Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Και να θελεις δεν μπορεις να τα παιξεις ολα μιας και το 4 ειναι Playstation exclusive ουτως ή αλλως...
thodoris20s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Fulgore είπε Και να θελεις δεν μπορεις να τα παιξεις ολα μιας και το 4 ειναι Playstation exclusive ουτως ή αλλως... Θα παίξω μόνο ο V φίλε μου, ευχαριστώ
Brazhlias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Εγω ειχα ψιλοπαρατησει το gaming για 3 περιπου χρονια, ειμαι ακομα σε playstation 3 για να καταλαβεις. Εκανα επανεκκινηση με αυτο το παιχνιδι και ειμαι ευχαριστημενος. Ο προλογος του ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει. Δεν εχω λογια να στο περιγραψω. Επαιζα και ειχα ανατριχιασει ολοκληρος. Στη συνεχεια ειναι καλο, οχι στο ιδιο επιπεδο αλλα καλο. Λιγο δυσκολο στην αρχη αν δεν εισαι μυημενος στα mgs, αλλα οσο το μαθαινεις γινεται πιο ευκολο. 1 1
GREGOR78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μια μονο επιλογή έχεις. Πάρε την HD collection. Το MGSV είναι πριν από όλα τα προηγούμενα games οποτε δεν λέει να τα παίξεις με χρονολογική σειρά imho. η hd collection ειναι για to PS3 σωστα;; μπορει να παιξει και στο PS4; το μονο MGS που ειχα παιξει και ειχα τερματισει ηταν το πρωτο στο PS1 και οντως ηταν για την εποχη του τρομερο τα MGS πως πανε με τη σειρα που εχουν βγει αριθμητικα και ποια αξιζουν να ασχοληθει κανεις;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, GREGOR78 είπε η hd collection ειναι για to PS3 σωστα;; μπορει να παιξει και στο PS4; το μονο MGS που ειχα παιξει και ειχα τερματισει ηταν το πρωτο στο PS1 και οντως ηταν για την εποχη του τρομερο τα MGS πως πανε με τη σειρα που εχουν βγει αριθμητικα και ποια αξιζουν να ασχοληθει κανεις; Δεν ξέρω, google it. Για Xbox μιλούσαμε που παίζει σίγουρα. Από εκεί και πέρα όλα τα games αξίζουν απλά στην εποχή που βγήκαν imho. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
GREGOR78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Σε xbox one s παιζει η hd collection; Επειδη δεν το βρηκα στα παιχνιδια που υποστηριζει απο xbox 360 σε xbox one .
Brazhlias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 11:33 ΠΜ, thodoris20s είπε Θα παίξω μόνο ο V φίλε μου, ευχαριστώ Το ξεκινησες αδερφε; Πως σου φαινεται;
thodoris20s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Brazhlias είπε Το ξεκινησες αδερφε; Πως σου φαινεται; Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα φίλε μου. Περιμένω να δω τι προσφορές θα βγουν τα Χριστούγεννα για να δω αν θα κρατήσω το Xbox τελικά ή αν θα πάω σε PS4.
Choutas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το ξεκίνησα καθώς το είχα να κάθεται από το Μάιο του 17. Πρώτες σκέψεις. Καλός πρόλογος που χρησιμεύει ως tutorial. Διαφορετικό απ' όλα τα προηγούμενα σε αισθητική. Ξεκίνησα το κανονικό παιχνίδι στο Afghanistan και πήγα μέχρι το χωριό εκεί σταμάτησα γιατί είχε περάσει η ώρα. Πάντως από την αρχή μέχρι εκεί πρέπει να ήταν μια ώρα και κάτι χωρίς να κάνεις απόλυτος τίποτα χαχα. Θα αποφύγω το grinding θα το τερμάτισα με όσο λιγότερο % γίνεται γιατί δεν είμαι του grinding γενικά. Ελπιζω να το έχω τελειώσει μέχρι την εβδομάδα των Χριστουγέννων ώστε τότε να αρχίσω το Death Stranding που και αυτό κάθεται αλλά μόνο 10 μέρες.
Skywalker333 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Choutas είπε Θα αποφύγω το grinding θα το τερμάτισα με όσο λιγότερο % γίνεται γιατί δεν είμαι του grinding γενικά. Ελπιζω να το έχω τελειώσει μέχρι την εβδομάδα των Χριστουγέννων ώστε τότε να αρχίσω το Death Stranding που και αυτό κάθεται αλλά μόνο 10 μέρες. με τον μεγάλο αριθμό αποστολών που έχει (αλλα κ την μεγάλη επανάλληψή τους προς το τέλος) αλλα κ καποιο χαμένο χρόνο σε traversal μεγαλων εκτασεων, δυσκολα να το βγαλεις σε δυο εβδομαδες, εκτος αν παιζεις πολυ καθε μερα.
Choutas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε με τον μεγάλο αριθμό αποστολών που έχει (αλλα κ την μεγάλη επανάλληψή τους προς το τέλος) αλλα κ καποιο χαμένο χρόνο σε traversal μεγαλων εκτασεων, δυσκολα να το βγαλεις σε δυο εβδομαδες, εκτος αν παιζεις πολυ καθε μερα. Το how long to beat το βγάζει στις 46,5 ώρες πες 50 στρογγυλά δια 3 ώρες την ημέρα όντως δεν βγαίνει.
Skywalker333 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 το 45αρι νομίζω ειναι μονο για ατακτο τρεξιμο το main campaign. σιγουρα θα πας να κανεις και εξτρα αποστολες γιατι χρειαζονται (δε λεω να κανεις grind, λεω για τα απαραίτητα upgrades) οπότε με λίγουλακι υλικο παραπάνω, νομιζω ενα 60ωρο στο νερο θα το εχεις, αν αποφασισεις να κανεις κ παραπανω side υλικο, σιγουρο 80ωρο. Και δε μιλάμε για καψιμο/grind, εκει ειναι σιγουρα πανω απο 100+.
thodoris20s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό παιδιά έχει κάποια διαφορά με το V; Γιατί λέει ότι είναι spin off με το V. Το έχει σε καλή τιμούλα αν είναι να το τσιμπήσω.
dakangr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Αυτό παιδιά έχει κάποια διαφορά με το V; Γιατί λέει ότι είναι spin off με το V. Το έχει σε καλή τιμούλα αν είναι να το τσιμπήσω. Οχι. Σαπίλα. Διάβασε κάνα review να δεις τι παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα