Exosouler Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Σας παρουσιάζω το TubeExposure με το οποιό μπορείς είτε να βγάλεις χρήματα βλέποντας βιντεο είτε να αυξήσεις τις προβολές ενός δικού σας βιντεο. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεται είναι: 1)Πηγαίντε στο TubeExposure και γραφτείτε. 2)Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας 3)Συνδεθείτε με αυτον. 4)Από το Dashboard βρείτε το TubeExposure Player και κατεβάστε το. 5)Τρέχτε το και συνδεθείτε. Οι πληρωμές γίνοντε περίπου σε διάστημα 48 ωρών μέσω PayPal. Οδηγος σχετικά με το TubeExposure: Here (βιντεο) [Επεξεργασία]Αφαίρεσα το referral link,Αν θελετε να με βοηθήσετε μπορείτε να βρείτε το referral link μου στο βιντεο απο πάνω.Θα ήθελα να τονίσω οτι δεν χάνετε κάτι αν γραφτείτε με το Link μου.Ευχαριστώ ENJOY! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από Exosouler
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 να κάθομαι να βλέπω 1 βίντεο για 1 πόντο και στα 12000 πόντους να παίρνω 1 $ δεν λέει μεγάλη μακακία.
a8anas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 να κάθομαι να βλέπω 1 βίντεο για 1 πόντο και στα 12000 πόντους να παίρνω 1 $ δεν λέει μεγάλη μακακία. Δεν διάβασα τους όρους του site αλλά αν είναι αυτοί τότε ο τίτλος του ποστ είναι εξαιρετικά παραπλανητικός.
Meraklis56 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και ως συνήθως referral στον op... αν υπήρχε μια περίπτωση να γραφτώ,τώρα δεν υπάρχει ούτε μία.Οκ,θες βοήθεια για έξτρα λεφτά με τα referrals,πες το...μη το περνάς στη λούφα...
nilosgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 πέρα απ το ότι θες 2 μήνες για να μαζέψεις 10€, είναι και παράνομο γιατί παραβιάζει τους όσους του YouTube απ ότι έχω καταλάβει, οπότε είναι θέμα χρόνου να το κλείσουν ή έστω να το μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο.
chris_ap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παίζει ακόμα το site? ήθελα να το δω από περιέργεια αλλά το βλέπω κάτω. (12000 βίντεο για 1$ είναι χάσιμο χρόνου - εκτός αν έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο )
Exosouler Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Λοιπόν δεν είναι τόσο δύσκολο οσο πιστεύετε.Το player που κατεβάζετε εναλλάσει βίντεο αυτομάτα καθε 5 με 10 δευτερόλεπτα και παίρνετε 1 πόντο για κάθε βίντεο, οπότε κα8ε 24 ώρες είναι περίπου 10000 πόντους.Μπορείτε να νοικιάσετε vps windows και με αυτον τον τρόπο να εξασφαλίσετε ενα χαρτζιλίκι το μήνα χωρίς να κάνετε τίποτα. [Επεξεργασία]Αφαίρεσα το referral link,Αν θελετε να με βοηθήσετε μπορείτε να βρείτε το referral link μου στο βιντεο απο πάνω.Θα ήθελα να τονίσω οτι δεν χάνετε κάτι αν γραφτείτε με το Link μου.Ευχαριστώ
killer76 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Λοιπόν δεν είναι τόσο δύσκολο οσο πιστεύετε.Το player που κατεβάζετε εναλλάσει βίντεο αυτομάτα καθε 5 με 10 δευτερόλεπτα και παίρνετε 1 πόντο για κάθε βίντεο, οπότε κα8ε 24 ώρες είναι περίπου 10000 πόντους. Στο πρωτο μηνυμα του thread ηθελα 100% να μπω. Μετα το δευτερο ποστ που μου λεει οτι 12000=1$ ηθελα κατα 30% να μπω (επειδη δεν ειχα υπολογισει τον χρονο που χρειαζεται). Μετα το δικο σου ποστ τωρα που καταλαβα οτι σε 24 ωρες μπορεις να παρεις 10000 ποντους δηλαδη < 1$, δεν μπαινω στο κοπο καν να κανω κλικ 1
Exosouler Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι κάτω απο 1 ευρώ αλλα είναι λεφτά που ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα εσυ.Και αν πάρεισ 2-3 vps windows θα έχεις κέρδος το μήνα 60 ευρώ οπότε..
tigergreg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να του στειλουμε 1 δολλαριο να μας αφησει ησυχους? :mad: 2
Exosouler Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι κακουλης!! Βασικά αν μπορείτε θα το εκτιμούσα να κάνετε λογιαριασμό με το referral link μου γιατί παίρνω 1000 πόντους για κάθε άτομο που φέρνω
tiniakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τρελή ανάγκη για λεφτά. Α ρε προδότες που καταντήσατε τη χώρα.
fidolos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να του στειλουμε 1 δολλαριο να μας αφησει ησυχους? :mad: πεθαναααα Ειναι κάτω απο 1 ευρώ αλλα είναι λεφτά που ουσιαστικά δεν κάνεις τίποτα εσυ.Και αν πάρεισ 2-3 vps windows θα έχεις κέρδος το μήνα 60 ευρώ οπότε.. Τι ειναι το vps?
nilosgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ειναι το vps? Virtual private server. Δηλαδή να "νοικιάσεις" ένα μηχανικά (από κάποια εταιρία) ώστε να μπαίνεις και από εκεί (με άλλο λογαριασμό) για να βγάζεις περισσότερα $$ (δηλαδή 2$ την ημέρα! Χαχ :-P )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα