Προς το περιεχόμενο

MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2 GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια αγορασα την παραπανω καρτα,την τοποθετσα στον ταπεινο μου q6600 @3ghz και τα αποτελεσματα εκπληκτικα....

οτι και να πω δεν το περιμενα...με full settings τρεχει τα παντα σε 1920χ1200 με aa4x...τα frames παντου ειναι πανω απο 60,και σε καμια περιπτωση δεν πεφτουν κατω απο 40...

πραγματικα ο q6600 τα παει περιφημα!...με γλυτωσε απο ολικη αναβαθμιση.πιστευω για 2 χρονια ειμαι καλυμμενος...

το μονο - στην msi οταν ζεσταινεται ακουγεται λιγακι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που την πηρες και ποσο; Ο επεξεργαστης σου ο τελευταιος 2πυρηνος της intel δεν ειναι; Τι δοκιμασες;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από paularas
Δημοσ.

ο επεξεργαστης ειναι ο γνωστος http://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-(8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB) b3(δεν κανω αλλο ο/c γιατι δεν θελω να παιζω με τα voltage)

απο eshop 350e

εαν και ηξερα οτι θα εχω bottleneck,τελικα δεν ηταν τοσο μεγαλο bottleneck η τουλαχιστον δεν πιστευα οτι θα δω τοσο μεγαλες διαφορες...με βοηθησε πολυ στην επιλογη αγορας και τι συγκεκριμενο review http://www.ocaholic.ch/xoops/html/modules/smartsection/item.php?itemid=817&page=0

Δημοσ.

Καλά, βάλ' την σε κανέναν i5-i7 και μετά ξαναπες μας τη γνώμη σου περί bottleneck... :P

Εξαρτάται κιόλας από τι αναβαθμίστηκες και σου έκανε τέτοια εντύπωση.Σε κάθε περίπτωση πάντως σίγουρα θα παίζει αξιοπρεπέστατα (χωρίς όμως να αποδίδει ότι μπορεί).

Δημοσ.

ενοειται οτι με εναν ι5 θα ειχα πολυ καλυτερα αποτελεσματα,αλλα πιστευω οτι και ετσι ειναι απιστευτα καλη για 5 χρονων επεξεργαστη(μην ξεχναμε οτι ολοι μας εχουμε γινει υπερβολικοι με τις συνεχεις αναβαθμισεις σε καθε γενια cpu,gpu...εαν δεν ειχα παει σε 24" θα ειχα κρατησει την παλαια μου 8800gts,σε 1440χ900 μια χαρα την παλευε!)

η nvidia σε σχετικη ερωτηση απαντησε¨

Thank you for contacting NVIDIA Customer Care.

This is Rashid, assisting you with the query that you have.

I understand from your email that you are looking for more information about using HD resolutions.

If you have a graphics card then the video memory of the graphics card is used for displaying the resolution and CPU only plays role in calculating the data. There shouldn't be any bottlenecking with that resolution with GTX 660 Ti.

που προκαλεσε εντυπωση οτι το gpu-z se full load δειχνει 100% ενω η cpu γυρω στα 80%???

Δημοσ.

Επειδή αυτές τις μέρες άρχισα να σκέφτομαι για κάρτα γραφικών και εγώ, εχω το μικρό αδελφάκι του επεξεργαστή που έχει ο φίλος, συγκεκριμένα εχω τον E6600 (2πύρινος) υπερχρονισμενο στα 2.7ghz με 4gb μνήμη. Αν πάρω και εγώ την gtx 660 θα κάνω δουλίτσα ή θα έχει τρελλο bottleneck που θα βγεί άχρηστη;

Δημοσ.

Τελικά είμαστε πολλοί που έχουμε μείνει με τους αρχικούς Core 2 Duo....και εδώ μια από τα ίδια μόνο που σκέφτομαι την gtx 560 ti...δεν παίζει και πολύ ρευστό...από bottleneck τα ίδια περίπου με την 660;;;;

Δημοσ.

πηρα και γω 660τι (sli) σε ι7 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. πηρα msi twin frozr iv , αποδοση , ποιοτητα , καλη ψυξη.

3d mark graphic score πανω απο 16000.....

Δημοσ.

Vfragos εγώ θα έλεγα ότι είναι υπερβολή e6600 με 660.Ανεξαρτήτως ανάλυσης, παιχνιδιών κλπ, θα χάσεις πολλά.Θα αποδίδει το ίδιο με μία κάρτα πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς.Νομίζω πως πάνω από καμιά 6870 παραπάει για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Δημοσ.
Vfragos εγώ θα έλεγα ότι είναι υπερβολή e6600 με 660.Ανεξαρτήτως ανάλυσης' date=' παιχνιδιών κλπ, θα χάσεις πολλά.Θα αποδίδει το ίδιο με μία κάρτα πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς.Νομίζω πως πάνω από καμιά 6870 παραπάει για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.[/quote']

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι αυτο ειναι λαθος...πχ αν ειχα παει σε 560τι σιγουρα θα εβλεπα λιγοτερα frames...τουλαχιστον αυτο ισχυει γοα τον q6600 αρα και για τον ε6000

http://www.youtube.com/watch?v=-1v4pL6U9pA&playnext=1&list=PLC766884E95BD4AFA&feature=results_main

λοιπον παρατηρειστε στο τελος του video ποσα frames βγαζει τo ungine στον ι5@4,4

στον q6600 @3ghz βγαζει ακριβως τα ιδια frames σε αναλυση 1920χ1200 με ολα τα settings στο max!

πως εξηγειτε αυτο???

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή εχω και γω σκοπό να τσιμπήσω την συγκεκριμένη καρτουλα, ξερει κανείς κατα ποσο αθόρυβη ειναι σε idle κατάσταση...??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...