Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike 1.6 Steam Windows 7!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω το παιχνιδι counter-strike version 1,6 το αγορασα απο το steam αλλα εχω ενα lag και απο οσο ξερω ειναι απο το λειτουργικο συστημα.

Windows 7 ultimate

8 gb ram kingston 1600 mhz

Amd hd 7770 sapphire 1 gb ddr5

Amd fx 6100

Monitor led 21.5 " 100 mhz

Σας παρακαλω εαν καποιος εχει καποια λυση να απαντησει στο ακολουθο θεμα!!

A και αυτο γινεται μονο online ενω εχω 100-80-90 ping που σημαινει δεν πρεπαι να lag καθολου!

Δημοσ.

cs και high ping δεν πάνε ιδιαίτερα μαζί.Ναι μόνο online θα βρεις ping και το σπαστικό lag.

Και για 90-100 μια χαρά lag επιτρέπεται να έχεις..Εδώ στο csgo στου πανεπιστημίου τον σερβερ έχουμε 20 ping και lagάρει απίστευτα..

Δοκίμασε παίξε σε πιο κοντινό σερβερ,δες αν έχει ελλάδα-θα το καταλάβεις από πολύ μικρά pings που θα λέει δίπλα στον σερβερ.

Φτιάξε και τα φίλτρα σε Ευρώπη και μαξ 150 ping και θα βρεις.

Από το λειτουργικό(win 7) γιατί να είναι όμως,πως το ξέρεις εννοώ;

Τί γραμμή έχεις;

{το σύστημα σου είναι μια χαρά και με το παραπάνω για το παιχνίδι}

Δημοσ.

Φιλε μου 3\ξερω απο cs και με τετοιο ping δεν εχω lag σε συνδυασμο με τον υπολογιστη δεν πρεπει να εχω καθολου.Στον παλιο υπολογιστη με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα δεν lagare κε τωρα μονο σε αυτο τον υπολογιστη....

Το εχουν πολυ το προβλημα αυτο αλλα δεν ξερω πωσ να το λυσω..

Δημοσ.

θελω να το γραψω με κεφαλαια αλλα θα φαινεται οτι φωναζω. αυτο θα κανω πραγματικα

γιατι παιζεις το 1.6 ρε φιλε; πιο παλιο παιχνιδι δεν εχεις; παιξε το doom ή κατι σε dos. δεν σας καταλαβαινω εσας τους csαδες. μα ουτε καν το source? γιατι αυτο δεν παει μπροστα ο κοσμος.

Δημοσ.

Στα 100 ping είναι πολύ λογικό να έχεις lag. Εδώ στο GO εγώ έχω 40 σταθερά και πάλι έχει ένα κολληματάκι που και που. Στα 100 ping σίγουρα θα καταλάβεις καθυστέρηση και όταν βάζεις το ζουμ κάθε όπλου.

Όπως σου είπε και παραπάνω ο φίλος xtrmsnpr βάλε όταν ψάχνεις τους servers το Latency ώστε να κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με αυτό οι servers και διάλεξε έναν με max 70 ping.

Δημοσ.

@gavros10

καλά ρε φίλε!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ AVATAR ΣΟΥ!!!

μη μπαινεις καθόλου στο ινσομνια αν ειναι !!!!

για αυτό δεν παει μπροστα ο κόσμος!!!

Δημοσ.

@gavros10

καλά ρε φίλε!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ AVATAR ΣΟΥ!!!

μη μπαινεις καθόλου στο ινσομνια αν ειναι !!!!

για αυτό δεν παει μπροστα ο κόσμος!!!

δεν θελω avatar ρε φιλε. μαρεσει ετσι.

ξερεις κατι. εκνευριζομαι οταν εν ετη 2012! υπαρχουν τοσα πολλα ατομα που παιζουν cs 1.6 το οποιο ειναι αθλιο, ΑΘΛΙΟ μπροστα στα καινουργια που υπαρχουν (Βλεπε battlefield, cod ακομα και ποκεμον). ειναι παιχνιδι 13χρονων, αντε πες 12, το οποιο υστερει σε ολους τους τομεις. δεν λεω για 3-4 χρονια μπορει να ηταν καλο και εγω επαιζα στις αρχες μου για λιγο, αλλα μεχρι εκει. οταν η valve βλεπει οτι 50.000+ καθημερινα παιζουν το 1.6 αλλα τοσα το source και λιγοτερα το cs:go που βγαλανε τι θα σκεφτουν; αα θα κανουμε 2412 updates στο cs:go και θα το κρατησουμε για αλλα 15 χρονια οταν θα βγαλουμε το επομενο cs. το οποιο η μονη διαφορα που θα εχει θα ειναι λιγο καλυτερα γραφικα. ακομα και το cs go ειναι το 1.6 με αλλαγη εμφανισης. Ακομα δειχνει και το επιπεδο νοημοσυνης αυτων των ανθρωπων. Μπορει να ειναι 10χρονα δεν ξερω και δεν με νοιαζει, αλλα οταν παιζεις το 1.6 και γενικα καποιο cs το 2012 απο την στιγμη που το revelations 2012 (το χειροτερο παιχνιδι της χρονιας) ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις ε τοτε ειμαστε καταδικασμενοι. δεν γινεται να τρωνε τοσο κουτοχορτο. βιντεακια απο το battlefield 3 ή εστω απο το cod δεν εχουν δει; δεν βλεπουν τις διαφορες; δεν ζηλευουν αυτα τα γραφικα, τις σκιες, τα animations, τους χαρτες, ολα τα υπολοιπα προνομια που θα εχουν οταν παιζουν; εγω το σταματαω εδω, την γνωμη μου την ειπα

Δημοσ.

φάε γραφικά με το κουτάλι λοιπόν... τι να πω... και δε θα αναφερθώ στα άτομα που παίζουν bf3 υποτιμητικά όπως κάνεις εσύ για μας , αν και θα σου άξιζε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...