Peyote Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γεια σας, θα ηθελα να με βοηθησετε για να επιλεξω μια οθονη. Εχω εδω και 3 ημερες ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει... μπαινω σε διαφορα φορουμς διαβαζω βλεπω διαφορα μοντελα... και το μονο που εχω καταφερει ειναι να μπερδευτω περισσοτερο... Ειχα την SAMSUNG 226BW αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος σε βαθμο να αντιπαθισω τις samsung. Ηταν η πρωτη μου wide μου αρεσε στην αρχη αλλα μετα με τον καιρο εβλεπα διαφορα ελλατωματα οπως οτι ηταν πολυ σκοτεινη, η γωνια προβολης χαλια.. το μονο καλο ηταν που δεν ειχα κανενα καμενο pixel.. σημερα πλεον μετα απο 3 χρονια περιπου αγωρας εχει φτασει να ανοιγει μετα απο 30 λεπτα... την ανοιγω και αναβοσβηνει και σιγα σιγα επανερχετε... (σαν να χριαζεται ζεσταμα). Την οθονη την θελω για κανα παιχνιδι, ταινιες και για διαβασμα Λοιπον. Ενδιαφερομαι για Οθονη: 22+ Μεγιστη αναλυση: 1920x1080 (FullHD) Πανελ: Δεν μπορω να αποφασισω (LED σιγουρα) Συνδεσιμοτητα: DVI,(HDMI προαιρετικα) Και να μην εχει ενσωματωμενα ηχεια Μεγιστη αξια μεχρι 200 ευρο (ελπιζω να μην σας ζαλισα, αναμενω βοηθεια!!!) εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για τις Dell UltraSharp U2312HM και Dell UltraSharp U2412M εχουν καμια διαφορα περα απο το μεγεθος και την αναλυση; τα 8ms δεν θα επρεπε να με προβληματιζουν; για την LG IPS235V-BN 23 τι εχετε να πειτε; διαβασα ενα σχολιο οτι "Στην LG IPS235V είδα ότι αναφέρουν 14 ms response time, ασταθή βάση και purple tint σε γωνία οπότε την απέρριψα." ισχυει;
terry308 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Είχα την u2311 ( πριν την 2312 δηλαδή ) και τώρα έχω την LG IPS231-BN (την οποία μπορείς να πάρεις με -10€ βάζοντας τον κωδικό WEMISSEDU στο 2ο βήμα της παραγγελίας) Διαφορές δεν έχω προσέξει ... οπότε θα σου πρότεινα την lg (λόγω τιμής) , αν δεν έχεις θέμα με την τιμή ... τότε την dell (u2312) !
dark vader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα την u2311 ( πριν την 2312 δηλαδή ) και τώρα έχω την LG IPS231-BN (την οποία μπορείς να πάρεις με -10€ βάζοντας τον κωδικό WEMISSEDU στο 2ο βήμα της παραγγελίας) Διαφορές δεν έχω προσέξει ... οπότε θα σου πρότεινα την lg (λόγω τιμής) , αν δεν έχεις θέμα με την τιμή ... τότε την dell (u2312) ! φίλε τη ακριβώς είναι αυτός ο κωδικός γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω αυτή την οθόνη από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Caiden Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε τη ακριβώς είναι αυτός ο κωδικός γιατί με ενδιαφέρει να αγοράσω αυτή την οθόνη από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ηταν εκπτωτικος κωδικος των 10 ευρω για το you.gr αλλα δεν λειτουργει πια.
dark vader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ηταν εκπτωτικος κωδικος των 10 ευρω για το you.gr αλλα δεν λειτουργει πια. ok κατάλαβα ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα