giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα. Δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα για ένα τόσο απλό ερώτημα, αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες για το είδος των προγραμμάτων που προβάλει η Nova σε 3D. Αν έχει κάποιος το πακέτο με το 3D, θα τον παρακαλούσα να μου πει, έστω και στο περίπου, τι εκπέμπει η Nova σε αυτό το κανάλι της, όσον αφορά το πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edit: Μόλις βρήκα αυτό: Nova 3D: Η τρισδιάστατη εμπειρία για όλη την οικογένειαΚάθε Κυριακή στις 15.00 για όλο τον Ιούνιο θα προβάλλεται μια παιδική ταινία σε 3D από το κανάλι Nova 3D (Θέση 250): Oι μεγάλες παιδικές ταινίες της Disney “Cars 2” , «Gnomeo & Juliet» και «Tangled» αλλά και η αγαπημένη σε όλους «Τhe Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader ” και τα «Στρουμφάκια» σε 3D! Οι τρισδιάστατες προβολές αρχίζουν στις 3/6 με την κινηματογραφική επιτυχία «Cars 2» και τους αγαπημένους ήρωες να ταξιδεύουν σε Ευρώπη και Ασία και να συναναστρέφονται με νέους, απίθανους, τετράτροχους χαρακτήρες. Επίσης, μέσα στον Ιούνιο η 3D απόλαυση συνεχίζεται με μεγάλες 3D κινηματογραφικές επιλογές για όλη την οικογένεια όπως: «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», «Tron: Legacy», κ.α. Υπάρχει κάπου αναλυτικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους μήνες;
chris_ap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχω κατεβάσει το nova i-guide για να βλέπω λίγο τι έχει (μπας και αξιωθώ και το πάρω με καμία προσφορά που την περιμένω να έρθει και για εμάς σε μισή τιμή) και δε βλλεπω κανάλι 3D, όπως δε το βλέπω και στο πρόγραμμα. Είναι μήπως ένα από τα Nova cinema HD;
giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχω κατεβάσει το nova i-guide για να βλέπω λίγο τι έχει (μπας και αξιωθώ και το πάρω με καμία προσφορά που την περιμένω να έρθει και για εμάς σε μισή τιμή) και δε βλλεπω κανάλι 3D, όπως δε το βλέπω και στο πρόγραμμα. Είναι μήπως ένα από τα Nova cinema HD; Απ'όσο θυμάμαι, είναι σκέτο Nova 3D. Και γω έψαξα στο site της Nova, αλλά ούτε εκεί υπάρχει.
bakass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω και λιγους μηνες εχω κοψει nova, αλλα απ οτι θυμαμαι τοτε το 3d καναλι το εβλεπες-εβρισκες μονο οταν εδειχνε 3d υλικο....Μετα το απενεργοποιούσαν.
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει, δε με ενδιαφέρει να έχει όλη την ημέρα πρόγραμμα, αλλά τουλάχιστον κανένα μεσημέρι Σαββατοκύριακου και καθημερινές βράδυ, να βάζει κάτι. Μάλλον θα κάνω τηλέφωνο στην Nova, γιατί δε μπορώ να βρω πουθενά αλλού πληροφορίες.
telegamesvg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 To καναλι Nova 3D υπαρχει κανονικα στο EPG της NOVA , αλλα δειχνει περιεχομενο αραια και που και συνηθως καποιον ποδοσφαιρικο αγωνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα