galimanas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια...καταρχην δεν εχω τιποτα με τις αλλες εταιρειες ουτε φανατικος της DELL ΕΙΜΑΙ...ΑΠΛΑ θα σας πω αυτο που εζησα αφου βεβαιως ειχα διαβασει τοσα μα τοσα για το σερβις dell.... αποφασισα πριν κανα μηνα να παρω dell ακουγοντας για το τρομερο σερβις και τα αξιοπιστα μηχανηματα της....ετσι λοιπον και εκανα... στις πρωτες μερες καποιο προβλημα διαπιστωσα με τα ηχεια...αμεσως τηλ τη dell και οι ανθρωποι ηταν περα για περα εξυπηρετικοτατοι....με μεγαλο ενδιαφερον...αφου τους ειπα το προβλημα ειπαν οτι θα ειδοποιησουν το τεχνικο της περιοχης μου για να ερθει σπιτι μου να το δει....επαθα τη πλακα μου!σπιτι μου τεχνικος!!!! Στην αρχη δεν το πιστευα αλλα αφου περασαν 2 μερες με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε ερχομαι να το δω-υποψην ο τεχνικος ερχοταν απο αλλη πολη περιπου 1 ωρα δρομο στην κωμοπολη που ζω... Βεβαια την προηγουμενη μερα ειχε ερθει με κουριερ δεμα απο την dell με ολοκληρη μητρικη!επαθα ξανα πλακα! Αφου λοιπον ηρθε ο τεχνικος ειδε το προβλημα αλλαξε σε μιση ωρα τη μητρικη!αυτο θα πει σερβις παιδια! στο μελλον αν ξανα αγορασω λαπτοπ φυσικα DELL ΠΡΩΤΑ πρωτα για τα 2 χρονια εγγυηση που προσφερει αλλα κυριως για το αξιοπιστο και τρομερο σερβις της!!!!!!εΕΥΧΑΡΙΣΤΩ DELL!!!!
louben Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ειναι γνωστο οτι η DELL ειναι ετη φωτος μπροστα σε σερβις.ΚΑι εγω λαπτοπ dell εχω εκτος εγγυησης την οποια αν και δε χρειαστηκα μου εδινε μια φοβερη σιγουρια.ΚΑι εγω αν ξαναγοραζα λαπτοπ παλι DELL θα επαιρνα (κριμα που δε βγαζει TABLETS).
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 λοιπον στο alienware της υπογραφης,χαλασε το dvd drive κ δεν διαβαζε ουτε εγραφε.Ηρθαν το παρελαβαν.Με παιρνουν τηλεφωνο την επομενη μερα οτι ειναι ετοιμο κ οτι αλλαξαν drive και συστημα ψυξης επεξεργαστη κ αλλαγη παστας στην καρτα γραφικων καθως κ εσωτερικος καθαρισμος. Στο dell της υπογραφης,παραλαμβανω αλλα δυστυχως απ οτι εγινε γνωστο τα συγκεκριμενα 8173 εχουν θεμα με το τροφοδοτικο κ χωρις μπαταρια σβηνει το λαπτοπ σε τυχαια στιγμη.Παιρνω τηλεφωνο κ την επομενη ειχα κουριερ στην πορτα οπου μου εφερε νεο σφραγισμενο κ παρελαβε το χαλασμενο.
bebis4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 παιδες και σε μενα ηρθε την επομενη μερα τεχνικος στο σπιτι και μου αλλαζει καρτα δυκτιου. εμενα μου φανηκε οτι κατα το κλεισιμο εσπασε καποιο ποδαρακι απο το Palm και την επομενη μερα αφου τηλεφωνησα στην DELL ηρθε και το αλλαξε αν και τελικα δεν ειχε προβλημα απλα εγω ειμαι πολυ ψειρας οτι και να πω για την υποστηριξη ειναι λιγο. και εγω τωρα παλι dell θα αγορασω.
geopolit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και εγώ είχα θέμα με σκληρό δίσκο και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, +1 και από μένα
Pooky(1) Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Dell Inspiron και καπούτ ο ανεμιστήρας του. Ε, κάπου λογικό τον υπολογιστή τον χρησιμοποιούσα 24/7 για gaming και παράλληλα σαν κατεβαστήρι, είχε και στη πλάτη του πάνω από 300 μέρες λειτουργίας. Επίσκεψη τεχνικού σπίτι, αλλαγή ανταλλακτικού, έλεγχος και όλα καλά. Έκανα και 3ετή επέκταση εγγύησης επιπλέον μόνο και μόνο από την όλη διαδικασία επισκευής και τα Χριστούγεννα μεριά θα πάρω το Alienware X51 με κλειστά τα μάτια. (Χ51 για την υποστήριξη - εγγύηση, γιατί δεν με ενδιαφέρει να κατσαβιδώνω πια, λόγω έλειψης χώρου και γιατί χρειάζομαι ένα Windows pc που να στέκετει δίπλα στο 360 slim, το PS3, το επερχόμενο Wii U και τον iMac μου χωρίς να μοιάζει με έκτρωμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα