Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MB θα έπαιρνα την 870 extreme 3 R2.0

Να μου πεις ακριβώς το λόγο φίλε μου, δεν είναι μεγάλη η διαφορά, προλαβαίνω να αλλάξω την παραγγελία!

Επεξ/σία από hidd3n
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δες ποια πήρες και ποια σου προτείνω κυρίως το i/o panel

Για 6€ διαφορά ...

+ η 870 που σου προτείνω : (AM3+,DIGI DRIVER MOSFED, EUFI BIOS, SATA III, E-SATA III, USBIII, Clear CMOS BUT., CROSSFIRE 2X8 Lanes, ψύξη στην τροφοδοσία του cpu. rock solid cap.)

(τα χαρακτηριστικά είναι κλεμμένα από συμφορουμίτη σε διπλανό forum)

Θέλω πίσω το παλιό insomnia ....

• Like 1
Δημοσ.

Δες ποια πήρες και ποια σου προτείνω κυρίως το i/o panel

Για 6€ διαφορά ...

+ η 870 που σου προτείνω : (AM3+,DIGI DRIVER MOSFED, EUFI BIOS, SATA III, E-SATA III, USBIII, Clear CMOS BUT., CROSSFIRE 2X8 Lanes, ψύξη στην τροφοδοσία του cpu. rock solid cap.)

(τα χαρακτηριστικά είναι κλεμμένα από συμφορουμίτη σε διπλανό forum)

Θέλω πίσω το παλιό insomnia ....

Πήρα τώρα τηλέφωνο και έκανα την αλλαγή! Τετάρτη - Πέμπτη θα το έχω παραλάβει το pc! :)

Δημοσ.

Νομίζω κατάλαβες το νόημα του ποστ και που απευθυνόταν... :-)

Ναι ρε. Το είπα κι εγώ προς επίρρωση των λεγομένων σου ;)

Κι εγώ όταν ακούω κάτι "κάθετες" απόψεις, και μάλιστα αναληθείς, τρελαίνομαι λίγο :)

Πήρα τώρα τηλέφωνο και έκανα την αλλαγή! Τετάρτη - Πέμπτη θα το έχω παραλάβει το pc! :)

Απλά για να είσαι ενήμερος, με την 870 ξεχνάς στα σίγουρα την υποστήριξη των επερχόμενων enhanced BD. Με το 970 έχεις κάποιες πιθανότητες, αν και πιστεύω ότι θα υποστηρίζονται μόνο από το 990FX

H 870 είναι καλύτερη αν σκοπεύεις στο μέλλον να κάνεις CF. Σε 970 πρέπει να πας στην 970 Extreme4 η οποία κάνει λίγο κάτω από 100 για κάτι ανάλογο, ΑΛΛΑ υποστηρίζει και SLI που η 870 δεν το κάνει (δεν σου λέω ότι χρειάζεται, τις διαφορές τονίζω)

Δημοσ.

Οι νέοι bulldozer λένε θα μπαίνουν σε 990xx motherboards , αλλά απ ότι φαίνεται θα είναι σχεδόν ίδιοι με τους τωρινούς BD ... οπότε τι είχαμε τι χάσαμε ...

Στα 72€ η 870 είναι χωρίς αντίπαλο .

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις, όπως λες στο αρχικό ποστ, να κάνεις αναβάθμιση στο απώτερο μέλλον, έχεις επιλέξει λάθος πάντως.

Για βοήθησε λίγο να καταλάβουμε κι εμείς ..

Δημοσ.

Ο φίλος στο αρχικό ποστ, μιλάει κάπου για i7. Απ αυτό καταλαβαίνω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του θέλει κάποια στιγμή να μεταπηδήσει σε κάτι high end. Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να το έχει με την amd, άσχετα με το αν θα υποστηρίζει η μητρική που θα πάρει τους bulldozers 2. Κι αυτό γιατί οι bulldozers 2 δεν θα είναι high end. Eίναι απλό νομίζω.

Με βάση τη σημερινή πραγματικότητα και αν έχω καταλάβει σωστά τις μελλοντικές του προθέσεις θα ήταν προτιμότερη λύση ένας i3. Θα έχει ίδιες και καλύτερες επιδόσεις στο τώρα με τον 965be και θα έχει την δυνατότητα, όταν τα games θα ζητάνε μαζικά πολλούς πυρήνες, να περάσει σε κάποιον i5, i7.

Δημοσ.

O φιλος επισης στο αρχικο ποστ μιλαει για manager και τετοια.δηλαδη και με εναν διπυρηνο amd των 50 euros εκανε την δουλεια του ανετα.

Στα παιχνίδια αυτά σχεδόν τίποτα ... στην όλη λειτουργία του υπολογιστή κερδίζεις "άνεση" και ταχύτητα ...

Γίνεται κανονικά εγκατάσταση windows , μιας και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται από το μεγαλύτερο ποσοστό των μέσων χρηστών ( μερικοί επαγγελματίες βάζουν 256(+) gb ssd (και) για τη δουλειά τους)

Στο manager κερδιζει παρα πολλα.ειδικα σε save και Load.αργει πολυ το παιχνιδι εαν εχεις προχωρησει χρονιες.

φίλε μου 2 κουβέντες,

ΠΟΤΕ μην πάρεις τροφοδοτικό no-name σε στυλ LEPA, Deer κλπ Coolermaster/ Corsair / OCZ / Thermaltake μόνο.

ρισκαρεις καταστροφή του pc ακόμα και ΦΩΤΙΑ, στο σπίτι...

Ευτηχως σου απαντησε ο terry γιατι θα γινομουν κακος.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω. Εικασίες κάνω και γω με βάση τα λεγόμενα του. Τώρα το θέμα του manager είναι πολύ γενικό και έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας. Η απόλυτη εμπειρία είναι με intel >i3 και ssd. Αυτό πάλι δεν λέει κάτι όμως, καθώς έπαιζα το 2011 με έναν pentium 4 και pata δίσκο. Όλα σχετικά είναι.

Δημοσ.

'Εχουμε εντελώς διαφορετικό σκεπτικό ... ας κάνει ο καθένας τις προτάσεις του κι ας κρίνει ο καθένας ενδιαφερόμενος ανάλογα.

Διαφορές στα sockets σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχουν ... όλα είναι στο μυαλό

Δημοσ.

Ρε Dino, δεν υπερβάλεις λίγο στους χαρακτηρισμούς σου?

Δεν νομίζω ότι ο Terry έχει δώσει δικαιώματα χρήστη που λέει ότι να 'ναι από το μυαλό του. Δικαίωμά του να έχει την άποψή του. Κι αν θες συμφωνώ. Κι εσύ είσαι αυτός που πολλές φορες ότι real-life δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...