GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γεια σας... Ξαφνικά αντιμετοπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα.. Όλα λειτουργούν ομαλά αλλά έχω πρόβλημα με την απενεργοποίηση του υπολογιστή.. Όταν πάω Εναρξη και τερματισμός λειτουργίας, προχωράνε όλοι και κολλάει εκεί που λέει ''Shutting down'' και δείχνει ότι φορτώνει αλλά τίποτα... Το είχα αφήσει ώρα και όταν γύρισα είχε βγάλει μια μπλε οθόνη και έλεγε κάτι για τα BIOS hardware και κάτι τέτοια... Μπορεί να βοηθήσει κανείς; ;/ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παραθέτω μια εικόνα από ένα πρόγραμμα που μου είπε ένα παιδί να κατεβάσω για να δείτε τον σκληρό μου...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αφαίρεσε τον δεύτερο δισκο που εχεις και ασε μονο το δισκο του συστηματος, να δεις αν θα στρώσει.
GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αφαίρεσε τον δεύτερο δισκο που εχεις και ασε μονο το δισκο του συστηματος, να δεις αν θα στρώσει. Μα τι σχέση έχει; Στον disk που λέει Giannhs έχω όλα τα games πως να το κάνω; :/ Δεν το έχω φορτώσει τίποτα το καημένο το pc και το έπαθε αυτό.... Όταν το googleαρα το πρόβλημα είδα κάτι άκυρες απαντήσεις σε άλλους.. Κανένας τεχνικός να βοηθήσει δεν υπάρχει εδώ;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μα τι σχέση έχει; Στον disk που λέει Giannhs έχω όλα τα games πως να το κάνω; :/ Δεν το έχω φορτώσει τίποτα το καημένο το pc και το έπαθε αυτό.... Όταν το googleαρα το πρόβλημα είδα κάτι άκυρες απαντήσεις σε άλλους.. Κανένας τεχνικός να βοηθήσει δεν υπάρχει εδώ; Αν θελεις τεχνικό και δεν σου κάνουν οι συμβουλές, να πας σε ενα μαγαζι, να πληρώσεις και να σου λύσουν το πρόβλημα.
raid_av Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μα τι σχέση έχει; Στον disk που λέει Giannhs έχω όλα τα games πως να το κάνω; :/ Δεν το έχω φορτώσει τίποτα το καημένο το pc και το έπαθε αυτό.... Όταν το googleαρα το πρόβλημα είδα κάτι άκυρες απαντήσεις σε άλλους.. Κανένας τεχνικός να βοηθήσει δεν υπάρχει εδώ; Μπορει να ειναι πολλα πραγματα που προκαλουν προβλημα στο shutdown.Προσφατο παραδειγμα http://www.insomnia.gr/topic/456845-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-pc/ Ριξε μια ματια και κανε καποιες απο το δοκιμες που γραψαμε σε αυτο το topic. O συγκεκριμενος χρηστης ειχε παγωμα στο shutdown και οχι παγωμα και μπλε οθονη , τελικα ειχε θεμα με μια usb και το keyboard, σε εσενα μπορει να ειναι κατι αλλο. Παρολα αυτα κανε καποιες απο τις δοκιμες που γραφουμε μεσα στο topic. Για αρχη βγαλε οτι usb εχεις πανω και δοκιμασε παλι να δεις αμα εχει την ιδια συμπεριφορα.
GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μπορει να ειναι πολλα πραγματα που προκαλουν προβλημα στο shutdown.Προσφατο παραδειγμα http://www.insomnia....-κλεινει-το-pc/ Ριξε μια ματια και κανε καποιες απο το δοκιμες που γραψαμε σε αυτο το topic. O συγκεκριμενος χρηστης ειχε παγωμα στο shutdown και οχι παγωμα και μπλε οθονη , τελικα ειχε θεμα με μια usb και το keyboard, σε εσενα μπορει να ειναι κατι αλλο. Παρολα αυτα κανε καποιες απο τις δοκιμες που γραφουμε μεσα στο topic. Για αρχη βγαλε οτι usb εχεις πανω και δοκιμασε παλι να δεις αμα εχει την ιδια συμπεριφορα. Μπορει να ειναι πολλα πραγματα που προκαλουν προβλημα στο shutdown.Προσφατο παραδειγμα http://www.insomnia....-κλεινει-το-pc/ Ριξε μια ματια και κανε καποιες απο το δοκιμες που γραψαμε σε αυτο το topic. O συγκεκριμενος χρηστης ειχε παγωμα στο shutdown και οχι παγωμα και μπλε οθονη , τελικα ειχε θεμα με μια usb και το keyboard, σε εσενα μπορει να ειναι κατι αλλο. Παρολα αυτα κανε καποιες απο τις δοκιμες που γραφουμε μεσα στο topic. Για αρχη βγαλε οτι usb εχεις πανω και δοκιμασε παλι να δεις αμα εχει την ιδια συμπεριφορα. Λοιπόν δεν έχω πολλές συσκευές usb.. Έβγαλα την κάμερα μόνο που είχα και αυτό.. Τα headshet δεν είναι με usb είναι με τα χρωματιστά καλώδια.. Το έτρεξα σε Safe mode να δω αν κλείνει και έκλεισε αλλα δεν το πήγα στην επηφάνια εργασίας.. Θέλω να πω, πάτησα να ανοίξει με safe mode, φόρτωσε καιμ με έβαλε εκεί που δείχνει τον user και κάτω δεξια έχει για τερματισμό λειτουργίας. το πάτησα και έκλεισε κανονικά.. Τώρα που το τρέχω σε normal mode πάλι δε κλείνει.... ;/ EDIT : Α και μου κόλλησε 2-3 φορές και ήθελε restart από το restart button.. Αλλά τώρα δε κολλάει, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε κλείνει πάλι..
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν θελεις τεχνικό και δεν σου κάνουν οι συμβουλές, να πας σε ενα μαγαζι, να πληρώσεις και να σου λύσουν το πρόβλημα. εξηγησε μου σε παρακαλω πως θα αφαιρεσει τον δευτερο σκληρο. 1 δισκο εχει χωρισμενο σε 2 μερη!!!!!!!!!!
GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παίζει να βρούμε λύση στο θέμα;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 εξηγησε μου σε παρακαλω πως θα αφαιρεσει τον δευτερο σκληρο. 1 δισκο εχει χωρισμενο σε 2 μερη!!!!!!!!!! Οπς σορρυ, τωρα ειδα οτι είναι σε παρτισιον 1
raid_av Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παίζει να βρούμε λύση στο θέμα; Τοτε πρεπει να ειναι καποιο service που δημιουργει το προβλημα, αρχισε να κλεινεις κανα antivirus δες τι τρεχει στο taskmanager και αρχισε να κλεινεις καποια απο τα πραγματα που τρεχει στο backround και καθε φορα κανε δοκιμες με shutdown. Για να σου εκανε κανονικο shutdown σε safe mode παει να πει οτι κατι φορτωνει οταν ξεκινας στα windows και στο κλεισιμο τρωει το κολλημα. Βαλε αν μπορεις ενα print screen απο το task manager για να δουμε αν τρεχει τιποτα περιεργο στα processes.
GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τοτε πρεπει να ειναι καποιο service που δημιουργει το προβλημα, αρχισε να κλεινεις κανα antivirus δες τι τρεχει στο taskmanager και αρχισε να κλεινεις καποια απο τα πραγματα που τρεχει στο backround και καθε φορα κανε δοκιμες με shutdown. Για να σου εκανε κανονικο shutdown σε safe mode παει να πει οτι κατι φορτωνει οταν ξεκινας στα windows και στο κλεισιμο τρωει το κολλημα. Βαλε αν μπορεις ενα print screen απο το task manager για να δουμε αν τρεχει τιποτα περιεργο στα processes. Έγινε θα το δω.... Να τονίσω όμως ότι στο Safe mode ΔΕΝ το άνοιξα για να πάω επηφάνια εργασίας. Εκεί που μου ζήταγε name για να μπω, πάτησα κάτω δεξιά τερματισμό απλά..
GiannhSyrigos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τοτε πρεπει να ειναι καποιο service που δημιουργει το προβλημα, αρχισε να κλεινεις κανα antivirus δες τι τρεχει στο taskmanager και αρχισε να κλεινεις καποια απο τα πραγματα που τρεχει στο backround και καθε φορα κανε δοκιμες με shutdown. Για να σου εκανε κανονικο shutdown σε safe mode παει να πει οτι κατι φορτωνει οταν ξεκινας στα windows και στο κλεισιμο τρωει το κολλημα. Βαλε αν μπορεις ενα print screen απο το task manager για να δουμε αν τρεχει τιποτα περιεργο στα processes. Ορίστε... Και πιο κάτω αυτά...
raid_av Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ξυλωσε τον driver της ΑΤΙ και δες, αφουν κανεις πρωτα download την τελευταια εκδοση των drivers.
sam27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 φιλε εχεις δυο antivirus mcafee kai eset μηπος λεω μηπος εχεις και τα δυο ενεργοποιημενα τις ασπιδες τους
GiannhSyrigos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 φιλε εχεις δυο antivirus mcafee kai eset μηπος λεω μηπος εχεις και τα δυο ενεργοποιημενα τις ασπιδες τους Είναι πρόβλημα αυτό; Μπορεί... Πώς μπορώ να το φτιάξω; Ξυλωσε τον driver της ΑΤΙ και δες, αφουν κανεις πρωτα download την τελευταια εκδοση των drivers. Να τον βγάλω; Μισό δε κατάλαβα γιατί να γίνει αυτό...; Και πως να κάνω την τελευταία έκδοση download;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα