Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 παιδιά μου έχει μπλοκάρει το fb επειδη εβαλα μη εγκυρο όνομα και τωρα δεν ξεκλειδωνει.. συμπληρωσα φορμες εστειλα e-mail και τπτ... δν εχουν απαντησει! τι να κάνω δεν υπαρχει περίπτωση για καινούριο λογαριασμό!
visitor86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας. θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθησετε σε καποιες αποριες. εκανα μολις προσφατα λοφαριαμό φειμπουκ αλλ΄ακόμα δεν ξερω πώς λειτουργουν καποια χαρακτηριστικά του. καταρχην θα ηθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει η κοινοποιηση από τη δημοσιευση. Για παραδειγμα γραφω κατι στο πλαισιο "τι σκεφτεσαι¨και μετα παταω δημοσιευση. στη συνεχεια εχει επιλογη "κοινοποιηστε. στειλτε το σε φιλους σας ή δημοσιευσεττο στο χρονολογιο σας". αν εγω κανω απλή δημοσιευση, οι φίλοι μου το βλέπουν στις ενημερωσεις τους; και ποια η διαφορα αν πατησω κοινοποιηση ή ανεβει στο χρονολόγιο μου;;; επίσης καποια ατομα τα εχω αποκλεισει από το να βλεπω τις ενημερωσεις τους στον τοίχο μου. αυτά τα ατομα εξακολοθουν να βλέπουν τις δικές μου ενημερώσεις;; ευχαριστώ πολύ.
newtech Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια βαζετε εναν σωστο τιτλο για το thread. Θα γεμισουμε FACEBOOK , GMAIL , κτλ στο τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα