Sarandis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν το ψάξεις λίγο λένε οτι η πλειοψηφια το έπαθε στα vista αλλά και με format και αλλαγή windows δεν έστρωσε. Το live cd είναι καλή ιδέα.
EatingCerealAfter2am Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μου βγαζει Γενικα Πρόγραμμα οδηγησης(εχω προσπαθησει να το εγκαταστησω απο εδω αλλα κανει τα ιδια) Λεπτομερειες Ποροι Αμα βαλω καινουργια καρτα θα λυθει το προβλημα;; η πλειοψηφια λεει για τα 7 φιλε μου οχι για τα vista αυτο το live cd δεν ξερω καν τι ειναι αλλα αυτο ειναι ενα προβλημα που αμα η αφαιρεση της RAM δεν το λυνει τοτε μαλλον δεν το λυνει τιποτα(περα απο την αγορα καινουργιου υλικου)
Sarandis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πέσαμε σε άλλα site τότε, εγώ πέτυχα πολλούς που λένε οτι ξεκίνησαν με vista, έπαθαν το πρόβλημα βάλανε 7 αλλά η κάρτα ήταν ακόμα μουλαρωμένη. Το live cd είναι linux αλλά το τρέχεις απο το cd χωρίς να κάνει αλλαγές στο pc σου ούτε εγκατάσταση. Αν έχεις internet απο εκεί είναι θέμα windows, αν όχι είναι της κάρτας. Με άλλη κάρτα θα είσαι οκ γιατί δε θα χρησιμοποιεί της μητρικής. Μπορείς να κατεβάσεις ένα cd απο εδώ, να το γράψεις και να ξεκινήσεις το pc να δούμε τι συμβαίνει.
EatingCerealAfter2am Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 εχεις καμμια καλη καρτα δικτυου να προτεινεις;
Sarandis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς όχι, πάντα με τις ενσωματωμένες έπαιζα και ήταν και όλες realtek
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση από την κάρτα ethernet; Αν όχι, μια φθηνή κάνει τη δουλειά της. Εγώ έχω αυτή: http://www.skroutz.gr/s/310818/TP-LINK-TG-3269.html No problems so far.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα