Doc_Chaos_81 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα παρέλαβα κι εγώ και ανυπομονώ να βρω χρόνο να το διαβάσω
MTS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 +1 και απο μενα, ειμαι σε αναμονη αλλα εχει φυγει με speedex Παντα τετοια!
wannaplay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ομοιως πηρα ενα για δωρακι,το εχω στα χερια μου 2€ speedex
frap73 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τραγικό απλά. Δείγμα τρομερής ανευθυνότητας. Ατυχής σχεδίαση, αλλά όχι και τραγικό. Από τη στιγμή που δεν κρατούν αριθμούς καρτών και λογαριασμών τραπέζης στην database τους... νταξ' τα ίδια στοιχεία μπορείς να πάρεις για τη μισή Ελλάδα από τον κατάλογο του ΟΤΕ.
predalien Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλος η διαθεσιμότητα απο το κατάστημα της Σταδίου. Μην πάτε άδικα. Μόνο internet για παραγγελίες για όσο υπάρχει stock.
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά από πόσο καιρό έρχεται o courier;;;; Το παρήγγειλα εχτές το μεσημέρι και δεν μου έχει έρθει ο 12ψήφιος αριθμός που θα μπορώ να δώσω στην speedex για να μου πούνε πότε θα έρθει ο courier.. Τους έχω στείλει και 2 μηνύματα από εχτές αλλά απάντηση ποτέ δεν πήρα...
frap73 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το παρήγγειλα εχτές το μεσημέρι και δεν μου έχει έρθει ο 12ψήφιος αριθμός που θα μπορώ να δώσω στην speedex για να μου πούνε πότε θα έρθει ο courier.. Τον αριθμό της αποστολής τον βλέπεις στο "Ιστορικό παραγγελιών" στη σελίδα του λογαριαμού σου εφόσον έχει ολοκληρωθεί (== αποσταλεί) η παραγγελία. Αλλιώς η παραγγελία σου θα βρίσκεται στο "Ανοικτές παραγγελίας" και απλώς περιμένεις να στη στείλουνε.
Psycho13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πρεπει να εξαντληθηκε γιατι δεν υπαρχει στο site πλεον
Belial Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα ξεκίνησε από θεσσαλονίκη στο τσάκ πρόλαβα λέτε να δούμε τίποτα αγγελίες για το βιβλίο;
Konstantin77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 παρέλαβα και εγώ, +1 από εμένα. ειχα παραγγείλει καμιά εβδομάδα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις