Προς το περιεχόμενο

Ένα χρόνο μετά, Samsung Galaxy Note II (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην ακούσω ΛΕΞΗ για παντόφλες...

βατραχοπέδιλο!

αν σε είδηση για smartphone δε γράψουν 5-6 ότι είναι μεγάλο κάτι δεν πάει καλά!!

θηριο..αλλα οχι για τηλεφωνο καθημερινης χρησης

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή που λειτουργεί στη συχνότητα των 1.6GHz, 2GB ram, μεγάλη οθόνη, στυλό, και με τις λειτουργίες και δυνατότητες που διαθέτει το βλέπετε ως "τηλέφωνο"; !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σας πω και εγώ λοιπόν το σκεπτικό μου... έχω gs2 και nexus 7. Το gs2 μου φαίνεται πλέον μικρό για άνετο σερφάρισμα σε στιγμές καναπέ, κρεβάτι, μπαλκόνι και το Nexus μεγάλο και βαρύ για τις αντίστοιχες.

Road warrior δεν είμαι και ακόμα και τις λίγες βόλτες που κάνω πάω με το αμάξι και έχω τσαντάκια μαζί μου. Άρα δεν με ενοχλεί το μέγεθος.

Δείτε το λίγο και από μια τέτοια σκοπιά...

• Like 3

Παρομοίως θεωρώ ότι δεν παίζει καλύτερη συσκευή και αντέχω το μέγεθος ως κάτοχος galaxy note 1 αλλά παίζει αρκετά γρηγορότερη συσκευή, το LG Optimus G με τετραπύρηνο επόμενης γενιάς. Πρακτικά αν δεν πιάσω και τα δύο στα χέρια μου δε γνωρίζω αν αυτό έχει καν σημασία για την τελική εμπειρία του χρήστη και θεωρώ ότι επιτέλους η τελευταία γενιά smartphones έχει αρκετή ισχύ για να μπορεί να κάνει κάποιος με άνεση σχεδόν ότι επιθυμεί. Επειδή η ισχύς των smartphone κάνει τεράστια άλματα (φανταστείτε το άλμα στις επιδόσεις όταν η Intel πρωτοπαρουσίασε τους core 2 duo να συμβαίνει ανά 9 μήνες-ένα χρόνο με αμείωτο ρυθμό) σύντομα θα κάνουνε ακόμα περισσότερα και αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στη λογική (για εμένα) καταληξή τους, να αντικαταστήσουν πληρως τα pc, μαζί και με τα tablet φυσικά.

Απιστευτη συσκευη! Σαν πρωην κατοχος του Note I μπορω να πω οτι δεν υπαρχει αλλη συσκευη να σου προσφερει τετοια εμπειρια χρησης, αν αντεχεις το μεγεθος φυσικα...

Μπόμπα! Για όσους όμως έχουν κι άλλες απαιτήεσις, ας έχουν υπόψη πως η τελευταία έκδοση του Samsung Kies, (του προγράμματος σύνδεσης συσκευής - υπολογιστή Win 7), για συγχρονισμό, αντίγραφα ασφαλείας, κ.λπ., είναι προβληματική στο συγχρονισμό ημερολογίου, ατζέντας κ.α., με αποτέλεσμα αρκετή τσαντίλα... Τα υπόλοιπα ελαφρώς έξοχα!

• Moderators

περιμενα κατι παραπανω απο το note...ουτε απο το note 1 ουτε απο s3 αξιζει η αναβαθμιση....

Τι παραπανω περιμενες; Εμενα μου φαινεται υπερπληρες. Καλυτερη καμερα δε θα με ενοχλουσε, αλλα μονο αυτο.

Στα πολυ συν τα extra features του S pen αλλα και το παχος του (s pen) γιατι του 1 στα δικα μου χςρια χανεται.

Και ποιά είναι τα επίπεδα τιμής του πρώτου μοντέλου θυμάται κανείς ρε παιδιά?

699 ευρωπουλα φιλε !!!!!!

Αυτο που δεν αναφερουν ειναι η χωρητικοτητα σε γιγα μεσα του ....

Το note1 ειχε 16gb + την καρτα

Μαλλον στα ιδια επιπεδα θα ειναι κι αυτο

399

Τι παραπανω περιμενες; Εμενα μου φαινεται υπερπληρες. Καλυτερη καμερα δε θα με ενοχλουσε, αλλα μονο αυτο.

Στα πολυ συν τα extra features του S pen αλλα και το παχος του (s pen) γιατι του 1 στα δικα μου χςρια χανεται.

Καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα οπως ειπες και εσυ..και επρεπε να ειναι στις διαστασεις του πρωτου note.Σε λιγο δεν θα μπορεις να το κρατας για να μιλας.Αν ειχα note 1 δεν θα το επερνα..οπως δεν θα επερνα το siii που εχω τωρα αλλα απο το sii κινηθηκα στο siii γιατι η καμερα του ηταν αθλια!και μην μασατε τα παραμυθια το ενα τετραπυρινο το αλλο δυπιρινο αφτα ειναι μαρκετινγκ....τωρα οσο περναει ο καιρος σιγα την διαφορα της ανταποκρισης του sii που ειχα με siii...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...