Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου ενας φιλος μου με πειρε τηλεφωνω και μου λεει δεν ξερω τι windows εχω ξερω μονο οτι ειναι windows xp ελληνικα χωρις service pack (παλιος ειναι ο υπολογιστης του αρχαιος) του λεω στειλε μου εικονες μεσω email να δω και θα σου πω.

Τις ειδα της εικονες αλλα ειναι καπως μπερδεμενα τα πραγματα αλλου λεει professional και αλλου home edition και εγω τρελλαθηκα που δεν ηξερα τι να του πω ετσι θα ηθελα την βοηθεια σας για να μου πειτε εσεις τι windows xp ή μαλλον καλυτερα ποια εκδοση εχει τελικα ;

Δεστε τις εικονες:

56024578929837610460.png

87722363892869703675.png

81827033564083321202.png

89917737827150901867.png

34759915.png

92140091.png

Υ.Γ. μου εχει στιλει και τα windows και τα ετρεξα με το virtual pc 2007 οι εικονες ειναι απο τον υπολογιστη μου μεσω του virtual pc 2007.

Υ.Γ.2. το αρχειο .iso ειναι κοντα στα 484MB που αν θυμαμαι καλα το ιδιο αρχειο στο ιδιο μεγευθος ηταν και τα ελληνικα xp home edition χωρις service pack τα οποια δεν λεγανε πουθενα professional γιατι ηταν κανονικα φτιαχμενα απο την microsoft και βγηκαν στην Ελληνικη αγορα τοτε με αυθεντικο serial, πως γινεται αυτα να λενε professional , να μην ζητανε ενεργοποιηση και αλλου να λεει home edition δεν το χωραει το μυαλο μου θα τρελλαθω μηπως του τα δωσανε πειραγμενα ; Μου ειπε πως τα αγορασε απο εναν μαυρο τοτε που βγηκανε το 2001 και ηταν σπασμενη εκδοση (copy cd δηλαδη).

Σας ευχαριστω πολλη για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Τα προφεσιοναλ εχεις, απλα ως home ειναι ονομασμενο το partition

Παραξενο μια φορα δεν ειναι ουτε καθαρα xp pro αλλα ουτε και home 100% επισης να αναφερω πως στο boot που κανει λεει windows xp professional αλλα λετε να ναι τροποποιημενα αν οχι απο την microsoft τοτε απο ποιον ; Επιτα εχω κατι xp home corp sp1 αγγλικα τα οποια τα εγκαταστησα και αυτα ειναι το ιδιο αλλα λεει στην ιδιοτητς συστηματος (professional δηλαδη) και αλλα στην εκκινηση και στην βοηθεια και υποστιριξη.

Δημοσ.

Στην εκκινηση το παρτισιον θα εχει το ονομα που ειχε αρχικα, στην προκειμένη home edition, οποτε και τα 7 ultimate να περασεις, εαν δεν το αλλαξεις παλι xp home θα λεει. Το ιδιο και για την εκτη εικονα!

Δημοσ.

Τα xp pro δεν ζητάνε ενεργοποίηση αλλά μια προαιρετική δήλωση.

Βρες μια σωστή έκδοση xp pro με sp3.

Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις. Κάνε αποσύνδεση και στην οθόνη υποδοχής κράτα πατημένα τα πλήκτρα CTRL+ALT και όπως είσαι πάτα δύο φορές το πλήκτρο DELETE.

Θα σου εμφανίσει την εναλλακτική οθόνη σύνδεσης. Γράψε σαν όνομα χρήστη Administrator και πάτα ΟΚ, αν έχει κωδικό στον admin δώσε και τον κωδικό.

Αν είναι xp pro θα σε συνδέσει ή θα σου πει λάθος κωδικός, αν είναι xp home θα σου πει ότι ο χρήστης δεν είναι διαθέσιμος σε αυτήν την έκδοση ή κάτι τέτοιο.

Επίσης, αν δεν κάνω λάθος τα home δεν έχω group policy editor.

Δώσε Έναρξη ->Εκτέλεση και γράψε gpedit.msc. Αν έχεις pro θα ανοίξει το policy editor, αν έχεις home θα σου πει ότι είναι απενεργοποιημένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...