zizu10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εγώ θα περάσω σήμερα να το πάρω από το κατάστημα. Ελπίζω να έχει μείνει κανένα...
iniohos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μολις ολοκληρωσα την παραγγελια ηλεκτρονικα με παραδοση στο σπιτι. Με χρεωση στην πιστωτικη, μου εβγαινε 8 το βιβλιο + 7,5 τα μεταφορικα. Με αντικαταβολη μου βγηκε 8 το βιβλιο + 3,5 τα μεταφορικα. Παραδοση Λουτσα. Ειναι λιγο κουλο ή εμενα μου φανηκε? Οπως και να εχει, ευχαριστω τον ts!!!
zizu10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μολις ολοκληρωσα την παραγγελια ηλεκτρονικα με παραδοση στο σπιτι. Με χρεωση στην πιστωτικη, μου εβγαινε 8 το βιβλιο + 7,5 τα μεταφορικα. Με αντικαταβολη μου βγηκε 8 το βιβλιο + 3,5 τα μεταφορικα. Παραδοση Λουτσα. Ειναι λιγο κουλο ή εμενα μου φανηκε? Οπως και να εχει, ευχαριστω τον ts!!! "Οι αποστολές παραγγελιών στο εσωτερικό, θα γίνονται αποκλειστικά με Courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν όταν η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη των 50€. Για παραγγελίες με αξία μικρότερη των 50€: 1. Με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή για παράδοση Εντός Ορίων πόλεων 2€. Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες περιοχές, μέχρι 3 κιλά 3,50€ & για κάθε επιπλέον κιλό +1,23€. 2. Με τρόπο πληρωμής Πιστωτική Κάρτα για παράδοση Εντός Ορίων πόλεων Δωρεάν. Απομακρυσμένες περιοχές Ν.Θεσ/νίκης 3,70€. Απομακρυσμένες περιοχές 7,50€. Δυσπρόσιτες περιοχές 11,00€. ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ" Μάλλον θεωρείται απομακρυσμένη περιοχή...
jobous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 "Οι αποστολές παραγγελιών στο εσωτερικό, θα γίνονται αποκλειστικά με Courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν όταν η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη των 50€. Για παραγγελίες με αξία μικρότερη των 50€: 1. Με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή για παράδοση Εντός Ορίων πόλεων 2€. Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες περιοχές, μέχρι 3 κιλά 3,50€ & για κάθε επιπλέον κιλό +1,23€. 2. Με τρόπο πληρωμής Πιστωτική Κάρτα για παράδοση Εντός Ορίων πόλεων Δωρεάν. Απομακρυσμένες περιοχές Ν.Θεσ/νίκης 3,70€. Απομακρυσμένες περιοχές 7,50€. Δυσπρόσιτες περιοχές 11,00€. ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ" Μάλλον θεωρείται απομακρυσμένη περιοχή... Ρε παιδιά τι απομακρυσμένη περιοχή. Ραφήνα και μηδέν μεταφορικά . Κάτι δεν έκανες καλά.
lgts Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Να δείτε που το βιβλίο θα γίνει best seller λόγω του thread
zizu10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Να δείτε που το βιβλίο θα γίνει best seller λόγω του thread Είναι ήδη αν δεν κάνω λάθος.
Socratis_g Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 είναι κατανοητό? γιατί λίγο την πλοκή που διάβασα μου φένεται λίγο phsyco
fylatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 είναι κατανοητό? γιατί λίγο την πλοκή που διάβασα μου φένεται λίγο phsyco Μην δεις το Trailer θα επιβεβαιωσεις την αποψη σου...
kamui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ευχαριστούμε τον topic starter... Τσίμπησα και εγώ να το μελετήσω
iniohos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά τι απομακρυσμένη περιοχή. Ραφήνα και μηδέν μεταφορικά . Κάτι δεν έκανες καλά. αλλο κουλο αυτο! Επειδη Ραφηνα εχουμε μαγαζι, αν το εστελνα εκει θα πληρωνα 0 μεταφορικα οπως σωστα ειπες! Απλα εγω το εγραψα μονο και μονο για να ενημερωθουν οσοι μενουν σε απομακρυσμενες περιοχες να δοκιμασουν και τους 2 τροπους πληρωμης να δουνε μηπως τους συμφερει τελικα η αντικαταβολη.
Freesmoke Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω και απο μενα.Το πηρα μαζι με Αμπαρατ 1 και 2(ειναι και αυτα προσφορα). 0 μεταφορικα για Ροδο.
jobous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πάντως παίζουν και άλλες προσφορές σε βιβλία και σε άλλα βιβλιοπωλεία. Αξίζει να δείτε και την Πολιτεία . πχ το Αμπαράτ το έχει πιο φθηνά απο Ιανό.
omilos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ και γω τον ts! μια ερώτηση, ενώ πλήρωσα με κάρτα και μου ήρθε email από deltapay.gr ότι χρεώθηκε η κάρτα, στις ανοιχτές παραγγελίες στο site του ιανού δεν την βλέπω. έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα;
Screamer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 +1 Kαι Από Εμένα Στον TS Tον Ευχαριστώ Πολύ Γιατί με Έκανε Να Αγοράσω Βιβλίο Μετα Από Πολλύυυυυ Καιρό !!! Το Τσίμπησα Σήμερα Το Απόγευμα Από Το Κατάστημα - Είχε Αρκετά Κομμάτια - & Πήρα Άλλο Ένα Για Δωράκι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις