Προς το περιεχόμενο

Safari 6 Vs Other Browser...

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παιδιά,

Μετα την αναβάθμιση σε Mountain Lion αποφάσισα να χρησημοποιώ το Safari 6 σαν βασικό browser γιατι όντως είναι γρήγορος και γενικά μου αρέσει πιο πολύ απο το firefox που χρησιμοποιούσα τόσο καιρό.

Παρατήρησα όμως οτι ο Safari τρώει πολυ μνήμη οταν είναι ανοιχτός. Δηλαδή με τα ίδια tabs ανοιχτά ο firefox θα καταναλώνει 50 mb και ο safari 50mb + Safari Content το οποίο θα είναι στα 120mb!!

Τα νούμερα δεν είναι τα ακριβή, διότι δεν εχω μπροστά μου το mac τωρα, αλλα το πιάσατε το νόημα.

Τι είναι αυτο το safari content που τραβάει τόσο πολύ μνήμη?

Γενικά εσείς πιο browser χρησιμοποιείτε? Εχω διαβάσει οτι και ο Chrome είχε κάποια θέματα με κατανάλωση μνήμης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Safari 6 +1000 και απο εμενα, οσο για το Web content process διαβασε το παρακατω :

http://www.macworld....i_maladies.html

Δυστηχώς απ΄οτι κατάλαβα δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση...Και τραβάει πολύ μνήμη ρε γμτ....

Δυστηχώς απ΄οτι κατάλαβα δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση...Και τραβάει πολύ μνήμη ρε γμτ....

Ακριβως, ισως με καποιο μελλοντικο update να βρεθει καποια λυση,αν εχεις θεματα παντως κολληματων, σβησε manual την cache του safari.Στο δικο μου δεν εχω προβληματα αλλα του εχω και 8GB μνημη.

Πάλι καλα προς το παρόν δεν εχω πρόβλημα ακόμα με την μνήμη..ισως γιατι δεν έτοιχε να τρέχω κάτι άλλο μαζί με τον safari...εγω εχω 4GB Ram... :fear:

εγω σε mbp 2011 4gb ram οταν πηγα απο sl σε ml ειδα μεγαλη διαφορα στην ομαλοτητα... αν σε παιρνει να πας στα 8 ραμ νομιζω θα δεις το προβλημα να εξαλείφεται.

δοκιμασες τον ff15 btw ;

Οχι τον firefox τον 14 εχω..Ο 15 είναι πολυ καλύτερος?

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, τον κατέβασα αλλα δεν τον δούλεψα, απλα νομίζω κάτι τέτοιο έλεγε, πως κάνει καλύτερη διαχείρηση της μνήμης. Ας με διορθώσει οποίος γνωρίζει καλύτερα.

Sent from my iPad using Insomnia

Νομίζω ότι αυτήν την στιγμή ο firefox είναι ο καλύτερος browser για mac κυρίως από άποψη συμβατότητας με τις περισσότερες σελίδες και λιγότερων προβλημάτων γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...