dreaming123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου ο οποίος παίζει μουσική με λάπτοπ με το πρόγραμμα virtual dj και θέλει να γράψει ένα <πρόγραμμα>.Το λάπτοπ εκτός απο τη κονσόλα είναι και συνδεδεμένο με 50' tv και παίζει εκει τα video clip. Θέλει να γράψει ένα πλήρες πρόγραμμα ήχο και video... Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα η κάποια συσκευή να συνδέεται στο λάπτοπ και να μπορεί να γράψει ότι παίζεται (ήχο απο pc-κονσόλα και videoclip απο τη 50') εγω δοκίμασα το camstudio το οποίο μέν γράφει μουσική και εφέ που παίζει στη 50' αλλά μόλις βάζω videoclip η δεν τα γράφει καθόλου η γράφει ένα άσπρο φόντο... Επίσης αν μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με ποιο codec να γίνετε η εγγραφή γιατι αυτά που έχει το camstudio βγαίνει το 1 λεπτό πάνω απο 1gb μέχρι και 5gb... Σας ευχαριστώ και sorry αν τα έγραψα κάπως περίεργα...
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις με το HyperCam η ελεύθερη έκδοση είναι υπέρ-αρκετή και σε αφήνει να γράφεις με τα codec που έχεις περασμένα στον Η/Υ σου. Τώρα με το ποιο codec να γράφεις εξαρτάτε και από την δύναμη του laptopιου, εγώ θα έλεγε να δοκίμαζες με XviD/DivX(1500-2000kbit/sec) πρώτα αν με αυτό τα καταφέρνει άνετα δοκίμασε και το H.264(1000-1500kbit/sec)
dreaming123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε σε ευχαριστώ πολύ είναι αρκετά έυχρηστο αλλά δεν το κατάφερα να γράψει ήχο.... Τώρα το δοκιμάσω στο σπίτι μου σε e8400 o φίλος μου έχει δυνατό λάπτοπ i7 8gb οπότε λογικά θα μπορεί και σε H.264 Αρκεί να βρω πώς γράφεται μαζί με τα video clip και ο ήχος.... Oκ βρήκα πώς γράφει και το ήχο έπρεπε να ρυθμίσω τη κάρτα ήχου οπότε άυριο θα έχουμε δοκιμή στο λάπτοπ... Σε ευχαριστώ TheELF γιατι με αυτο το πρόγραμμα κατάλαβα και τι έφταιγε στο cam studio... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από dreaming123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα