Biogeorge Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έχω ένα Sony VAIO το VGN-NS11M και το τελευταίο καιρό η ενσωματωμένη του webcam δεν λειτουργεί. Πιο πριν έμπαινα στο skype και μιλούσε και τώρα χωρίς να ξέρω το λόγο μου λέει πως δεν υπάρχει κάμερα. Στον πίνακα ελέγχου και στις συσκευές μου βγάζει με ερωτηματικό μια άγνωστη συσκευή usb όπως και στην μπάρα εργασίας κάτω δεξιά. Κάνω αυτόματη αναζήτηση στο internet για οδηγό αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Έψαξα και manual και πάλι δεν βρήκα οδηγούς. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί τελευταία η webcam μου είναι απαραίτητη. Ευχαριστώ πολύ !
3leven Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-NS11M_S/updates Εδω εψαξες?
Biogeorge Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι το έψαξα, δεν βρήκα κάτι να βοηθήσει.
Biogeorge Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τελικά νομίζω μήπως είναι αλλού το πρόβλημα γιατί το skype μου λέει πως δεν έχω κάμερα ενώ έχω ενσωματωμένη και μέχρι πρότινος τη χρησιμοποιούσα, στα ξαφνικά εξαφανίστηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα