ptheolo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χθες το απόγευμα καθώς ήμουν στο λάπτοπ αρχίζει ξαφνικά RAM να δουλευει σαν τρελη, και η CPU αλλα οχι τοσο πολυ. Είναι αρκέτα δυνατός ο ήχος μου βγάζει, ισως να ειναι και ο ανεμιστηρας της RAM. Η RAM ηταν σταθερη 63% και η CPU 20-30%. Ετρεξα διαγνωστικα μνημης και δεν βρηκε τίποτα. Μπηκα στο λογαριασμο μου εσβησα ολες τις διεργασιες και αφησα μονο τις απαραιτητες και τωρα η CPU παίζει στο 1-10% και η RAM ακουνητη στο 40%. Ο υπολογιστης δεν υπερθερμαινετε. Είναι του 2008, ο Acer Aspire 5536. Τσεκαρα από κατω και ο ήχος-κινηση προερχετε απο την RAM και κατι λίγα στην CPU. Θελει αλλαγή η RAM;(Πριν απο 1,5 μηνα αλλαξα το σκληρο δισκο, ηταν 250GB και εβαλα 300GB επειδη χαλασε)
GPOWERR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 κανε ενα σκαναρισμα με malwarebytes antimalware για να βεβαιωθεις για κακοβουλα προγραμματα που απασχολουν τον επεξ και την μνημη και αν δεν το καθαρισες μεσα οταν αλλαξες το δισκο να το κανεις..ισως εχει πιασει σκονες και δεν ψυχεται σωστα...και μια φιλικη συμβουλη...το ξενυχτι κανει κακο ειδικα στο πνευμα
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Απενεργοποίησε το schedule defragment.. και "κανονικό" δεν υπάρχει "συνηθισμένο" εννοείς ..
ptheolo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Άνοιξα μεσα τη RAM και τον σκληρο και θα καθαρισα, υπηρχε σκονη αλλα το προβλημα συνεχιστηκε, απενεργοποιησα και το schedule defragment αλλα δεν δουλεψε. Επισης εκανα επαναφορα συστηματος μια μερα πριν αρχισει αλλα ακομά το ιδιο. Επισης πριν την επαναφορα ηταν κολλημενη η RAM στο 68% τωρα ειναι 71-72% συνεχεια ενω η CPU παιζει 20% και καμια φορα στιγμιαια ανεβαινει. Ξεχασα να πω οτι ο επεξργαστης ειναι AMD Athlon X2 Dual-Core-64 2.10 GHz και η RAM 3GB. Επισης με την αλλαγη του σκληρου που ανεφερα στο αρχικο ποστ εβαλα 64bit ενω το κανονικο ειναι 32bit, υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο;
timos81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 1.Έναρξη - γράψε mem - διάγνωσης προβλημάτων μνήμης του υπολογιστή σας - επανεκκίνηση τώρα και έλεγχος για προβλήματα 2.Έναρξη - γράψε msconfig - εκκίνηση στοιχείων - και κοίτα ποια προγράμματα αρχίζουν με την εκκίνηση των windows - ίσως φορτώνουν πολλα προγράμματα κατα την εκκινηση και κουράζεται το Acer . 3.Έναρξη - γράψε διεργασιες - προβολή διεργασιών που εκτελούνται με τη διαχείριση εργασιών - διεργασιες 4..Αν θες δοκίμασε Fix it Center , CCleaner κτλπ http://fixitcenter.support.microsoft.com/Portal
ptheolo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πρώτα τρια τα εχω κανει. Κατεβασα το ccleaner και τα καθαρισα ολα. Η RAM ειναι τωρα στο 56% αλλα πηγαινε πιο πανω σταματαει και ξανακατεβαινει. Παρατηρω ομως ότι ο ήχος έχει μειωθει αρκετα εως και ολος.
trek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλαράκι, την τετάρτη που μας πέρασε, μου έκανε και μένα κάτι spikes ο επεξεργαστής. Το διόρθωσα με επαναφορά συστήματος, με σημείο επάναφοράς 15 αυγούστου. Υποψιάζομαι οτι καμια ενημέρωση την κάνει την ζημιά.
ptheolo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ενα σημειο επαναφορας συστηματος στις 14 του μηνος. ελπιζω να λυθει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα