alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ε-ε- έρχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Hδη το εχουν παρει καποιοι απο το expansys και λενε τα καλυτερα ε. Για ολα εκτος απο την ποιοτητα της καμερας την οποια θεωρουν ιδια με του S3, δηλαδη λιγο χειροτερη απο του Note 1. Απο αυτονομια επισης ειναι πολυ καλο (αναμενομενο). Θα περιμενω λιγακι να πεσει η τιμη (κλασικα στα Sammy mobs) και θα το χτυπησω! Θα το παρεις τελικα εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα περιμενω λιγακι να πεσει η τιμη Πάρτο από Hong Kong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Kαλη ιδεα, αλλα θελω την εγγυηση. Οποτε αναμενω expansys και πτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα το παρεις τελικα εσυ? Αν όλα πάνε καλά Δευτέρα/Τρίτη θα είναι στα χέρια μου. χο χο χο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν όλα πάνε καλά Δευτέρα/Τρίτη θα είναι στα χέρια μου. χο χο χο Να ετοιμάσω απο τώρα την αγγελία να σε περιμένει στα drafts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Να ετοιμάσω απο τώρα την αγγελία να σε περιμένει στα drafts? ΠΟΙΟΣ ΡΕ;;; ΕΓΩ;;; (στα drafts... να βάλω μόνο τις φωτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΠΟΙΟΣ ΡΕ;;; ΕΓΩ;;; (στα drafts... να βάλω μόνο τις φωτό) Να σου στειλω το δικο μου Note (1) να σου περασει η κάψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ποια αγγελια, τι λετε? Δεν παιζει να κρατησεις το Νοte και να το σουταρεις, στο υπογραφω. Don't disappoint me... Που βεβαια αν το κανεις, αντι για αγγελια στειλε ΠΜ Next step: Να κανουμε τον Billdanos να χτυπησει κι αυτος ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ποια αγγελια, τι λετε? Δεν παιζει να κρατησεις το Νοte και να το σουταρεις, στο υπογραφω. Don't disappoint me... Που βεβαια αν το κανεις, αντι για αγγελια στειλε ΠΜ Next step: Να κανουμε τον Billdanos να χτυπησει κι αυτος ενα Έχω λεμε το προηγούμενο. Το ανοίγω μόνο να περασω κάνα update ή αν ξεμείνω απο μπαταρια στο iphone (εμπρός καλή μου προώθηση κλήσεων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μου κάτσει το Note σαν συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μου κάτσει το Note σαν συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Αν κρίνω απο τα γούστα σου ...θα σου κάτσει. Και δεν το λεω ειρωνικά! Ειναι μεν μεγάλο αλλα έχει κάτι που σε τραβαει που και που. Δεν είναι τυχαίο που σούταρα άπειρα νεότερα android phones αλλά κράτησα το note... (Να μην βγουν παραέξω όσα είπα εδώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Έχω λεμε το προηγούμενο. Το ανοίγω μόνο να περασω κάνα update ή αν ξεμείνω απο μπαταρια στο iphone (εμπρός καλή μου προώθηση κλήσεων) Τωρα που θα βγει η Jelly Bean πιστευω πως θα το ανοιγεις για περισσοτερη ωρα Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μου κάτσει το Note σαν συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Ειναι καθαρα θεμα μεγεθους. Αφου δεν εχεις θεμα με το S2, το μονο που μπορει να σε μπλοκαρει ειναι αυτο.. @Billdanos εχει γινει ηδη screenshot για το τελευταιο μηνυμα σου for future use Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 χουχ... βασικά είμαι περίεργος να δω αν ισχύει η θεωρία μου: τα tablet (όλα, ασχέτου os) δεν μου κάνουν και δεν με ενοχλεί το μέγεθος του phablet. Αϊ να δουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 χουχ... βασικά είμαι περίεργος να δω αν ισχύει η θεωρία μου: τα tablet (όλα, ασχέτου os) δεν μου κάνουν και δεν με ενοχλεί το μέγεθος του phablet. Αϊ να δουμ Tι θα γινει? Θα εχουμε κανα review? Πως σου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα