Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι το service manual της μητρικής για να ξέρει τι στοιχείο είναι, δεν έχει άδικο. Εγώ δε μπόρεσα να το βρω. Αν τα καταφέρεις & το βρεις ξαναπήγαινε του τη για να στον αλλάξει.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχε υπ'όψιν πως είναι microATX.

Γενικά σε καλύπτει, δε θα δεις διαφορά στο σύστημα σου. Μόνες διαφορές υστερεί στη βασική υποστήριξη audio αν δε σε πειράζει & έχει onboard γραφικά.

Για το service manual δεν είναι απλό να το βρεις. Θέλει καλό ψάξιμο σε ψαγμένες σελίδες. Κάπου θα υπάρχει.

Δημοσ.

Έχε υπ'όψιν πως είναι microATX.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση?

Γενικά σε καλύπτει, δε θα δεις διαφορά στο σύστημα σου. Μόνες διαφορές υστερεί στη βασική υποστήριξη audio αν δε σε πειράζει & έχει onboard γραφικά.

Τι εννοείς?Κάρτα γραφικών έχω ξεχωριστή.Ήχο θα έχω και στην ξεχωριστή κάρτα και στην ενσωματωμένη?

Για το service manual δεν είναι απλό να το βρεις. Θέλει καλό ψάξιμο σε ψαγμένες σελίδες. Κάπου θα υπάρχει.

Θα συνεχίσω το ψάξιμο.

Δημοσ.

1) Όχι

2) Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (καθετί extra δεν είναι κακό & ας μη το χρησιμοποιήσεις). Αν έχεις κάρτα ήχου & σε καλύπτει πάλι οκ. Απλά η προηγούμενη έχει 7.1 πάνω ενώ αυτή έχει 5.1. Αν δε το χρησιμοποιούσες έτσι & αλλιώς δε τρέχει τπτ. Ήχο μπορείς να πάρεις από τη μια συσκευή κάθε φορά, όχι & τις 2 κάρτες ταυτόχρονα. Δεν αλλάζει κάτι από πριν. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες.

3) Keep it up.

Δημοσ.

2) Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (καθετί extra δεν είναι κακό & ας μη το χρησιμοποιήσεις). Αν έχεις κάρτα ήχου & σε καλύπτει πάλι οκ. Απλά η προηγούμενη έχει 7.1 πάνω ενώ αυτή έχει 5.1. Αν δε το χρησιμοποιούσες έτσι & αλλιώς δε τρέχει τπτ. Ήχο μπορείς να πάρεις από τη μια συσκευή κάθε φορά, όχι & τις 2 κάρτες ταυτόχρονα. Δεν αλλάζει κάτι από πριν. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες.

Έτσι όπως το πες νόμιζα ότι θα έχω ήχο στα ενσωματωμένα γραφικά.Κάρτα ήχου δεν έχω άλλη και δεν με νοιάζει που έχει 5,1.Ένα απλό σετ 2,1 ηχείων έχω μόνο και μικρόφωνο για το skype.

Δημοσ.

Η καινούργια μητρική ήρθε σήμερα.Να ρωτήσω όταν μου την έφερε ήταν σε άλλο κουτί αλλά η μητρική άθικτη με τα σακουλάκια με όλα της.Όταν το ρώτησα γιατί δεν είναι στο δικό της κουτί μου είπε ότι είναι bulk συσκευασία.Τι εννοεί ?

Δημοσ.

Καλοδούλευτη.

Κομπλέ είναι, εννοεί πως είναι κάτι αντίστοιχο του "χοντρική" χωρίς δική της συσκευασία. Καινούριο όμως.

Δημοσ.

ευαχριστώ.Να ρωτήσω και κάτι άλλο.To cd της μητρικής έχει ένα πρόγραμμα που λέει θερμοκρασίες το οποίο στο επεξεργαστή έχει κάποια διαφορά με το hw monitor.Πιο είναι σωστο.Το πρόγραμμα της μητρικής όταν stressara το επεξεργαστή ανέβηκε 7 σε σχέση με το hw monitor που ανέβηκε 20(που πιστεύω΄ότι είναι το σωστό).

Δημοσ.

[...] έχει ένα πρόγραμμα που λέει θερμοκρασίες το οποίο στο επεξεργαστή έχει κάποια διαφορά με το hw monitor.Πιο είναι σωστο. [...]

Η ένδειξη στο bios :P

(Δε κάνω πλάκα)

Σοβαρά όμως αν έχουν τόση διαφορά οι μετρήσεις, στο hw monitor μάλλον είναι κάποια άλλη θερμοκρασία (αν προσέξεις έχει θερμοκρασία για cpu & θερμοκρασίες για κάθε core).

Δημοσ.

(pc) speaker συνήθως αναφέρεται πάνω στο mobo. 4πινο συνήθως. Σίγουρα γράφει αν κοιτάξεις καλά & θα το λέει & πάνω στην μητρική.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που θυμήθηκα.Γιατί στις μητρικές με 7,1 channel ήχο όταν το έχω στο στέρεο μπορούσα πχ την υποδοχή line in να την κάνω έξοδο για ακουστικά και στις μητρικές με 5,1 channel ήχο δεν μπορώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...