veteranos123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Στο pc της υπογραφής μου η μητρική έχει σοβαρό πρόβλημα.Εκεί που είναι η υποδοχή για να πάρει ρεύμα ο επεξεργαστής έχει δίπλα του κάτι σαν αντιστάσεις(πυκνωτές δεν είναι σίγουρα) και η μία έχει γίνει μαύρη άρα κάπως κάηκε και το αποτέλεσμα είναι όταν πάω να κάνω κάποιο στρες στον επεξεργαστή ή να τρέξω κάποιο παιχνίδι το pc κάνει restart.Κάποιες φορές μπορεί να το κάνει και όταν είμαι στο internet.Είμαι σί6γουρος ότι φταίει αυτό γιατί όταν τρέχω fermark για την κάρτα γραφικλών το pc δεν κλείνει.Επίσης οι θερμοκρασίεςτου επεξεργατή είναι 48-52 βαθμούς κελσίου και μέχρι 70 σε full load, Αυτό που θέλω τώρα είναι να μου προτείνεται μια μητρική (καινούργια ή μεταχειρισμένη) μέχρι 40 με 45 ευρώ στην οποία αν γίνεται να μπορώ να κάνω overclock (όχι τίποτα τρελό) στο μέλλον για να παίξω λίγω καλύτερα τα καινούργια παιχνίδια.Έχω δει αυτήν http://www.e-gate.gr...b-lpt-ddr3.html. Τι λέτε? υ.γ full αναβάθμηση δεν θέλω να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από veteranos123
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν σου προτείνω full αναβάθμιση. Κάτι ενδιάμεσο: Δεν ήταν καλύτερα να πάρεις αυτήν την μητρική: http://www.skroutz.gr/s/437601/Asus-P8H61-M-LX-C-SI.html με αυτόν τον επεξεργαστή: http://www.skroutz.gr/s/339941/Intel-Pentium-Dual-Core-G620.html με 90 ευρώ σύνολο και να έχεις και αρκετά καλύτερο μηχάνημα? Τώρα και λεφτά θα δώσεις και δεν θα σου φανεί η αναβάθμιση. Δεν θα θέλεις κλοκάρισμα όχι μόνο για την 4850, αλλά και για αρκετά δυνατότερες κάρτες.
veteranos123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Ειδικά τώρα τόσα λεφτά δεν μπορώ να δώσω.Αν πάρω τώρα μια μητρική για τον υπάρχων επεξεργαστή και όταν έχω λεφτά να τα σπρώξω την μητρική και τον επεξεργαστή κανένα 40 αι και βάλω καιεγώ άλλα 50 κάτι γίνεται αλλά για τώρα δεν νομίζω Λες αν την πάω σε κανεένα ηλεκτρονικό να μου την επισκευάσει?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι να σου πω, στη θέση σου θα έκανα υπομονή να μαζέψω το 40αρι. Για τη μητρική που λες τώρα, πάρε την φτηνότερη συμβατή. Βγάλε αν θες μερικές φώτο της μητρικής να δούνε ορισμένα παιδιά εδώ που ξέρουν να σου πουν τι παίζει.
veteranos123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 όταν πάω σπίτι με ησυχία θα προσπαθήσω να βγάλω.Έτσι όπως είναι τώρα το pc έχει κίνδυνο να καεί ο επεξεργσστής?
Thanos1972 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το ρευμα απο το cpuz ειναι σταθερο?(εαν εξαιρεσουμε τα τυπου coolnquiet συστηματα)? εαν παιζει,πες μας λιγο ποσο παιζει. βασικα θα βοηθουσε πολυ μια φωτογραφια της μητρικης στο σημειο που λες.
veteranos123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Επειδή τώρα είμαι εκτός σπιτιού θα τα κοιτάξω όλα αύριο και θα σας ενημερώσω. Όταν αλλάξω μητρική θα πρέπει να κάνω και format?
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Όταν αλλάξω μητρική θα πρέπει να κάνω και format? Ναι. Βετεράνε όταν βγάλεις τη φωτό βεβαιώσου να είναι καλής ανάλυσης, κοντινή & καλά φωτισμένη.
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ορίστε η φωτο που θέλετε.http://imageshack.us...sc01117tve.jpg/.Επίσης βρήκα έναν φουσκωμένο πυκνωτή.Για δείτε. http://imageshack.us.../dsc01119g.jpg/. Σύμφωνα με το CPU-Z οι τιμές στο core voltage είναι 1,208-1,216(εκεί είναι συνήθως)-1,224 αλλά έχει πάει και για 2 δεύτερα και 1,334.και όταν κάνω στρες στον επεξεργαστή με το που πάει το ρεύμα στο 1,344 τότε κάνει restart Έχω και μια παλια μητρική η οποία δεν μου δίνει εικόνα.Μήπως μπορούμε να την αναστήσουμε για να χρησιμοποιήσω αυτήν?
Thanos1972 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οι τιμες στο ρευμα παιζουν πολυ.αρα δεν μπορει να κρατησει σταθερο ρευμα.ο πυκνωτης θελει αλλαγη.ισως με τον πυκνωτη να στρωσει το ρευμα.αλλα το αλλο που καηκε εκει.....δεν ξερω κατα ποσο ειναι συνετο να την κρατησεις ετσι.βεβαια εαν δεν παιζουν φραγκα,αλλαξε τον πυκνωτη και να ελπιζεις.
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οι τιμες στο ρευμα παιζουν πολυ.αρα δεν μπορει να κρατησει σταθερο ρευμα.ο πυκνωτης θελει αλλαγη.ισως με τον πυκνωτη να στρωσει το ρευμα.αλλα το αλλο που καηκε εκει.....δεν ξερω κατα ποσο ειναι συνετο να την κρατησεις ετσι.βεβαια εαν δεν παιζουν φραγκα,αλλαξε τον πυκνωτη και να ελπιζεις. Θα τον αλλάξω από βδομάδα γιατί φεύγω σήμερα και θα ενημερώσω.
άδικος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλημέρα & από μένα. Καλό μάτι με τον πυκνωτή. Μπορεί να αλλαχτεί. Το καμένο στοιχείο είναι ένας smt πυκνωτής, δύσκολη υπόθεση. Πάε σε κάποιο ηλεκτρονικό εργαστήριο & θα σου αλλάξει τον πρώτο. Αλλά τον 2ο χλωμό το βλέπω να βρίσκει το στοιχείο αλλά & την υπομονή να το κάνει. Όχι ότι άμα το βρει είναι δύσκολο ή παίρνει ώρα... δοκίμασε να ρωτήσεις. Τα ρεύματα παίζουν όπως λέει & ο Θάνος. Όσο για την άλλη Μ/Β, πες μας ποια είναι να δούμε αν είναι συμβατή με το υπόλοιπο σύστημα.
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τον πυκνωτή μπορώ να τον αλλάξω μόνος μου αλλά για το άλλο θα πάω μια βόλτα από κάποιο ηλεκτρονικό εργαστήριο.Τελικά η άλλα μητρική είναι μια foxcon G31 mvp αλλά όταν την βάζω μπρος (χωρίς επεξεργαστή) ενώ γυρνανε τα φουρφουρια δεν έχω εικόνα (το logo της μητρικής) από την onboard κάρτα γραφικών.
άδικος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η mobo χωρίς cpu πάνω δε θα ποστάρει έτσι & αλλιώς. Απ'ότι βλέπω υποστηρίζει core 2 duo. Για τον πυκνωτή, αν έχεις ξαναλλάξει σε Μ/Β καλώς, αλλιώς θα δεις πως είναι πιο μπελαλίδικο από ότι σε τροφοδοτικό πχ. Το απλό κολλητηράκι δε κάνει δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα