sane Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 800-1000Ε Χρήση υπολογιστή : games αλλα και καθως σπουδαζω ηλεκτρονικη μπορει να χρησιμοποιησω κανενα προγραμμα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δε νομιζω Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Εχω την Dell 2412u Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Θα χρειαστω ποντικι κ πληκτρολογιο αλλα δε με αφορα τωρα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανια...ισως βολευει το digital master... Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μπορω να το συναρμολογησω μονος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν χρειαζομαι... Θελω να αναφερω οτι εχω εναν 500αρι σκληρο κ δ θελω να αγορασω αλλο ακομα διοτι ειναι πανακριβοι κ προτιμω να βολευτω με αυτον που εχω τωρα και με ενα ssd....Επισης εχω σκεφτει μια συνθεση που βγαινει καπου στα 780Ε χωρις καρτα γραφικων και με μια 7950 παει στα 1100 περιπου οποτε μπορω να παρω την καρτα γραφικων αργοτερα καθως ειδα οτι αρχιζουν και πεφτουν οι τιμες τους...(αν θελετε βαζω κ τη συνθεση που εχω. σκεφτει) ευχαριστω για την βοηθεια σας...!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα φίλε μου. Ορίστε μια πρόταση:
devilfish Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 mob: http://visionstudio....&step=undefined 81+(κανα 9 ευρω μεταφορικα) ssd: http://www.plaisio.g...-7PC128B-WW.htm 109+μεταφορικα gpu: http://www.amazon.co...46261474&sr=8-3 299 ΣΥΝΟΛΟ: 1000 Ευρω!!!
terry308 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Στα 925€ από Digital master Στα 880€ από το visionstudio Φυσικά μπορείς να κατέβεις κι άλλο ...
sane Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε...Απλα σκεφτομαι να παω σε ιντελ μερια(δε ξερω πως μου εχει κολλησει........) και να εχω κ εναν αερα μελλοντικου o/c....Επισης εχω σκεφτει να παρω λιγο αργοτερα καρτα γραφικων σε κανενα μηνα.. και συγκεκριμενα ισως μια υλοποιηση της 7950 που θα κυμαινεται στα 300Ε καθως προς το παρον ελπιζω να με καλυβει στο να παιζω εστω κανα παιχνιδι οπως το league of legends...Δειτε τι εχω σκεφτει περιπου και πειτε μου... Τον ssd τον εβαλα τυχαια μιας κ τον προτεινατε κ εσεις... Για ram λεω αυτες http://www.skroutz.g...M2A1600C9B.html Και μητρικη νομιζω ειναι καλη..εκτος αν τη βρισκεται ακριβη και δεν μου χρειαζεται τετοια...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Στα λεφτά που δίνεις, εννοείται ότι θα πας σε intel, δεν υπάρχει δίλημμα. Εφόσον θες o/c αλλάζουν λίγο τα πράγματα (και ανεβαίνει και το κόστος). 750watt τροφοδοτικό δεν χρειάζεσαι, ανεβάζει και το κόστος χωρίς να κερδίζεις ουσιαστικά τίποτα. Χαμένο θα πάει. Για να μείνουμε στο μπάτζετ, σου έβαλα τον agility3. Διαφορές έτσι κι αλλιώς δεν θα δεις, όποιον ssd και να πάρεις. Το κουτί είναι και θέμα αισθητικής. Αν σου αρέσει περισσότερο το 500r, go for it, αλλά θα πρέπει να ανεβάσεις κι άλλο το μπατζετ. Δεν γίνεται να κόψεις από αλλού, εκτός αν ξεχάσεις το ο/c
devilfish Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γιατι ντε και καλα intel και ειδικα αμα βαλει ι5 ποιο το νοημα να μην βαλει amd 8120(φυσικα θα τον κανει o/c) που θα παει και σε καλυτερο και φθηνοτερο mobo και θα του μεινουν λεφτα για καλυτερη καρτα γραφικων
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σωστή γενικά η λογική σου, αλλά για χαμηλότερα βαλάντια. Σε αυτό το μπάτζετ, απλά παίρνει τον καλύτερο. Και αυτός είναι ο i5, δεν υπάρχει αμφιβολία επ αυτού. Πολύ καλοί οι amd, ειδικά στις νέες τιμές. Σε σύστημα που προσπαθείς να τα στριμώξεις για να βγάλεις απο τη μύγα ξύγκι, είναι ότι πρέπει.
devilfish Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ναι ομως σε gaming pc που θελει ο φιλος δεν πρεπει να δωσει βαρος στην gpu και οχι στον cpu???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σου ξαναλέω σωστή βρίσκω γενικά τη λογική σου, αλλά σε υψηλά μπάτζετ που χωράει ένας καλύτερος επεξεργαστής, καλά είναι να μπαίνει. Έχεις πιο ισορροπημένο μηχάνημα. Άλλωστε δεν μπάινει εις βάρος της κάρτας μιας και η 7870 είναι πολύ δυνατή για την ανάλυση που παίζει (παίζει κι αυτό ρόλο). Προφανώς δεν θα πρότεινα μια 7770 για να μπει σώνει και καλά intel.
ninos30 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Προς το παρόν δεν θα μπω στην κουβέντα για το που είναι καλύτερο να κλίνει κάποιος όσον αφορά την CPU, και μένω στην επιθυμία σου να πάρεις Intel. Κι επειδη το θέλεις, θα έλεγα να μην αλλάξεις γνώμη γιατί θα το έχεις μετά στο μυαλό σου "Μήπως ήταν καλύτερα..." Το μόνο που θα σου προτείνω είναι να αλλάξεις την MB. Επειδή λες αυτό: ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε...Απλα σκεφτομαι να παω σε ιντελ μερια(δε ξερω πως μου εχει κολλησει........) και να εχω κ εναν αερα μελλοντικου o/c... θα σου έλεγα να αλλάξεις την MB με αυτήν που έχει UD στο τέλος. Αν δεις τις διαφορές τους, θα παρατηρήσεις ελάχιστα πράγματα. Το μόνο που ίσως προσέξεις είναι ότι η UD (Ultra Durable) έχει 8-pin για τον επεξεργαστή ενώ η άλλη 4-pin. Αυτό που δεν θα δεις όμως είναι ότι η UD έχει αυξημένης ποιότητας και αντοχής Solid-Capacitors (τους γνωστούς και ως Γιαπωνέζικους ) και είναι σαφέστατα καλύτερη για ένα σταθερό και αρμονικό OCing. Η D3H το μόνο που σου προσφέρει παραπάνω από τα μοντέλα των 110-120 ευρώ, είναι SLI και πιο αρμονικό CF (λόγω του 8/8 στα PCIeX 16x) Δυστυχώς το DM έχει την έκδοση με WiFi που ξεφεύγει. Μπορείς να την βρεις περίπου 20 ευρώ πάνω από αυτήν που έβαλες: GB Z77X-UD3H Αντίστοιχων δυνατοτήτων Asrock (ένα κλικ πιο πίσω) είναι αυτή Z77 Extreme4, αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση έναντι 3. Σε MSI / ASUS θα πας άλλα 20 ευρώ πάνω Επισης εχω σκεφτει να παρω λιγο αργοτερα καρτα γραφικων σε κανενα μηνα.. και συγκεκριμένα ίσως μια υλοποίηση της 7950 που θα κυμαινεται στα 300Ε ... Με αυτό συμφωνώ απόλυτα. Ήδη η καθημερινή σχεδόν πτώση τιμών το καταδεικνύει. (απλώς θα προσθέσω και GTX 660Ti)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα