veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Το κολλητήρι που έχω είναι ένα solderin iron στα 30 watt.Θα πειραματιστό στην άλλη μητρική πρώτα.
άδικος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χρειάζεσαι πιο δυνατό από 30 & μυτερή μύτη, όχι τις κλασικές αλλά πειραματίσου
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα βάλω τον επεξεργαστή στην άλλη μητρική μπας και ποστάρει.Αν και νομίζω ότι χωρίς επεξεργαστή θα έδειχνε το logo της μητρικής.Αν βάλω επεξεργαστή αλλά δεν βάλω ram γιατί δεν έχω θα δείξει τίποτα?Στην άλλη άλλη μητρική έβαλα και ένα ηχειάκι αλλά δεν άκουγα τίποτα. 1ον:Έλυσα την ψύχτρα και βρήκα και άλλους πυκνωτές ελαφρά φουσκομένους οπότε πάνε για αλλαγή και αυτοί 2ον:Η μητρική της υπογραφής μου ενσωματωμένη θύρα vga δεν έχει αλλά το πανελάκι της και η μητρική έχουν υποδοχές για να μπει.Αν βγάλω το β'υσμα από μια άλλη μητρική και το βάλω στην άλλη θα γίνει κάτι? Έχεις να μου προτείνει στον Περαιά ή στην Αθήνα κάποιο καλό ηλεκτρονικό εργαστήριο για να μου αλλάξει τους πυκνωτές?
άδικος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 POST=power on self test. Το BIOS εκτελεί μια σειρά από ελέγχους στα στοιχεία του Η/Υ. No cpu, no post Στη περίπτωση των μνημών, επειδή το bios συνήθως πρέπει να αποσυμπιεστεί για να τρέξει, χωρίς μνήμες δεν έχει χώρο οπότε πάλι δε ποστάρει. Με άλλα λόγια 99% no ram no post Αυτό με τη θύρα vga (αναμονή που έχει) δε μπορείς να το κάνεις γιατί δεν έχει καν ελεγκτή βίντεο η μητρική. Απλά η αναμονή είναι για άλλες εκδόσεις (& μάλιστα όχι για vga αλλά σειριακή προφανώς). Τώρα για Αθήνα δε ξέρω να σου προτείνω. Ίσως ξέρει κάποιος άλλος συμφορουμίτης να σου πει. Αν ήσουν Πάτρα στο έφτιαχνα εγώ .
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ Όταν την φτιάξω θα σας ενημερώσω
Thanos1972 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Υποψην ετσι,20-30 λεπτα εχει ο καθε πυκνωτης.και πολλα λεω.μην πας εκει και παρεις 5 πυκνωτες και σου πει 3 euros.μου εχει τυχει γιαυτο στο λεω.και με προσοχη θα τα καταφερεις.και το κολλητηρι ενταξει,αρκει.μια χαρα εισαι.αλλα με μυτερη μυτη οπως λεει και ο αδικος.
άδικος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι το κακό είναι πως με τη μυτερή μύτη δεν έχεις αρκετή θερμοκρασία στην άκρη. Κατά τ'άλλα 30 watt είναι αρκετά για τις περισσότερες δουλειές με τις κλασικές μύτες. Μια μικρή σημείωση για τους πυκνωτές. Πολλά ηλεκτρονικάδικα δεν έχουν τους κλασικούς των μητρικών/τροφοδοτικών αλλά εμπορεύονται τους πιο απλούς μικρότερου συντελεστή θερμοκρασίας (85 έναντι 105 βαθμών). Αν μπορείς απέφυγε τους.
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Υποψην ετσι,20-30 λεπτα εχει ο καθε πυκνωτης.και πολλα λεω.μην πας εκει και παρεις 5 πυκνωτες και σου πει 3 euros.μου εχει τυχει γιαυτο στο λεω.και με προσοχη θα τα καταφερεις.και το κολλητηρι ενταξει,αρκει.μια χαρα εισαι.αλλα με μυτερη μυτη οπως λεει και ο αδικος. Ναι το κακό είναι πως με τη μυτερή μύτη δεν έχεις αρκετή θερμοκρασία στην άκρη. Κατά τ'άλλα 30 watt είναι αρκετά για τις περισσότερες δουλειές με τις κλασικές μύτες. Μια μικρή σημείωση για τους πυκνωτές. Πολλά ηλεκτρονικάδικα δεν έχουν τους κλασικούς των μητρικών/τροφοδοτικών αλλά εμπορεύονται τους πιο απλούς μικρότερου συντελεστή θερμοκρασίας (85 έναντι 105 βαθμών). Αν μπορείς απέφυγε τους. οκ.Από βδομάδα που θα γυρίσω θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω.
Chris92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 να συμπληρωσω και εγω,οταν πας να τους κολλησεις προσεχε την πολικοτητα τους 1
veteranos123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 να συμπληρωσω και εγω,οταν πας να τους κολλησεις προσεχε την πολικοτητα τους Καλά ναι αυτό εννοείτε
veteranos123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα προέρχεται σίγουρα από αυτό? Και για πιο λόγο κλέινει
άδικος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εννοείς τους πυκνωτές; 99% το πρόβλημα σου είναι από το καμένο smd. Οι φουσκωμένοι πυκνωτές πολύ πιθανό να μην έχουν επιρροή ειδικά αφού δεν έχουν χάσει ηλεκτρολύτη. Δε χάνεις όμως να τους αντικαταστήσεις & αυτούς καθότι προβληματικοί. Αλλά το καμένο στοιχείο κάνει μπαμ. Ειδικά αν το εντόπισες αφού ξεκίνησαν οι επανεκκινήσεις. Οι τελευταίες μάλιστα είναι το πιο σύνηθες σύμπτωμα ελαττωματικής Μ/Β (συνήθως λόγω blue screen κλπ) μιας & ρώτησες. Από εκεί & πέρα αν έχει & κάποιο άλλο πρόβλημα ο υπολογιστής που δε ξέρουμε... μπορείς να το ψάξεις από εδώ
veteranos123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τώρα που το λες κάποια στιγμή εχθες πήρα μια μπλε οθόνη
άδικος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πάε στο φάκελο %SystemRoot%\Minidump & δες πόσα αρχεία καταγραφής έχει μαζέψει & ημερομηνίες. Αν θες να μην επανεκκινεί στην μπλέ οθόνη πήγαινε στις προχωρημένες ιδιότητες συστήματος, εκκίνηση & αποκατάσταση & ξετίκαρε την αυτόματη επανεκκίνηση.
veteranos123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Sorry για την καθυστέρηση.Λοιπών την πήγα σε 3 ηλεκτρονικούς και οι 2 μου είπαν ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν και ο τρίτος μου είπε ότι δεν ξέρει την χωρητικότητα του πυκνωτή για να δει αν θα μπορέσει να το αλλάξει.Οπότε θα πάω σε καινούργια.Σκέφτομαι για αυτήν http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asus-p5g41t-m-lx2-gb-lpt-ddr3.html Τι λέτε.Μελλοντικά θα μπορώ να κάνω ελαφρύ overclock ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα