alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα κατάφερα λόγο κάποιων προβλημάτων να βρω λίγο χρόνο για κάτι άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις μου. Το note 2 το έχω πλέον 1 εβδομάδα και θα πω απλά ότι το λάτρεψα. Μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Σφαίρα σε ταχύτητα, πολύ σταθερό (δεν κρασάρει με τίποτα), πολύ καλό το s pen αν και δεν το χρησιμοποιώ και συχνά για γράψιμο, πολύ καλοφτιαγμένο το touchwiz για το note και φοβερή μπαταρία. Το μέγεθος του δεν μου φαίνεται πλέον μεγάλο και φυσικά λόγο δουλειάς και της καθημερινότητας μου δεν με ενοχλεί καθόλου. Να πω επίσης ότι μου φάνηκε πάαααρα πολύ αστείο ότι το θηρίο αυτό παίρνει micro sim. Γελούσα σαν χαζός πριν την βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis64 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά το έχω εδώ και 1 μήνα....είναι μια κατηγορία από μόνο του! και λέγετε Phablet! δεν είναι "παντόφλα"..απλά τα δικά σας είναι μικρά. το υποστηρίζω με τα 1000! πιάσε ένα για 10 λεπτά και αν δεν αλλάξεις γνώμη....μείνε με το 'ολοκαίνουριο' 2 core στα 1ghz iTouvlo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα