giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πρόσφατα πήρα για το καθιστικό την Sony HX850. Το κύριο πρόβλημα μου είναι το πώς θα παίξω ταινίες οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο PC. Το καθιστικό με το δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής, έχουν έναν όροφο διαφορά, οπότε η λύση PC--->Ethernet--->Router--->Ethernet--->Τηλεόραση, ο οποίος πιστεύω είναι ο καλύτερος τρόπος, λόγω ότι ενδιαφέρομαι για 1080P, απορρίπτεται λόγω απόστασης του Router από τη τηλεόραση. Ο μόνος τρόπος που απομένει, είναι η σύνδεση του υπολογιστή με Ethernet στο ρούτερ και από εκεί και ύστερα η σύνδεση της τηλεόρασης με WiFi ή του PS3 με WiFi στο Router. Θα μπορώ όμως με αυτό το τρόπο να παίξω 1080P/3D μέσω Streaming; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλό σας απόγευμα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 περνας την τανια σε usb φλασακι και εισαι ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αδερφέ το wifi με έναν όροφο διαφορά θα έχει λογικά μεγάλη απώλεια,από εκεί και πέρα διάβασε κάνα εγχειρίδιο ρε αδερφέ, της tv θα λέει μέσα πως να συνδεθείς με το δίκτυο του σπιτιού σου, μετά από το media player της tv απλά της παίζεις,του router θα λέει πως να ενεργοποιήσεις το ασύρματο,για τα windows απλά ορίζεις τον φάκελο με της ταινίες σαν κοινόχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μωρέ, ξέρω ότι με WiFi δουλειά δε γίνεται. Για αυτό έλεγα για καμία εναλλακτική. Με κανένα USB θα κάνω δουλειά κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Με κανένα USB θα κάνω δουλειά κανονικά; Κανονικοτατα. Περνας την ταινια σε στικακι και ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κανονικοτατα. Περνας την ταινια σε στικακι και ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μια χαρά. Τα R/W παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο, μιας που μιλάμε για 1080Ρ και 3D ή να πάρω το πιο φθηνό με μεγάλη χωρητικότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μια χαρά. Τα R/W παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο, μιας που μιλάμε για 1080Ρ και 3D ή να πάρω το πιο φθηνό με μεγάλη χωρητικότητα; Τι εννοεις; Δεν εχεις blu-ray player; Εαν ναι τοτε βαζεις εκει το usb και εισαι αρχοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι εννοεις; Δεν εχεις blu-ray player; Εαν ναι τοτε βαζεις εκει το usb και εισαι αρχοντας! Έχω PS, απλά είναι από τα πρώτα μοντέλα, με τα 60GB δίσκο και είναι κάπως δύσκολο να περνάω μέσα αρχεία αφού ο δίσκος πλέον έχει γεμίσει. Blu-ray player δε πήρα διότι το στικάκι το είδα ως "εναλλακτική" και αφού ήδη έχω το PS, είναι χαζό να πάρω και άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έχω PS, απλά είναι από τα πρώτα μοντέλα, με τα 60GB δίσκο και είναι κάπως δύσκολο να περνάω μέσα αρχεία αφού ο δίσκος πλέον έχει γεμίσει. Blu-ray player δε πήρα διότι το στικάκι το είδα ως "εναλλακτική" και αφού ήδη έχω το PS, είναι χαζό να πάρω και άλλο. Καμια σχεση ενα κανονικο blu-ray player με αυτο του ps3. Τεσπα, το ps3 σου δεν εχει είσοδο usb; Ε, εκει θα βαλεις ενα φλασακι στο οποιο θα εχεις περασει την ταινια. Δεν χρειαζεται να δεσμευεις χωρο απο τον δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καμια σχεση ενα κανονικο blu-ray player με αυτο του ps3. Τεσπα, το ps3 σου δεν εχει είσοδο usb; Ε, εκει θα βαλεις ενα φλασακι στο οποιο θα εχεις περασει την ταινια. Δεν χρειαζεται να δεσμευεις χωρο απο τον δισκο. Αρχικά, δε κατάλαβες τι εννοώ. Μα και η τηλεόραση έχει είσοδο USB. Άλλο είναι το πρόβλημα μου. Αν δηλαδή θα έχω θέμα με τα R/W, διότι θα παίζω 1080Ρ ή να πάρω το πιο αργό στικάκι με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα; Τέλος, τι διαφορές έχει ένα... κανονικό Blu-Ray Player με του PS3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αρχικά, δε κατάλαβες τι εννοώ. Μα και η τηλεόραση έχει είσοδο USB. Άλλο είναι το πρόβλημα μου. Αν δηλαδή θα έχω θέμα με τα R/W, διότι θα παίζω 1080Ρ ή να πάρω το πιο αργό στικάκι με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα; Τέλος, τι διαφορές έχει ένα... κανονικό Blu-Ray Player με του PS3; Το usb και αργο να'ναι δεν θα εχεις προβλημα μιας και φορτωνει ολη την ταινια στην αρχη. Τωρα οταν λες R/W δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Η διαφορα ps3 blu-ray με κανονικο bly-ray ειναι οτι το κανονικο εχει πολυ καλυτερο upscaling αλλα φορτωνει και πολυ πιο γρηγορα τις ταινιες. Καλα, η καλυτερη ποιοτητα και τα περισσοτερα φιλτρα εννοουνται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 R/W ---> Read/Write Άντε; Δε το περίμενα ότι κανονικό BR Player > PS3 Να'σαι καλά brickman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 R/W ---> Read/Write Άντε; Δε το περίμενα ότι κανονικό BR Player > PS3 Να'σαι καλά brickman οντως η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη, ειδικα εαν σε νοιαζει παρα πολυ η ποιοτητα βιντεο.... Απο read δεν θα εχεις προβλημα οπως ειπα πριν, μονο στο write λιγη υπομονη. Επισης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το usb και αργο να'ναι δεν θα εχεις προβλημα μιας και φορτωνει ολη την ταινια στην αρχη. Έλα λίγο τι παίχτηκε;;; Τι την φορτώνει την ταινία ή/και που;;;Αφού το ps είναι τίγκα(και ακόμα και άδειο τα 60gb για bluray είναι τσίμα-τσίμα) και στην tv σίγουρα δεν την φορτώνει πουθενά. Καλά κάνεις και ανησυχείς για την ταχύτητα,κυρίως επειδή δεν θέλεις να περιμένεις ώρες για να περαστεί μια ταινία στο usb στο διάβασμα εξαρτάτε από την ποιότητα που θα έχει η ταινία πόσο bitrate δηλαδή ακόμα και τα αργά όμως διαβάζουν με καμιά ~10mb/sec που αρκεί για της περισσότερες mkv ταινίες,αν όμως είναι κάποιο rip με πάρα πολλά Gb τότε μπορεί να σου κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έλα λίγο τι παίχτηκε;;; Τι την φορτώνει την ταινία ή/και που;;;Αφού το ps είναι τίγκα(και ακόμα και άδειο τα 60gb για bluray είναι τσίμα-τσίμα) και στην tv σίγουρα δεν την φορτώνει πουθενά. Καλά κάνεις και ανησυχείς για την ταχύτητα,κυρίως επειδή δεν θέλεις να περιμένεις ώρες για να περαστεί μια ταινία στο usb στο διάβασμα εξαρτάτε από την ποιότητα που θα έχει η ταινία πόσο bitrate δηλαδή ακόμα και τα αργά όμως διαβάζουν με καμιά ~10mb/sec που αρκεί για της περισσότερες mkv ταινίες,αν όμως είναι κάποιο rip με πάρα πολλά Gb τότε μπορεί να σου κολλάει. για το διαβασμα ταινια απο το player λεω. Και να σερνεται το φλασακι, η ταινια θα παιξει χωρις κολληματα, απλα μπορει στην χειροτερη να πρεπει να περιμενεις μισο λεπτο στην αρχη για να την φορτωσει/διαβασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα