xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Έπεσε λίγο ακόμα η τιμή και στα δυο Σε 2 μηνες εχω γιορτη. Λες να τους στειλω κανενα μειλ μπας και μου το κανουν δωρο;
Razor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έπεσε λίγο ακόμα η τιμή και στα δυο όντως... και διαθέσιμα πλέον (λεφτά δεν υπάρχουν διαθέσιμα αλλιώς θα 'παιρνα το 10ιντσο )
nikolasR200 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και έχει αρχίσει να διανέμεται και η ics..
konsniper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στο amazon.de ειναι το 3g 10.1 στα 305 (σχεδον)
giorginho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στο γαλλικο το 8αρι εχει 199 ευρω συν κατι λιγα μεταφορικα...
papars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Είδα το 10' στα public. Στην οθόνη του έχει εμφανώς κάτι σχέδια (dot pattern) που θυμίζουν οθόνες resistive. Ακόμα και σε μαύρο background ήταν ορατά. Στο 8αρι δεν υπήρχαν. Κάποιος που το έχει, βλέπει κάτι παρόμοιο;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει ανταπτορας για το συγκεκριμενο να διαβαζει στικακια usb?
nikolasR200 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Είδα το 10' στα public. Στην οθόνη του έχει εμφανώς κάτι σχέδια (dot pattern) που θυμίζουν οθόνες resistive. Ακόμα και σε μαύρο background ήταν ορατά. Στο 8αρι δεν υπήρχαν. Κάποιος που το έχει, βλέπει κάτι παρόμοιο; εγώ στο 10άρι πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι, εκτός και αν δεν έχω καταλάβει τι εννοείς.. Υπαρχει ανταπτορας για το συγκεκριμενο να διαβαζει στικακια usb? υποτίθεται ότι μπορείς να συνδέσεις με otg καλώδιο..δεν το χω δοκιμάσει ακόμα, περιμένω να μου έρθει το καλώδιο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα