sobi1984 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οι οροι αυτοι δεν υπαρχουν στην αποδειξη αρα εγω δεν υποχρεουμαι να τους γνωριζω διοτι θεωρω οτι η αποδειξη αποτελει το συμβολαιο μεταξυ εμου και του μαγαζιου και οχι τι γραφεται-ξεγραφεται σε μια ιστοσελιδα. Το συγκεκριμενο ηταν ανοιγμενο και δεν υπηρχε καν αυτοκολητο στο ανοιγμα..τωρα που το σκεφτομαι δηλαδη εμμμ τα ηθελε ο πωπος μου... μην προσπαθεις να βγεις λαδι... γιατι μια χαρα υποψιασμενος εισαι και το παιζεις..... μην λεμε και ξελεμε τωρα οτι εχουμε γραψει παραπανω.... τελικα δεν μας ειπες .... δεν εκανε στο κουτι? η ηταν ανοιγμενο διαλεξε...... εχεις καταλαβει οτι η λογικη αυτη ειναι ψιλοτραγικη και να μπαινεις να κραζεις να λες τα δικα σου ΑΛΛΑ να αποτελεις και εσυ μερος του συστηματος δεν ειναι ΥΠΕΡ σου... εκτος και αν τρολλαρεις .....
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εγω τα μεγαλυτερα θεματα με το πλαισιο τα ειχα με τα αστεια πιστωτικα που μου εδωσαν οποτε ειχα χαλασμενο part,πραγματικα πλεον ακομα και καλυτερη τιμη να εχουν θα τους αποφυγω.. υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια που παρεχουν σωστη εξυπηρετηση 1
ppaio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μην προσπαθεις να βγεις λαδι... γιατι μια χαρα υποψιασμενος εισαι και το παιζεις..... μην λεμε και ξελεμε τωρα οτι εχουμε γραψει παραπανω.... τελικα δεν μας ειπες .... δεν εκανε στο κουτι? η ηταν ανοιγμενο διαλεξε...... εχεις καταλαβει οτι η λογικη αυτη ειναι ψιλοτραγικη και να μπαινεις να κραζεις να λες τα δικα σου ΑΛΛΑ να αποτελεις και εσυ μερος του συστηματος δεν ειναι ΥΠΕΡ σου... εκτος και αν τρολλαρεις ..... Και δεν εκανε στο κουτι και τωρα που το σκεφτηκα καταλαβα οτι ηταν ανοιγμενο...Θελεις τιποτα αλλο η να συνεχισουμε με ταμπελιτσες...;;;;
Heatspreader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Φιλε δεν τα ξερεις καλα μαλλον... 1)Προσλαμβανει μεχρι τα 28 για αυτο βλεπεις μονο νεους στα καταστηματα 2)Οι περισσοτεροι την εχουν κανει σε 1-2 χρονια 3)Εχει στα ραφια επαναχρησιμοποιημενα προιοντα Οποτε ασε τα δουλεουν γιατι το μονο που δουλευουν ειναι ο κοσμακης... Μόνο και μόνο που προσλαμβάνει μέχρι 28, να παίρνουν χρήματα από κόσμο μέχρι 28. Όσοι πάνω από 28 να μην ψωνίζουν από το Πλαίσιο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. 3
konpat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά μην τα ρίχνουμε όλα σ' αυτούς.Μ' αυτά που έχω διαβάσει σε φορουμς και έχω ακούσει ο ίδιος , μην απορούμε και δυσανασχετούμε για τη λογική του πλαισιο και του κάθε "πλαίσιο".Εγώ ξέρω άτομο που προσπαθούσε να κάψει την κάρτα γραφικών(και το πέτυχε) ένα χρόνο πριν λήξει η εγγύηση ,για να του την αλλάξουν και να πάρει το πιο καινούριο μοντέλο χρησιμοποιώντας το πιστωτικό και απορούμε μετά γιατί δεν μας κόβουν πιστωτικό.για όσο πληρώσαμε όταν αγοράσαμε κάτι;Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν ,αλλά δυστυχώς φταίμε κι εμείς σαν καταναλωτές.
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά μην τα ρίχνουμε όλα σ' αυτούς.Μ' αυτά που έχω διαβάσει σε φορουμς και έχω ακούσει ο ίδιος , μην απορούμε και δυσανασχετούμε για τη λογική του πλαισιο και του κάθε "πλαίσιο".Εγώ ξέρω άτομο που προσπαθούσε να κάψει την κάρτα γραφικών(και το πέτυχε) ένα χρόνο πριν λήξει η εγγύηση ,για να του την αλλάξουν και να πάρει το πιο καινούριο μοντέλο χρησιμοποιώντας το πιστωτικό και απορούμε μετά γιατί δεν μας κόβουν πιστωτικό.για όσο πληρώσαμε όταν αγοράσαμε κάτι;Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν ,αλλά δυστυχώς φταίμε κι εμείς σαν καταναλωτές. ακομα και αν εκαψε καποιος τη καρτα του, το πλαισιο ειναι που θα τα βαλει απο τη τσεπη του; θα την επιστρεψει στην εταιρεια οταν ομως εμενα μου ειχε χαλασει περιφερειακο που ειχε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα , και για αυτο το ειχα χρυσοπληρωσει, μολις πηγα να καλυφθω απο τη φοβερη τους εγγυηση μου βγαζουν ενα πιστωτικο πολυ πιο κατω απο τα λεφτα που ειχα δωσει και επειδη δεν υπηρχε πλεον το μοντελο που ειχα παρει με αναγκαζουν να βαλω το χερι στη τσεπη και να δωσω αλλα 20-30 ευρω για να παρω το επομενο μοντελο για να εχω τα χαρακτηριστικα που πληρωσα αλλιως θα επρεπε να το αλλαζα με κατι χειροτερο απο αυτο που ηδη ειχα καρτα μια φορα στη ζωη μου μου καηκε και ηταν μια πανακριβη τοτε 7900gt αντι της οποιας που δεν υπηρχε πλεον στα μαγαζια τους, ηθελαν να μου δωσουν 8400gs... εκτος αν εβαζα παλι το χερι στη τσεπη..
sobi1984 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και δεν εκανε στο κουτι και τωρα που το σκεφτηκα καταλαβα οτι ηταν ανοιγμενο...Θελεις τιποτα αλλο η να συνεχισουμε με ταμπελιτσες...;;;; τι ταμπελιτσες ?μπαινεις κραζεις το πλαισιο λες τα χειροτερα και εσυ κανεις τα ιδια που κανουν αυτοι... υπαινιγμους για ταμπελιτσες κλπ μην πετας....γιατι πολυ απλα δεν εχεις δικαιολογια σε αυτο που υπερηφανευεσαι ...
sobi1984 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μια ταμπελιτσα χρειαζεται και οχι σε αλλους που σου λενε οτι αυτο που εκανες ειναι καθαρα δικια σου μ@@@ αλλα σε εσενα.. αλλα δεν θελω να χαρακτηρισω... γιατι φιλε μου κατι τυποι σαν και εσενα κανανε τα μαγαζια τα Ελληνικα μπακαλικα...και συμπεριφερονται στον κοσμο που θελει να κανει την δουλεια του και μονο με τον χειροτερο τροπο..εχεις βαλει και εσυ το λιθαρακι σου ... και απειλες για χαρακτηρισμους δεν χρειαζονται στο ξανα λεω... οποιος εχει διαβασει το περιστατικο σου εχει καταλαβει ηδη πολλα...
TR-909 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εγω τα μεγαλυτερα θεματα με το πλαισιο τα ειχα με τα αστεια πιστωτικα που μου εδωσαν οποτε ειχα χαλασμενο part,πραγματικα πλεον ακομα και καλυτερη τιμη να εχουν θα τους αποφυγω.. υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια που παρεχουν σωστη εξυπηρετηση Ειναι η περιβοητη "εγγυηση ΠΛΑΙΣΙΟ". Η συγκεκριμενη αλύσιδα βιωνει το σταδιο της παρακμης -μου θυμιζει κατι αλλες αλυσιδες τυπου One Way (τα θυμαστε?), Multirama (εσχατως), κτλπ που ξεκινησαν ολο υποσχεσεις και μετα αρχισαν τα "τσαμικα".Πλεον το συγκεκριμενο καταστημα ουτε προϊοντικο μιγμα της προκοπης διαθετει (turbo-X κανεις?), οι τιμες του ειναι μακραν υψηλοτερες του ανταγωνισμου και το after sales του ειναι μετριο. Εγω δεν εχω προβλημα με τα παιδια που ειναι εκει μεσα και προσπαθουν να βγαλουν κυριολεκτικα ενα κομματακι ψωμι ανταγωνιζομενοι και την ιδια τους την εταιρεια (τιμες web).Αλλα με την πολιτικη της συγκεκριμενης εταιρειας η οποια απλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη σαν καταναλωτης.Βιωνουμε δυσκολες εποχες.Kαποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν νοουνται premiums (αερας κοπανιστος) και χρειαζεται να προσγειωθουν στη σκληρη πραγματικοτητα.
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 το θεμα ειναι οτι σε αρκετες περιπτωσεις εχουν πολυ πιο ανταγωνιστικες τιμες σε σχεση με μικροτερα καταστηματα, οποτε δυσκολα τους ξεγραφεις τελειως ( σε αλλες τοσες βεβαια και ισως περισσοτερες περιπτωσεις οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες ) οσο για τις τιμες ιντερνετ, εγω οπου παω ζηταω τιμες ιντερνετ και προκειμενου να μου κανει τη πωληση το μαγαζι μου τη δινει στη πλειοψηφια των περιπτωσεων θα συμφωνησω οτι υπαρχουν αξια παιδια και εξαιρετικοι υπαλληλοι, αλλα υπαρχουν και κατι φοβερα φρουτα.. 1
konpat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ακομα και αν εκαψε καποιος τη καρτα του, το πλαισιο ειναι που θα τα βαλει απο τη τσεπη του; θα την επιστρεψει στην εταιρεια οταν ομως εμενα μου ειχε χαλασει περιφερειακο που ειχε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα , και για αυτο το ειχα χρυσοπληρωσει, μολις πηγα να καλυφθω απο τη φοβερη τους εγγυηση μου βγαζουν ενα πιστωτικο πολυ πιο κατω απο τα λεφτα που ειχα δωσει και επειδη δεν υπηρχε πλεον το μοντελο που ειχα παρει με αναγκαζουν να βαλω το χερι στη τσεπη και να δωσω αλλα 20-30 ευρω για να παρω το επομενο μοντελο για να εχω τα χαρακτηριστικα που πληρωσα αλλιως θα επρεπε να το αλλαζα με κατι χειροτερο απο αυτο που ηδη ειχα καρτα μια φορα στη ζωη μου μου καηκε και ηταν μια πανακριβη τοτε 7900gt αντι της οποιας που δεν υπηρχε πλεον στα μαγαζια τους, ηθελαν να μου δωσουν 8400gs... εκτος αν εβαζα παλι το χερι στη τσεπη.. Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες ,αν και πάλι κάποιος ζημιώνεται (εταιρία,και τι έγινε θα μου πεις ) αλλά εγώ θέλω να τονίσω την νοοτροποία (πονηριά και εξαπάτηση στην περιπτωσή) με την οποία δρουν κάποιοι σαν καταναλωτές εκμεταλευόμενοι τα δικαιώματά τους και από την άλλη κατηγορούν τα μαγαζιά για το ίδιο πράγμα (εξαπάτηση).
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες ,αν και πάλι κάποιος ζημιώνεται (εταιρία,και τι έγινε θα μου πεις ) αλλά εγώ θέλω να τονίσω την νοοτροποία (πονηριά και εξαπάτηση στην περιπτωσή) με την οποία δρουν κάποιοι σαν καταναλωτές εκμεταλευόμενοι τα δικαιώματά τους και από την άλλη κατηγορούν τα μαγαζιά για το ίδιο πράγμα (εξαπάτηση). και για να συνεχισω το σκεπτικο μου.. ας πουμε οτι βγαζουμε εξω τους κατασκευαστες που θα φορτωθουν το ελαττωματικο τους προιον μιας και το θεμα μας ειναι το πλαισιο.. δινοντας μου ενα αυθαιρετα μικρο πιστωτικο εγω ζημιωνομαι δε το συζητω, το θεμα ειναι ποσα κερδιζουν αυτοι και αν υπαρχει η νοοτροπια της πονηριας και της εξαπατησης στη προκειμενη περιπτωση γιατι απο το καθε πελατη εγω δεν περιμενω κατι , δεν κανω αλλωστε συναλλαγες με τους αλλους πελατες του καταστηματος. με το ιδιο το καταστημα κανω και η συμπεριφορα αυτου με ενδιαφερει εκτος αν μας φαινεται λογικο να μας βρισει καποιος στη δουλεια επειδη τσακωθηκε με τη γυναικα του, ή δε τον πληρωνει το αφεντικο του
konpat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 και για να συνεχισω το σκεπτικο μου.. ας πουμε οτι βγαζουμε εξω τους κατασκευαστες που θα φορτωθουν το ελαττωματικο τους προιον μιας και το θεμα μας ειναι το πλαισιο.. δινοντας μου ενα αυθαιρετα μικρο πιστωτικο εγω ζημιωνομαι δε το συζητω, το θεμα ειναι ποσα κερδιζουν αυτοι και αν υπαρχει η νοοτροπια της πονηριας και της εξαπατησης στη προκειμενη περιπτωση γιατι απο το καθε πελατη εγω δεν περιμενω κατι , δεν κανω αλλωστε συναλλαγες με τους αλλους πελατες του καταστηματος. με το ιδιο το καταστημα κανω και η συμπεριφορα αυτου με ενδιαφερει εκτος αν μας φαινεται λογικο να μας βρισει καποιος στη δουλεια επειδη τσακωθηκε με τη γυναικα του, ή δε τον πληρωνει το αφεντικο του Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για εσένα αλλά γενικά.Οσο για τα άλλα που αναφέρεις ,δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι.Μόνο ίσως να είσαι τακτικός πελάτης και σε γνωρίζουν έχεις ελπίδες για καλύτερη αντιμετώπιση πράγμα που με τα eshops δεν μπορεί να γίνει.Για το τελευταίο που γράφεις λογικό δεν είναι ,αλλά είναι καθημερινό φαινόμενο.
TR-909 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες ,αν και πάλι κάποιος ζημιώνεται (εταιρία,και τι έγινε θα μου πεις ) αλλά εγώ θέλω να τονίσω την νοοτροποία (πονηριά και εξαπάτηση στην περιπτωσή) με την οποία δρουν κάποιοι σαν καταναλωτές εκμεταλευόμενοι τα δικαιώματά τους και από την άλλη κατηγορούν τα μαγαζιά για το ίδιο πράγμα (εξαπάτηση). Φιλε μου η νοοτροπια της πονηριας υπαρχει εκατερωθεν...
ppaio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Φιλε μου η νοοτροπια της πονηριας υπαρχει εκατερωθεν... Φυσικα και υπαρχει και οταν εμενα μου πουλανε ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο προιον ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ καταλαβατε τελεια και παυλα.Φυσικα υποπτευομαι οτι το Πλαισιο εχει δικια του φιρμα διοτι μπορει ευκολα να τα ξανα συσκευαζει και να τα βαζει στο ραφι κατι που δεν ειναι ευκολο με τα επωνυμα... Εννοειται οτι το Πλαισιο δεν ειναι το μονο που του κανει.Εχω παρει κινητο απο MediaMarkt με την sdcard προηγουμενου πελατη τι να λεμε τωρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις