνουμε λοιπόν πρίν καλά καλά βγεί στην αγορά. Για τo dlc του last of us δεν είδα πουθενά παράπονα 15 ευρώ 1,5 ώρα χωρίς replayability και φυσικά δεν το παίρνεις retail (DLC!). Βέβαια ξέρω οτι γενικά έτσι και αλλιώς ο περισσότερος κόσμος έχει παράπονο για τα dlc. Επίσης ΔΕΝ είναι 40 ευρώ είναι είτε 40 είτε 30 διαλέγεις και παίρνεις. Μη με ρωτήσετε πώς διάολο τα κατάφερα και έβαλα τα greeklish πράσινα, μέσα σε πλαίσιο και να γράφει spoiler τριγύρω. Είναι κόλπα αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα