Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/409771/neo-treiler-gia-to-cloud-atlas/

Νέο τρέιλερ για το «Cloud Atlas»

ΣΙΝΕΜΑ

• twit.gif
  • fb.gif
  • tools-mail.png(0)

• tools-font-plus.png
  • tools-font-minus.png
  • tools-font.png
  • tools-print.png

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012, 15:27 45D38BD531E3A1829339564BC1750FAF.jpg

Σχετικά Tags

2 0 0 0

Η νέα ταινία των αδερφών Wachowski

Η νέα ταινία των αδερφών Wachowski είναι γεγονός. Με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon και Hugh Grant η επιτυχία του "Cloud Atlas", βασισμένου στο ομώνυμο Best Seller, θεωρείται δεδομένη.

Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου

Δημοσ.

Δυστηχώς φαίνεται να έχει εξαντληθεί η προσφορα, πολύ καλή πρόταση, να μη μένουμε μόνο σε προσφορές για gadgets.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω χτες ειδα τη ταινια μ αρεσε. το βιβλιο αν γνωριζει καποιος που θα το βρουμε τωρα διοτι ψαχνω απο χτες αλλα τζιφος αν ο πουλαει καποιος;;;

Δημοσ.

εγω χτες ειδα τη ταινια μ αρεσε. το βιβλιο αν γνωριζει καποιος που θα το βρουμε τωρα διοτι ψαχνω απο χτες αλλα τζιφος αν ο πουλαει καποιος;;;

Είμαι Θεσσαλονίκη, και έχω ένα που το πήρα για δώρο και τελικά δεν το έδωσα.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

είχα αγοράσει και εγώ 2 από αυτά και το ένα το δώρισα.

το άλλο αποφάσισα να το διαβάσω πριν ενα μήνα και στην 496 σελίδα ανακάλυψα ότι λείπουν 13 σελίδες

για κακή μου τύχη η έκδοση του βιβλίου έχει σταματήσει και ο Ιανός λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα

τι προτείνεται να κάνω?

Δημοσ.

είχα αγοράσει και εγώ 2 από αυτά και το ένα το δώρισα.

το άλλο αποφάσισα να το διαβάσω πριν ενα μήνα και στην 496 σελίδα ανακάλυψα ότι λείπουν 13 σελίδες

για κακή μου τύχη η έκδοση του βιβλίου έχει σταματήσει και ο Ιανός λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα

τι προτείνεται να κάνω?

Πας σε μια βιβλιοθηκη το νοικιαζεις και μετα επιστρεφεις αυτο με τις 13 σελιδες που λειπουν. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πας σε μια βιβλιοθηκη το νοικιαζεις και μετα επιστρεφεις αυτο με τις 13 σελιδες που λειπουν. ;)

φαντάζομαι αυτό το λές για πλάκα, αλλά πίστεψέ με δεν είναι καθόλου αστείο!

• Like 4
Δημοσ.

φαντάζομαι αυτό το λές για πλάκα, αλλά πίστεψέ με δεν είναι καθόλου αστείο!

Δεν το λεω για πλακα.

Γιατι δεν γινεται να το κανεις?

Δημοσ.

Και έτσι η Ελλαντα πήγε μπροστά. Με άξιους πολιτικούς και "παρτάκιδες" πολίτες.

Όλα για πάρτη μας και όλοι οι άλλοι πάτε πνίγεται.

Δεν φταις εσύ βέβαια, η Ελλαδο-παιδεία μας φταίει. Και παιδεία δεν είναι μόνο "τα σχολεία" όπως πολλοί το παρερμηνεύουν και "πετάν το μπαλάκι". Είναι τα πάντα και όλοι από τη στιγμή που γεννιόμαστε.

• Like 13
Δημοσ.

Που να γινονταν και τιποτα σοβαρο......!

Και από ένα κρατικό ταμείο που έχει 509 εκατ. αν βουτήξεις τα 13 δεν τρέχει και τίποτα. Μένουν άλλα 496.

Και σε μια υπηρεσία με 496 υπαλλήλους αν χώσεις και 13 δικούς σου δεν τρέχει και τίποτα. Τι 509, τι 496. Σιγά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...