terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ και γω τον ts! μια ερώτηση, ενώ πλήρωσα με κάρτα και μου ήρθε email από deltapay.gr ότι χρεώθηκε η κάρτα, στις ανοιχτές παραγγελίες στο site του ιανού δεν την βλέπω. έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα; Στο ιστορικό παραγγελιών κοίταξες ; Εκεί είναι λογικά και έχει και track number αν το έβαλες με courrier
omilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ουτε στο ιστορικο υπαρχει κατι... με courier ειναι ετσι κι αλλιως ολες οι αποστολες εσωτερικου, αλλα επειδη η παραγγελια εγινε λιγο πριν ποσταρω (περιπου στις 22:00) ειναι λιγο απιθανο να το στειλαν τετοια ωρα για να εχω tracking number.
terry308 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αύριο ξανατσέκαρε και αν δεν βρεις κάτι πάλι , επικοινώνησε μαζί τους
omilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό θα έκανα έτσι κι αλλιώς αλλά έλεγα μήπως έτυχε και σε άλλον νωρίτερα. thanks anyway
Nerven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 +1 και απο εμένα! Sent from my iPhone using Insomnia
zizu10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χθες το απόγευμα παρέλαβα και εγώ από το κατάστημά τους (Σταδίου 24) και είχε ακόμα 30-40 βιβλία για όποιον ενδιαφέρεται... Πάντως παίζουν και άλλες προσφορές σε βιβλία και σε άλλα βιβλιοπωλεία. Αξίζει να δείτε και την Πολιτεία . πχ το Αμπαράτ το έχει πιο φθηνά απο Ιανό. Πολύ ωραίο βιβλιοπωλείο και ιστοσελίδα, ενώ σε μερικά βιβλία οι τιμές είναι απίστευτες... Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, έκανα και εκεί μία παραγγελία Γνωρίζεις κανένα άλλο, παρόμοιο, με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές για να το έχουμε στα υπ'όψιν???
powerthunder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 + 1 στον TS και από μένα πολύ καλή προσφορά για αυτό το βιβλίο!
twistedx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ τον leftys! +1 Έκανα και εγώ την αγορά μου
in2dark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και ψηνομαι πολυ περιεργες οι κριτικες για το βιβλιο στο amazon.uk Παντως αν αξιζει το βιβλιο η τιμη ειναι σουπερ. Βασικα ειναι οσο θα επρεπε να ειναι για ολα τα βιβλια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
leftys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χθες το απόγευμα παρέλαβα και εγώ από το κατάστημά τους (Σταδίου 24) και είχε ακόμα 30-40 βιβλία για όποιον ενδιαφέρεται... Πολύ ωραίο βιβλιοπωλείο και ιστοσελίδα' date=' ενώ σε μερικά βιβλία οι τιμές είναι απίστευτες... Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, έκανα και εκεί μία παραγγελία Γνωρίζεις κανένα άλλο, παρόμοιο, με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές για να το έχουμε στα υπ'όψιν???[/quote'] Μέχρι πρότινος αγόραζα απο Πρωτοπορία, απο τον Ιανο πρώτη φορά και την Πολιτεία μόλις την έμαθα, μπορει να παίζουν κλεισίματα εκδοτικών οίκων όπως είπε και κάποιος συμφορουμιτης γιαυτο να βγαίνουν προσφορές ... Sent from my iPhone using Insomnia
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παρέλαβα και εγώ σήμερα τις 2 παραγγελίες μου. Όλα μια χαρά.
kmarios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα μου γράφει ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Κωδικός παραγγελίας Κατάσταση Ημερομηνία Τρόπος αποστολής Φορτωτική ΠΑΡ_I-********** ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 30/08/2012 COURIER - 31/08/2012 ************ Ονοματεπώνυμο ************ Διεύθυνση ********* Τ.Κ. ************* Νομός *************** Πόλη ΑΘΗΝΑ Περιοχή *********** Χώρα ΕΛΛΑΔΑ Τηλέφωνο ********** Είδος Κατάσταση Ποσ. Σύνολο Ο ΑΤΛΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΚΤΕΛ/ΝΗ 1 8,00 € αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το Κατάσταση ΕΚΤΕΛ/ΝΗ ? και το Κατάσταση ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ?
frap73 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Speedex. Τουλάχιστον τη δική μου αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το Κατάσταση ΕΚΤΕΛ/ΝΗ ? και το Κατάσταση ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ? Έφυγε από εκείνους και είναι στην courrier. Αφού σου γράφει και τον αριθμό της αποστολής....
Προτεινόμενες αναρτήσεις