Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δειχνει εξαιρετικα φινιρισμενο και πολυ ποιοτικα κατασκευασμενο ...και ρωταω γιατι το gs3 να μην ειχε αυτο το πλαισιο-φινιρισμα ...τι ειχαν κατα νου οταν το γεμιζαν πλαστικουρα ? Τα lumia τα πρωτα ηταν εξαιρετικα απο θεμα ποιοτητας...ανυπερβλητα θα ελεγα οποτε η συνεχεια τους θα ειναι state of the art σε αυτο το κοματι το οποιο και ενδιαφερει καποιον που θα δωσει 500+ και θελει να του κρατησει για χρονια και να μην δειχνει φτηνοκινεζια.

Τα wp7.5 απο θεμα εφαρμογων ηρθαν στα ισια τους και τωρα ξεκιναει η περιοδος "οργασμου" για τις εφαρμογες που συνεχεια προστιθεντε ...ειδικα με την ελευση των wp8..θα δουμε αριστουργηματα .Το trophy δεν μπορεσα ποτε να το αποχωριστω ....μπαινει στο facebook και ανεβαζει φωτογραφιες απιστευτα ποιο γρηγορα απο πολλα 2πλασιας τιμης και πανω απο ολα...ειναι βραχος..ποτε δεν κολλησε ..ποτε δεν ζητησε επανεκινηση ...και ηταν και ειναι σαφως ποιο γρηγορο απο πολλα android στο 1ghz single core και 512ram ..ημερα με την νυχτα θα ελεγα . Απο την αλλη μαρεσει και το andoid huawei που εχω...οποτεδεν θα ελεγα οχι σε ενα lg optimus g. Η ποιοτητα ανεβαινει και ειναι προς καλο ολων ...

Μπραβο στην samy !

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα η μικρομαλακη εχει παρει την

σχετικη αδεια απο την μηλοεταιρια και δεν θα

εχει θεματα με τις πατεντες οσον αφορα τα 8.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, για 4.8", super amoled, και wp8.

Το design και ειδκά το πίσω μέρος εξαιρετικό, κρίμα που μου πέφτει μεγάλο.

Έχω περιέργεια να δω και απο Nokia μεριά, αν θα κρατήσει παρόμοιο με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό των lumia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...