konpat Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αυτή η λογική "παίρνω κάτι , δεν μου κάνει επειδή βαριόμουν να το ψάξω πριν το πάρω (άλλο αν είναι ελαττωματικό) , το πάω πίσω , και μετά φωνάζουμε γιατί οι συσκευασίες είναι ανοιγμένες ,δεν είναι σωστή κατα τη γνώμη μου.Εγώ δίνω τα λεφτά μου και αυτό που θα πάρω θέλω να είναι σφραγισμένο .Και θα προτιμούσα τα μαγαζιά να μην παίρνουν πίσω πράγματα που ο πελάτης τα επιστρέφει επειδή δεν φροντισε να ενημερωθεί πριν αγοράσει.
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δε μπορεις να εισαι παντα βεβαιος αν θα κανεις τη δουλεια που θες και αρκετες φορες ουτε και οι υπαλληλοι μπορουν να σου απαντησουν τυχαρπαστα παραδειγματα.. ηθελα μια οθονη και δεν ηξερε ο υπαλληλος αν εχει dvi (ή νομιζε οτι εχει) , την πηγα πισω πισω... καρτα γραφικων που δεν ημουν βεβαιος , ουτε και ο υπαλληλος, αν θελει 2ο 6πινο.. ανοιγμα να δουμε και φυσικα το τροφοδοτικο λαπτοπ που ανεφερα το οποιο ειχε διαφορα βυσματα , αλλα αν δε δοκιμαζα δε θα ημουν 100% βεβαιος οτι κανει στο δικο μου δηλαδη αυτα αν και ανοιχτηκαν , δε θα πρεπε να πουληθουν στη συνεχεια, μιλαμε σοβαρα τωρα ; και ναι μπορει να βαριεμαι να ψαξω, για αυτο υπαρχουν τα μαγαζια και δεν ψωνιζουν ολοι online επισης δεν ειναι ολοι ικανοι απο τη περιγραφη σε μια ιστοσελιδα να καταλαβουν τι δουλευει και τι οχι
Federer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δε μπορεις να εισαι παντα βεβαιος αν θα κανεις τη δουλεια που θες και αρκετες φορες ουτε και οι υπαλληλοι μπορουν να σου απαντησουν τυχαρπαστα παραδειγματα.. ηθελα μια οθονη και δεν ηξερε ο υπαλληλος αν εχει dvi (ή νομιζε οτι εχει) , την πηγα πισω πισω... καρτα γραφικων που δεν ημουν βεβαιος , ουτε και ο υπαλληλος, αν θελει 2ο 6πινο.. ανοιγμα να δουμε και φυσικα το τροφοδοτικο λαπτοπ που ανεφερα το οποιο ειχε διαφορα βυσματα , αλλα αν δε δοκιμαζα δε θα ημουν 100% βεβαιος οτι κανει στο δικο μου δηλαδη αυτα αν και ανοιχτηκαν , δε θα πρεπε να πουληθουν στη συνεχεια, μιλαμε σοβαρα τωρα ; και ναι μπορει να βαριεμαι να ψαξω, για αυτο υπαρχουν τα μαγαζια και δεν ψωνιζουν ολοι online επισης δεν ειναι ολοι ικανοι απο τη περιγραφη σε μια ιστοσελιδα να καταλαβουν τι δουλευει και τι οχι Αν αφιερωνες 5 (και πολλα λεω) λεπτα στο google δεν θα ανοιγε καμια συσκευασια... 1
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ναι εγω πιθανοτατα να το εβρισκα αν δε βαριομουν οπως κανω πολλες φορες (αν και δεν ειναι παντα ξεκαθαρα τα πραγματα , πχ με τη gpu που ανεφερα υπηρχαν 2 εκδοσεις απο την ιδια εταιρεια με ακριβως την ιδια συσκευασια και δεν ηξερα ποια ακριβως ειχαν αυτοι) ομως ενας μεσος ανθρωπος που δεν εχει κανενα ενδιαφερον για τη τεχνολογια και απλα θελει να κανει τη δουλεια του σιγουρα θα εχει βρεθει πολλαπλασιες φορες σε αναλογη θεση απο οτι βρεθηκα εγω κι εκει τι γινεται.. για πειτε μου.. χανει ο πελατης τα λεφτα ή το μαγαζι; ρουχο μπορεις να παρεις να δοκιμασεις να μη σου κανει, αρα το πας πισω δε καταλαβαινω γιατι να μην ισχυει το ιδιο και εδω τι θα παθει δηλαδη αν ανοιχτει (προσοχη δε μιλαω να σου πουλανε μεταχειρισμενο για καινουριο, οπως μου εχουν κανει σε αλλη μεγαλη αλυσιδα οπου μου πουλησαν κινητο στο οποιο ειχαν ξεχασει να σβησουν τις φωτο και τα sms του τυπου που το ειχε πριν και μετα μου καναν δωρακια για να το κανω γαργαρα..)
TR-909 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν αφιερωνες 5 (και πολλα λεω) λεπτα στο google δεν θα ανοιγε καμια συσκευασια... Δηλαδη το googling ειναι "προαπαιτουμενο" για να αγορασεις κατι? Και τα καταστηματα, συσκευασιες, demo προϊοντα, πωλητες γιατι υπαρχουν? Ή μηπως ολοι εχουν την δυνατοτητα να καθορισουν την αναγκη τους μεσα απο το googling? Αν θελώ να αγορασω ενα case για παραδειγμα και θελω να το δω πως ειναι εσωτερικα? ή μια οθονη να δω τι εικονα βγαζει?
Federer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δηλαδη το googling ειναι "προαπαιτουμενο" για να αγορασεις κατι? Και τα καταστηματα, συσκευασιες, demo προϊοντα, πωλητες γιατι υπαρχουν? Ή μηπως ολοι εχουν την δυνατοτητα να καθορισουν την αναγκη τους μεσα απο το googling? Αν θελώ να αγορασω ενα case για παραδειγμα και θελω να το δω πως ειναι εσωτερικα? ή μια οθονη να δω τι εικονα βγαζει? Δεν ειπε κανεις να μην εχουν ανοιχτα προιοντα για να τα βλεπει ο κοσμος... Αλλα το να ανοιγεις κουτι καρτας γραφικων για να βλεπεις αν θελει 6pin ή 8pin ή εαν μια οθονη εχει DVI ειναι παρανοια!!
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 το δικο μου κουτι (οχι απο το πλαισιο ) φαινοταν οτι ειχε ανοιχτει η συσκευασια του , μαλλον για να δουν πώς ειναι, παρολα αυτα φαινοταν οτι δεν ειναι μεταχειρισμενο γιατι τα σακουλακια με βιδες κτλ ηταν στη θεση τους. δεν καθισα να κανω θεμα για ανοιγμενη συσκευασια για ενα κουτι με γρατζουνιες μεσα θα εκανα, για εναν επεξεργαστη με ιχνη παστας επανω θα εκανα , για μια gpu με σκονες (που δε γινεται να καθαριστουν τελειως ) θα εκανα κανεις θεμα εκει που υπαρχει λογος.. αλλιως αν δε θες δε παιρνεις Δεν ειπε κανεις να μην εχουν ανοιχτα προιοντα για να τα βλεπει ο κοσμος... Αλλα το να ανοιγεις κουτι καρτας γραφικων για να βλεπεις αν θελει 6pin ή 8pin ή εαν μια οθονη εχει DVI ειναι παρανοια!! γιατι ειναι παρανοια ; αν δε κανει στο τροφοδοτικο μου θα πρεπει να παρω αλλο; αν ο πωλητης δε ξερει να σου πει θα μυρισει τα νυχια του; αν απο λαθος του σου εχει πει οτι εχει dvi ενω δεν εχει (αρα δε κανει αυτο ακριβως που θες) δε πρεπει να το πας πισω; παραξενο ορισμο εχεις για τη παρανοια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 για αυτό γράφουν specs και άλλες πληροφορίες στο εξωτερικό του κουτιού
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 για αυτό γράφουν specs και άλλες πληροφορίες στο εξωτερικό του κουτιού
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αληθεια ειναι ολα παιδια..επισης σε ολες τις οθονες τους προβαλλονται για κλασματα του δευτερολεπτου εικονες με τον σατανα να κανει μπαφους,οι οποιες στοχευουν το υποσυνειδητο μας...!!! Ελεος παιδες,οταν εγω και εσεις κανουμε φουστιες για να σουταρουμε το hardware ωστε να μας δωσουν νεο ειναι καλα..οταν μας κανουν μας κακοφαινεται... Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Ακριβως αυτο, να και μια ειλικρινης τοποθετηση.Εχω φιλο που ανανεωνει το πι σι του εδω και 5 χρονια "καιγοντας" τα εξαρτηματα εντος της εγγυησης και καθε φορα του δινουν καινουρια μοντελα ελλειψη παλαιων ιδιων.Μαλιστα τον συγκεκριμενο τον εχει μαθει ο υπευθυνος του καταστηματος και καθε φορα γελαει πονηρα μολις τον βλεπει λεγοντας του τι θα αλλαξουμε αυτη την φορα? Θελω να πω πως σιγουρα καποιο εχουν δικαιολογημενα παραπονα και ειναι απολυτα λογικο ειναι απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις λιανικης στην Ελλαδα και εξυπηρετει χιλιαδες κοσμο καθημερινα. Αλλο αυτο και αλλο οι κουτοπονηροι με την γνωστη ελληνικη νοοτροπια της φουστιας οι οποιοι σιγουρα ειναι και οι περισσοτεροι και σιγουρα ειναι αυτοι που φωναζουν πιο πολυ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2013 από Fotis13
Dr_73 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για να μην πέφτει μόνο γκρίνια και παράπονο ... Κάποτε υπήρχαν μοντέλα στα ράφια, demo κτλ ΑΛΛΑ ΕΝΑ PC ΚΟΣΤΙΖΕ 10-15 ΜΙΣΘΟΥΣ. Τώρα παίρνεις ολοκληρωμένο με 350€ , έτσι έχουμε ένα σε κάθε δωμάτιο , wc , άλλο για κατέβασμα κτλ κτλ κτλ . Αναφέρομαι σε εποχές 8086 .... Το pc ήταν κάτι σαν οικόπεδο ή αυτοκίνητο ...... 1
maxdore217 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ακριβως αυτο, να και μια ειλικρινης τοποθετηση.Εχω φιλο που ανανεωνει το πι σι του εδω και 5 χρονια "καιγοντας" τα εξαρτηματα εντος της εγγυησης και καθε φορα του δινουν καινουρια μοντελα ελλειψη παλαιων ιδιων.Μαλιστα τον συγκεκριμενο τον εχει μαθει ο υπευθυνος του καταστηματος και καθε φορα γελαει πονηρα μολις τον βλεπει λεγοντας του τι θα αλλαξουμε αυτη την φορα? Θελω να πω πως σιγουρα καποιο εχουν δικαιολογημενα παραπονα και ειναι απολυτα λογικο ειναι απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις λιανικης στην Ελλαδα και εξυπηρετει χιλιαδες κοσμο καθημερινα. Αλλο αυτοι και αλλο οι κουτοπονηροι με την γνωστη ελληνικη νοοτροπια της φουστιας οι οποιοι σιγουρα ειναι και οι περισσοτεροι και σιγουρα ειναι αυτοι που φωναζουν πιο πολυ. Φώτη ο φίλος σου μπορεί να είναι πονηρός (να το πω έτσι και όχι διαφορετικά ) αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι διαλέγουμε αυτόν τον δρόμο. Εγώ θα μπορούσα τις περισσότερες φορές που μου φταίει κάτι ακόμα και από δικό μου λάθος να το ρίξω στον τεχνικό η πωλειτή ( που είναι και άσχετοι οι περισσότεροι ) αλλά δεν το έχω κάνει {γιατί...?}Βλέπεις είναι θέμα ανθρωπιάς ....το λίγο εδώ αλλά σκέψου να είσουνα εσύ εκεί και για κάθε μαλκ.. πελάτη να έπρεπε να μιλήσεις με τους υπεύθηνους/κεντρικά θα μου πεις δεν είσαι ...οκ ( μπορεί ακόμα να χάσει και την δουλειά του όμως ) επειδή λοιπόν είναι μάγκας πολλά μπράβο στον φίλο μακάρι μερικούς να τους κλέβουν τόσο έξυπνα να δουν την γλύκα!!!
JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ελεος παιδες,οταν εγω και εσεις κανουμε φουστιες για να σουταρουμε το hardware ωστε να μας δωσουν νεο ειναι καλα..οταν μας κανουν μας κακοφαινεται... Μία βδομάδα είχα τη μητρική και μου έκανε νούμερα. Έμεινα ενάμιση μήνα χωρίς PC σε περίοδο εξεταστικής. Πές μου αν έκανα φουστιά και αν με έκαναν καλά, ή απλά πουλάνε οτι βρούνε....
I'm Buying Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πριν 3 μερες φιλος αγορασε PC 1150 ευρω. Του το φερανε συναρμολογημενο με σπασμενο IO shield, χωρις το Cooler του επεξεργαστη και λειπανε και τα 2 games που ηταν δωρο με την καρτα γραφικων... Μετα απο τηλεφωνο η απαντηση ηταν -Για τα games πρεπει να μιλησετε με το τμημα παιχνιδιων, για το cooler, δεν ξεραμε οτι το θελετε. Με λιγα λογια μου ειπανε οτι ναι μεν αγορασα καποια πραματα αλλα μπορει τελικα να μην τα ηθελα... Τωρα το καταλαβες?κοιτα,με νορμαλ χρηση δεν θα επρεπε να κοπει το καλωδιο εσωτερικα.τωρα εαν το κοπανουσες απο εδω και απο εκει και το ζοριζες,τι να σου πω.αλλα δεν το νομιζω.αλλα με νορμαλ χρηση εαν σου κοπηκε το καλωδιο του μικροφωνου,αυτο δειχνει για ακομη μια φορα την ποιοτητα των turbox προιοντων. Εγω που αγορασα μικροφωνο turbo x των 4 ευρω, παροτι τωρα πανω στο 4μηνο εχει αρχισει και μου κανει νερα (αν κουνηθει λιγο το καλωδιο δεν δουλευει) η ποιοτητα του ηχου αλλα και οι 4 μηνες ζωης για τα λεφτα που εδωσα μπορω να πω οτι ειναι υπερβολικα καλα... Απορώ πως πάτε και αγοράζετε από το Πλαίσιο.Μια ελάχιστη έρευνα αγοράς θα δείξει ότι έχουν χάλια τιμές.Επίσης μια ελάχιστη ματιά σε τεχνολογικά φόρουμ θα βγάλει δεκάδες thread για παράπονα για την άθλια ποιότητα των turbo-x και την κάκιστη εξυπηρέτηση. Το οτι αγοραζεις απτο Πλαισιο δεν σημενει οτι περνεις και turbo x. Την τελευταια φορα που κοιταξα εχουν και κανονικα προιοντα. Περαν τουτο, και οσο και να σιχαινομαι το Πλαισιο (για λογους που δεν ειναι του παροντος), το να ισχυριζεσε οτι οι τιμες ειναι χαλια σε κανει κοντοφθαλμο. Βρες μου καταστημα που να εχει 500 προιοντα ανοιχτα μπροστα σου να τα πασπατευεις εσυ και οι υπολοιποι 10000 που τα επισκεπτονται καθημερινα, με 3 υπαλληλους σε καθε οροφο. Οταν βρω μαγαζι που θα μου χει ανοιχτες να τεσταρω καμια 50αρια τηλεορασεις, καμια 20 αρια monitors, καμια 30 αρια κινητα, ολες τις κονσολες, 5-6 pcs, 10+ keyboards (και tablets και laptops και χιλια δυο αλλα πραματα που ξεχναω) με τιμες καλυτερες του Πλαισιου να εισαι σιγουρος οτι θα παω τρεχοντας. Τωρα αν εσυ πας για δοκιμες στο Πλαισιο και μετα ψωνιζεις απο αλλου αναρωτησου ποιος τελικα κοροιδευει ποιον. ps1. Το ρευμα που καιει το Πλαισιο τη μερα καλυπτει τα εξοδα ολου του χρονου ενος απ'τα μικρα μαγαζια με τις super τιμες που εσυ αναφερεις. Ετσι για να χουμε μια ιδεα για τι πραμα μιλαμε ps2. Επισης, οπως ειναι απολυτως λογικο, κανεις δεν θα κανει τον κοπο να μπει σε ενα forum και να ανοιξει thread "Το Χ καταστημα τα σπαει" επειδη του κανανε αντικατασταση η οτιδηποτε αλλο. Προφανως, στο Ιντερνετ θα βρεις ως επι το πλειστον ΠΑΡΑΠΟΝΑ, καθως ο ευχαριστημενος καταναλωτης δεν θα κατσει να ασχοληθει περαιτερω. Πριν κανα χρονο που αγορασα τροφοδοτικο τους το πηγα πισω γιατι για καποιο λογο στο PC μου δεν δουλευε. Ε οι τυποι το κουμπωσαν επιτοπου σε δικο τους PC, μου δειξαν οτι δουλευει και παρολαυτα το πηραν πισω, παροτι η πολιτικη τους για επιστροφες ειναι διαφορετικη. Eπιστρεφω καρτα γραφικων σε καταστημα Θεσσαλονικης (Πλαισιο) που αγορασα 4 ημερες πριν.Ο λογος ειναι οτι δεν χωραει στο κουτι του υπολογιστη .Ακολουθει ο διαλογος μεταξυ εμου και πωλητη : E: Θελω να την επιστρεψω διοτι δεν χωρα στο κουτι Πωλ: Πολυ καλα θελετε να παρετε κατι αλλο; Ε: Οχι θελω τα χρηματα πισω.. Πωλ: Αυτο δεν γινεται θα παρετε κατι αλλο... Ε: Οχι θελω τα λεφτα μου πισω.. Πωλ: Καλως να φωναξω τον μανατζερ...(Τον φωναζει) Μανατζερ :Λεφτα δεν γινεται να σας δωσω πισω θα παρετε κατι αλλο Ε:Εαν δωσετε λεφτα πισω κανω καταγγελια στον Γενική Γραμματεία Καταναλωτή... Μανατζερ: Εεεε ενταξει κοψτου την επιστροφη... Μετα απο 20 λεπτα καταφερα να παρω τα λεφτα πισω...Σας θυμιζει σιγουρα κατασταση που ζησατε στην παραγκα αυτη... Κατα τα αλλα μονο λεφτα δεν θα επαιρνα πισω... Μολις αγοραζεις κατι ολο χαμογελα ειναι ..εαν επιστρεψεις κατι σαν να τους σκοτωσες την μανα ενα πραγμα... Με λιγα λογια εκανες ΕΣΥ μαλ......, και παρολαυτα πηρες τα ευρω σου πισω και χαρακτηριζεις το μαγαζι παραγκα! Δηλαδη επρεπε να σε αποζημιωσουν κιολας για να μην ειναι παραγκα? ακομα και αν εκαψε καποιος τη καρτα του, το πλαισιο ειναι που θα τα βαλει απο τη τσεπη του; θα την επιστρεψει στην εταιρεια οταν ομως εμενα μου ειχε χαλασει περιφερειακο που ειχε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα , και για αυτο το ειχα χρυσοπληρωσει, μολις πηγα να καλυφθω απο τη φοβερη τους εγγυηση μου βγαζουν ενα πιστωτικο πολυ πιο κατω απο τα λεφτα που ειχα δωσει και επειδη δεν υπηρχε πλεον το μοντελο που ειχα παρει με αναγκαζουν να βαλω το χερι στη τσεπη και να δωσω αλλα 20-30 ευρω για να παρω το επομενο μοντελο για να εχω τα χαρακτηριστικα που πληρωσα αλλιως θα επρεπε να το αλλαζα με κατι χειροτερο απο αυτο που ηδη ειχα καρτα μια φορα στη ζωη μου μου καηκε και ηταν μια πανακριβη τοτε 7900gt αντι της οποιας που δεν υπηρχε πλεον στα μαγαζια τους, ηθελαν να μου δωσουν 8400gs... εκτος αν εβαζα παλι το χερι στη τσεπη.. Μα αν σαν καταναλωτες προσπαθουμε να "εξαπατησουμε" το καθε μαγαζι, τοτε και το καθε μαγαζι θα προσπαθησει να εξαπατησει εμας. Ετσι πανε αυτα. Για την καθε μαλακ... που σου εχει κανει το Χ καταστημα υπαρχει και ενας καταναλωτης που εχει κανει μαλακ... στο καταστημα αυτο. 1
efo355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αν το πάνε ´ετσι και το ρεύμα που καίει το amazon κάθε μέρα πρέπει να είναι οσο καίνε οπλα τα μαγαζιά πλαίσιο μαζί. Καλό το παραμύθι αλλά τιμές 200 και 300 ευρώ παραπάνω δεν δικαιολογουνται. Ας ρίξει τις τιμές το πλαίσιο σε επώνυμα προίοντα και οχι σε βαπτισμένα oem και εδώ είμαστε να το ξανατιμήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις