Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε αγαπητα μελη του insomnia

σκεφτομουν αρκετη ωρα μια καλυτερη εισαγωγη αλλα δυστυχως οι ικανοτητες μου στην συνταξη κειμενου ειναι ανεπαρκεις..

Οποτε θα μπω κατευθειαν στο ψητο

Πριν καποιες μερες μετεφερα τον υπολογιστη μου σε καινουργιο σπιτι και απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω στο internet..

Ολα ειναι καλα στο modem και η θυρα απο πισω στο πισι οταν βαζω το καλωδιο φωτιζει πρασινο νομιζω

Μου εμφανιζεται ενα παραθυρο κατα την εκκινηση στην επιφανεια εργασιας για εγκατασταση καποιας συσκευης που εχει να κανει με το ethernet

Οταν μπαινω στην διαχειρηση συσκευων δεν μου δειχνει κατηγορια προσαρμογεις δικτου

παρα μονο εναν ελεγκτη ethernet με ενα κιτρινο σηματακι για error

απο το googlαρισμα που εκανα ειδα οτι μαλλον προκειται για προβλημα με τους drivers

Η ερωτηση ειναι πως μπορω να δω τι driver χρειαζομαι;

Κατι εχω ακουσει για ενα προγραμμα CPU-Z.

Καποια συμβουλη;

Υ.Γ.Σας παρακαλω οχι τρελες ψαγμενιες γιατι δεν θα καταλαβω πολλα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το cpu-z δεν έχει άμεση σχέση, μόνο για να σε βοηθήσει να βρεις τι motherboard έχεις αν δεν ξέρεις. Πες μου το μοντέλο και τι windows έχεις.

Δημοσ.

Ωραία, κατεβάζεις λοιπόν αυτό. Κάνεις εγκατάσταση και μόλις ανοίξει έχει κάπου μια καρτέλα που λέει mainboard. Δες εκεί και θα βρούμε τι driver θες,

Δημοσ.

οκ θα σου πω αποτελεσματα

post-245993-0-29566300-1346266411_thumb.jpg

Απλα εκανα setup απο το αρχειο στον φακελο αφησα το τροποποιηση επειδη ηταν επιλεγμενο και μου εβγαλε αυτο

Μετα εκανα uninstall και install και παλι τα ιδια..

Δημοσ.

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το deep sleep. Απο σύντομο googlαρισμα πέρα απο τις ram πέτυχα και αυτό

1. Open Device Manager by:

1. Go to Start
    2. Click Control Panel
    3. Choose System and Security
    4. Click Device Manager (under System)

[*]Open Network Controller properties by:

1. Double-click Network adapters to expand it
  2. Double-click the Realtek Network Controller

[*]Turn off Deep Sleep mode by:

1. Choose the Power Management tab
  2. Untick “Allow the computer to turn off this device to save power”

Δημοσ.

Δυστηχως οχι φιλε μου αυτο που βρηκες ειναι για να αποφυγεις το προβλημα στο μελλον

Ο controller της Realtek δεν εμφανιζεται καν στην λιστα καθως ειναι σε κωμα..

Απο τις αρκετες ωρες στο google που διεθεσα χθες ειδα πως αυτο το προβλημα πολλοι δεν μπορουν να το φτιαξουν και η realtek δεν το αναφερει καν στο site της παρα τον μεγαλο αριθμο χρηστων που τους συμβαινει αυτο..

Προσωπικα εχω δοκιμασει τα παντα απο το να βγαλω ολα τα καλωδια και να αρχισω να παταω το κουμπι συνεχομενα οταν το πισι ειναι κλειστο μεχρι αυτο με τις RAM ομως τιποτα δεν φαινεται να λειτουργει απο οτι βλεπω μονη λυση ειναι να παρω καινουργια μητρικη αλλα επειδη δεν γινεται αυτο θα ηθελα αν γνωριζεις εσυ να μου προτεινεις καποιες ενναλακτηκες

Ειδα κατι στο internet για μια καρτα που παρακαπμτει τον ελεγκτη αλλα δεν ξερω περισσοτερα..

Επισης αμα βαλω εξαρτημα στο πισι για WI-FI(ειναι desktop στη περιπτωση που δεν ηταν γνωστο) θα μπορει να λειτουργησει παρα αυτο το ερρορ;

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις wifi κάρτα ή ακόμα και άλλη ethernet, το να αλλάξεις μητρική δεν είναι λύση.

Εκτός ρεύματος για λίγη ώρα το έβγαλες υποθέτω ε;

Σίγουρα στο power management δε λέει τίποτα για network controller; Και ας μην το ονομάζει realtek.

Δημοσ.

Οι προσαρμογεις δικτυου ειναι κρυφοι στη διαχειρηση μου και εμφανιζει τους εξης:

Teredo tunneling pseudo-interface

WAN Miniport(IP)

WAN Miniport(IPv6)

WAN Miniport(L2TP)

WAN Miniport(PPPOE)

WAN Miniport(PPTP)

WAN Miniport(SSTP)

WAN Miniport(Εποπτεια Δικτυου)

Ασυγχρονος Προσαρμογεας RAS

Ναι το εβαλα εκτος ρευματος για αρκετη ωρα και δεν εγινε τιποτα

Αλλη καρτα ethernet γινεται;γιατι η δικια μου απο οτι νομιζω ειναι πανω στη μητρικη

Επισης το WIFI σιγουρα θα λειτουργει;;(ακυρη ερωτηση για wifi~~το modem ειναι πανω απο το πισι υποθετω δεν θα εχει μεγαλη αποκλιση ταχυτητας απο το ethernet??)

Δημοσ.

Με τα wifi δεν τα πάω καλά, προτιμώ καλώδια παντού.

Άλλη ethernet βάζεις χωρίς πρόβλημα, ψάξε στο skroutz για "κάρτα δικτύου" και θα βρει πολλές.

Κάτι τελευταίο. Είπες στο αρχικό post οτι σου το βγάζει ως ελεγκτης ethernet με θαυμαστικό επάνω. Αν μπεις στις ιδιότητες του, τι καρτέλες σου δίνει απο πάνω;

Δημοσ.

Σιγουρα δεν εχει σκασει κατι στα windows?

Αν δεν βαριεσαι, βρες ενα live cd με linux και φορτωσε το να δουμε τι κανει με την καρτα δικτυου.

Αν τη δει, στη χειροτερη φτιαχνει και με φορματ, αν και σιγουρα θα λυνεται και χωρις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...