dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχω κάτι εικόνες τις έχω τραβήξει με ψηφιακή φωτογραφική Έχω μια απορία αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να τις κάνω λίγο πιο ζωντανές . Ευχαριστώ πολύ .
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η κάμερα δεν είχε κάποιο πρόγραμμα; Από εκεί και πέρα πολλά προγράμματα προσφέρουν εργαλεία να φτιάξεις της εικόνες σου από μικρά και ελεύθερα όπως το irfanview μέχρι και πανάκριβα όπως το Photoshop.
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 όχι δεν είχε κάποιο κάποιο αυτό που θέλω να κάνω είναι να γίνουν πιο φωτεινές και πιο ζωντανές
gvarth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλημέρα . Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα θα βρείς και εδώ . .
dimitrisOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλημέρα . Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα θα βρείς και εδώ . . Oooo ευχαριστώ πολύ αυτό είναι ότι πρέπει που έψαχνα !!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!!
gvarth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παρακαλώ Δημήτρη . Και όταν έχεις τον χρόνο , ρίξε μια ματιά εδώ ή εδώ . Όλο και κάτι θα βρείς από τις δωρεάν λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα