Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντήσεις του στυλ μπράβο υπάλληλε είναι τουλάχιστον ανώριμες.Σε κανέναν δεν του αρέσει να αγοράζει  είτε ανοιγμένα πόσο μάλλον χρησιμοποιημένα προιόντα. (επίσης λογικές του δώστα ως μεταχειρισμένα με ένα -20% τουλάχιστον (αλλίώς ποιός θα το πάρει ανοιγμένο?), όταν επι της ουσίας είναι καινούργια δεν στέκουν πολύ απλά γιατί πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούν με σκοπό το κέρδος.

Επίσης την κάρτα σου το οτι την δέχθηκαν  χωρίς έλεγχο βασιζόμενοι στα λόγια σου??? το οτι  σου επέστρεψαν το ποσό μόνο θετικό είναι για μένα, προφανώς και οποιαδήποτε εταιρεία σκοπό έχει να βάζει λεφτά στα ταμεία όχι να βγάζει---εννοώ επιστρέφοντας μετρητά--φαντάζομαι οποιοσδήποτε διατηρεί μαγαζί όποιουδήποτε είδους να αγοράσεις κάτι θα σε προέτρεπε. (έχω σταματήσει τις αγορές απο το πλαίσιο--έχω θέμα ταλαιπωρίας ανοίξει στο insomnia και από τότε το έκοψα---οπότε δεν είμαι υπάλληλος).

Αν εσένα τώρα που φαντάζομαι σου έστειλαν την καινούργια σου κάρτα απο κάποιο κατάστημα (ταχυδρομικά) θα είσαι οκ αν είναι ανοιγμένη επειδή δεν χώραγε σε κάποιου το tower? αν είναι χρησιμοποιημένη?

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν αναφαίρεσε στο Dead on arrival,λέγεται έτσι για κάποιο λόγο.

Όπως και το ότι το άνοιγμα της συσκευασίας δεν μετατρέπει κάτι σε μεταχειρισμένο...

αναφέρομαι στην υπαναχώρηση προϊόντος για αγορά εξ απόστασέως για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο εντός 10 εργάσιμων ημερών αν δεν κάνω λάθος...
  • Like 1
Δημοσ.

Απαντήσεις του στυλ μπράβο υπάλληλε είναι τουλάχιστον ανώριμες.Σε κανέναν δεν του αρέσει να αγοράζει  είτε ανοιγμένα πόσο μάλλον χρησιμοποιημένα προιόντα. (επίσης λογικές του δώστα ως μεταχειρισμένα με ένα -20% τουλάχιστον (αλλίώς ποιός θα το πάρει ανοιγμένο?), όταν επι της ουσίας είναι καινούργια δεν στέκουν πολύ απλά γιατί πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούν με σκοπό το κέρδος.

Επίσης την κάρτα σου το οτι την δέχθηκαν  χωρίς έλεγχο βασιζόμενοι στα λόγια σου??? το οτι  σου επέστρεψαν το ποσό μόνο θετικό είναι για μένα, προφανώς και οποιαδήποτε εταιρεία σκοπό έχει να βάζει λεφτά στα ταμεία όχι να βγάζει---εννοώ επιστρέφοντας μετρητά--φαντάζομαι οποιοσδήποτε διατηρεί μαγαζί όποιουδήποτε είδους να αγοράσεις κάτι θα σε προέτρεπε. (έχω σταματήσει τις αγορές απο το πλαίσιο--έχω θέμα ταλαιπωρίας ανοίξει στο insomnia και από τότε το έκοψα---οπότε δεν είμαι υπάλληλος).

Αν εσένα τώρα που φαντάζομαι σου έστειλαν την καινούργια σου κάρτα απο κάποιο κατάστημα (ταχυδρομικά) θα είσαι οκ αν είναι ανοιγμένη επειδή δεν χώραγε σε κάποιου το tower? αν είναι χρησιμοποιημένη?

Δεν εχω προβλημα αν ειναι υπαλληλος.Προβλημα υπαρχει οταν εχεις 12000 μυνηματα σε 1-2 χρονια και προμοταρεις ενα μαγαζι εδω μεσα και μαλιστα το κανεις ως εξης reference σε προιοντα τα οποια στο σκρουτζ τα εχει πρωτα το μαγαζι που προωθεις (σου θυμιζει κατι;;;;;;;;;;;;;;;)

Τα λεφτα τα πηρα 20 λεπτα μετα αφου τους εξηγουσα οτι τα Low Profile brackets που λεγανε να βαλω κανενα αδυνατη την χρηση του ενος απο τα δυο μονιτορ που χρησιμοποιηουσα αφου σημαινε οτι ειτε το vga ειτε το dvi δεν θα επαιζε.Τα πηρα μετα απο πολυ κοπο.

Σε αλλο μαγαζι στην ιδια πολη μια χαρα μου τα επιστρεφουν.Ουτε την ιδια πολιτικη δεν εχουν φροντισει να εφαρμοζουν στην ιδια αλυσιδα.

Οχι φιλε δεν μου κανουν μια χαρη επειδη το δεχτηκαν πισω ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν...

• Like 2
Δημοσ.

Μπρεις να επιστρεψεις πισω τον προιον που μολις αγορασες,εχοντας ανοιξει τη συσκευασια του?Απο οσο ξερω ,μπορεις να το επιστρεψεις εντος 10 ημερων,στην αρχικη του κατασταση,χωρις να εχει ανοιχτει η συσκευασια του.Αν δεν κανω λαθος το αναγραφει και πανω η αποδειξη

Δημοσ.

Ρώτησα αν την τέσταρε οτι παίζει τεχνικός ? Αν όχι το μεγαλύτερο φάουλ τους είναι αυτό...

Προφανώς σαν καταναλωτής το ίδιο θα επεδίωκα και εγώ γιατί αυτό με συμφέρει με εξυπηρετεί, το θέμα είναι οτι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν το ανοιγμένο αυτό προιόν  εσύ???Αν παραγγείλεις προιόν και δεις οτι έχει προανοιχθεί θα είσαι οκ με το κατάστημα που στο απέστειλε?

(να διευκρινίσω οτι για τις πωλήσεις του πλαισίου καρφί δεν μου καίγεται)

Δημοσ.

αναφέρομαι στην υπαναχώρηση προϊόντος για αγορά εξ απόστασέως για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο εντός 10 εργάσιμων ημερών αν δεν κάνω λάθος...

προφανως ομως εδω  δεν εχουμε να κανουμε με αγορα εξ αποστασεως αλλα για αγορα την οποια εκανε ο καταναλωτης και απλα δεν φροντισε να αγορασει κατι το οποιο θα ηταν ενταξει σε αυτα που ζηταγε...

παρ'ολα αυτα εγω με αυτη την τακτικη δεν συμφωνω καθολου...

παιρνω κατι το ανοιγω και το γυρναω γιατι ειτε δεν μου κανει ειτε γιατι εκατσε χαρτζιλικι απο παππου γιαγια και παω για κατι καλυτερο... η γιατι το αλλο "χ" καταστημα στο σκρουτζ το εχει πιο φτηνα οποτε παω να εποφελειθω... για μενα κακως δινουν την δυνατοτητα να το γυρνανε πισω γιατι παντα καποιος αλλος θα πληρωσει αργοτερα την νυφη...

αν συζηταγαμε για DOA δεκτο.. οπως και για αγορα εξ αποστασεως και λαθος περιγραφης χαρακτηριστικων..

αλλα στην κατασταση που εχει περιγραφει πιο πανω μιλαμε καθαρα και μονο για ΛΑΘΟΣ  του καταναλωτη ...

Δημοσ.

Μπρεις να επιστρεψεις πισω τον προιον που μολις αγορασες,εχοντας ανοιξει τη συσκευασια του?Απο οσο ξερω ,μπορεις να το επιστρεψεις εντος 10 ημερων,στην αρχικη του κατασταση,χωρις να εχει ανοιχτει η συσκευασια του.Αν δεν κανω λαθος το αναγραφει και πανω η αποδειξη

Τελικα φιλε ξερεις τι καταλαβα; Επεστρεψε το χαλασμενο με τροπο που να μην φαινεται οτι το εκανες εσυ...και τελειωσες ουτε να λογοκοπας 20 λεπτα τελος ειναι χαλασμενο φταιει το μαγαζι και αντε και @@@θειτε...

Λοιπον προιον χωρις πλαστικουρα γυρω γυρω μην το παρετε ειναι ανοιγμενο κατα 99.999...% αλλα τα αλλα ειναι για κουλουρακι και καφε (ναι αυτο το κουλουρακι που εχει στο ταμειο το πλαισιο... :-D :-D :-D

Δημοσ.

Eπιστρεφω καρτα γραφικων σε καταστημα Θεσσαλονικης (Πλαισιο) που αγορασα 4 ημερες πριν.Ο λογος ειναι οτι δεν χωραει στο κουτι του υπολογιστη .Ακολουθει ο διαλογος μεταξυ εμου και πωλητη :

E: Θελω να την επιστρεψω διοτι δεν χωρα στο κουτι

Πωλ: Πολυ καλα θελετε να παρετε κατι αλλο;

Ε: Οχι θελω τα χρηματα πισω..

Πωλ: Αυτο δεν γινεται θα παρετε κατι αλλο...

Ε: Οχι θελω τα λεφτα μου πισω..

Πωλ: Καλως να φωναξω τον μανατζερ...(Τον φωναζει)

Μανατζερ :Λεφτα δεν γινεται να σας δωσω πισω θα παρετε κατι αλλο

Ε:Εαν δωσετε λεφτα πισω κανω καταγγελια στον Γενική Γραμματεία Καταναλωτή...

Μανατζερ: Εεεε ενταξει κοψτου την επιστροφη...

Μετα απο 20 λεπτα καταφερα να παρω τα λεφτα πισω...Σας θυμιζει σιγουρα κατασταση που ζησατε στην παραγκα αυτη...

Κατα τα αλλα μονο λεφτα δεν θα επαιρνα πισω...

Μολις αγοραζεις κατι ολο χαμογελα ειναι ..εαν επιστρεψεις κατι σαν να τους σκοτωσες την μανα ενα πραγμα...

μα εδω φαινεται ολοφανερα οτι δεν χαλασε.. οποτε τι μ@@@ς λες περι χαλασμενου κλπ...

φαινεται οτι απλα δεν εκανες καλη αγορα το μετανιωσες και ο πωλητης με τον μανατζερ δεν ειχαν τα @@@@ να σου πουν ΜΕΓΑΛΕ τι μα λες τωρα ...(για εμενα αυτο ειναι το σωστο)

δλδ θες να πεις οτι οι καρτες που δεν εχουν πλαστικο γυρω γυρω οπου συνιθιζεται σε πολλες εταιριες ειναι μεταχειρισμενες ?

γιατι εγω που θα παω να την παρω και θα ειναι ανοιγμενη θα βριζω αυτους που σου καναν το χατιρι επειδη εσυ δεν μπηκες στον κοπο να κοιταξεις αν τα λεφτα που θα δωσεις κανουν για αυτο που θες...

οποτε μην το πολυ περιφανευεσαι και εσυ γιατι αποτελεις μερος του συστηματος που ενας απλος χρηστης θα παρει το ΔΙΚΟ σου που το γυρισες ετσι γιατι απλα δεν ειχες τον χρονο η δεν σκεφτηκες να δεις αν αυτο που θα παρεις σου κανει..

οποτε για μενα φταις και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που το εχουν κανει....

• Super Moderators
Δημοσ.

ο νόμος δεν λέει κάτι για άνοιγμα συσκευασίας συγκεκριμένα, αναφέρει να είναι στην αρχική κατάσταση το προϊόν...
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα φιλε ξερεις τι καταλαβα; Επεστρεψε το χαλασμενο με τροπο που να μην φαινεται οτι το εκανες εσυ...και τελειωσες ουτε να λογοκοπας 20 λεπτα τελος ειναι χαλασμενο φταιει το μαγαζι και αντε και @@@θειτε...

Λοιπον προιον χωρις πλαστικουρα γυρω γυρω μην το παρετε ειναι ανοιγμενο κατα 99.999...% αλλα τα αλλα ειναι για κουλουρακι και καφε (ναι αυτο το κουλουρακι που εχει στο ταμειο το πλαισιο... :-D :-D :-D

και εννοειται οτι εισαι 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000% FAIL

Δημοσ.

ο νόμος δεν λέει κάτι για άνοιγμα συσκευασίας συγκεκριμένα, αναφέρει να είναι στην αρχική κατάσταση το προϊόν...

Διαβαστε λιγο τους ορους του πλαισιου,που αποδεχομαστε  οταν δεχομαστε να αγορασουμε καποιον προιον, και πιστευω θα λυθουν ολες οι αποριες σας.αυτα απο εμενα,χωρις διαπληκτισμους κλπ

φιλικα Χρηστος

http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0314SendBack

• Super Moderators
Δημοσ.

να υποθέσω ότι η πολιτική του πλαισίου να κόβει πιστωτικά όπως το συμφέρει είναι επίσης υπεράνω του νόμου...

για να βγάλω κι εγώ όρους ώστε να μην πηγαίνω φυλακή όταν παραβιάζω κάποιο νόμο μιας και θα υπερισχύουν αυτού :P

• Like 2
Δημοσ.

να υποθέσω ότι η πολιτική του πλαισίου να κόβει πιστωτικά όπως το συμφέρει είναι επίσης υπεράνω του νόμου...

για να βγάλω κι εγώ όρους ώστε να μην πηγαίνω φυλακή όταν παραβιάζω κάποιο νόμο μιας και θα υπερισχύουν αυτού :P

Αλλουνου παπα ευαγγελιο,προφανως εκει ξεφευγουμε απο ορους και νομους.Απλα επειδη ανεφερες οτι δεν υπαρχει σχετικος νομος περι της συσκευασιας εψαξα να βρω,αν υπαρχει τπτ αλλο που τους καλυπτει.εφοσον υπαρχουν οι ακολουθοι οροι,που δεχομαστε,προφανως και δεν ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται ανοιγμενα προιοντα.Ουσιαστικα απαντησα στο αρχικο μου ποστ

• Super Moderators
Δημοσ.

σου είπα ότι ο νόμος γράφει ότι το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, εκτός αν θεωρούμε και την συσκευασία μέρος του προϊόντος...

Δημοσ.

Αλλουνου παπα ευαγγελιο,προφανως εκει ξεφευγουμε απο ορους και νομους.Απλα επειδη ανεφερες οτι δεν υπαρχει σχετικος νομος περι της συσκευασιας εψαξα να βρω,αν υπαρχει τπτ αλλο που τους καλυπτει.εφοσον υπαρχουν οι ακολουθοι οροι,που δεχομαστε,προφανως και δεν ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται ανοιγμενα προιοντα.Ουσιαστικα απαντησα στο αρχικο μου ποστ

Οι οροι αυτοι δεν υπαρχουν στην αποδειξη αρα εγω δεν υποχρεουμαι να τους γνωριζω διοτι θεωρω οτι η αποδειξη αποτελει το συμβολαιο μεταξυ εμου και του μαγαζιου και οχι τι γραφεται-ξεγραφεται σε μια ιστοσελιδα.

Το συγκεκριμενο ηταν ανοιγμενο και δεν υπηρχε καν αυτοκολητο στο ανοιγμα..τωρα που το σκεφτομαι δηλαδη εμμμ τα ηθελε ο πωπος μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...