Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και έχει δώσει δικαιώματα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν χαρακτήρισα τον Τέρυ μίζερο. Τη λογική χαρακτήρισα. Διαφορές τώρα μεταξύ τίνων? Του i3 και του 965? Προφανώς και δεν θα δει.

Ο i3 μπήκε στο παιχνίδι μόνο και μόνο για την αναβαθμισιμότητα. Αν ο φίλος θέλει για τους δικούς του λίγους να αλλάξει του χρόνου επεξεργαστή, τότε ο i3 είναι μια καλύτερη λύση. Τόσο απλά.

Διάβασε από την αρχή αν έχεις την καλοσύνη την παρέμβασή μου παραπάνω. Ήμουν εξαιρετικά σαφής νομίζω. Το θέμα δεν είναι το i3 vs 965 αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό στα fanboys.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1ον ) Τους χαρακτηρισμούς σου , στα φιλαράκια σου και στους δικούς σου ανθρώπους .

2ον ) Αν διάβασες το όλο νήμα ο TS όταν έγραψα να αλλάξει την μητρική με ρώτησε γιατί ... το ίδιο θα έκανε πιστεύω και για το post σου και με την ερώτηση μου , ήθελα να δικαιολογήσεις το post σου προς τον TS κι όχι προς εμένα.

3ον) Όταν χρειαστεί αναβάθμιση, ο Ι7 δεν θα είναι high end cpu πιστεύω ...

Δημοσ.

1ον ) Τους χαρακτηρισμούς σου , στα φιλαράκια σου και στους δικούς σου ανθρώπους . Δεν σε χαρακτήρισα. Το έχω διευκρινίσει παραπάνω. Όχι τέτοιο ύφος σε μένα.

2ον ) Αν διάβασες το όλο νήμα ο TS όταν έγραψα να αλλάξει την μητρική με ρώτησε γιατί ... το ίδιο θα έκανε πιστεύω και για το post σου και με την ερώτηση μου , ήθελα να δικαιολογήσεις το post σου προς τον TS κι όχι προς εμένα. Το ποστ μου προς τον ΤS δικαιολόγησα.

3ον) Όταν χρειαστεί αναβάθμιση, ο Ι7 δεν θα είναι high end cpu πιστεύω ... Αυτό είναι το μόνο που μοιάζει με επιχείρημα σε σχέση με αυτά που είπα. Σωστό είναι, αλλά άλλο τι χρειάζεται πραγματικά κάποιος και άλλο τι θέλει. Αν αγοράζαμε μόνο ότι χρειαζόμαστε, τότε tablet και smartphones θα είχαν 50 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...