Laticauda Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλησπερα forumites...Ενα φιλαρακι θα παει αυριο για αγορα laptop και το θελει κυριως για gaming...μερικα απο τα games που παιζει ειναι : lol , manager , gta online , dota κλπ,κλπ...Το budget γυρω στα 700-750 Ε και να σηκωνει πολυ καλα τα παραπανω αλλα και γενικως τα συγχρονα games...Ενα απο τα laptop που μπανισε και θελει την γνωμη σας http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=566_34235&products_id=231415 ...περιμενω προτασεις (Θεσσαλονικη)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ελαφριά games το συζητάμε. Γενικώς τα σύγχρονα games πες του να το ξεχάσει. Μόνο desktop.
petranthe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιχνίδια και laptop δε συμβαδίζουν. Είναι σαν να θέλεις φορητότητα και να παίρνεις desktop... Και για να το καταλάβεις καλύτερα ο laptop που είδε ο φίλος σου έχει αδύναμο mobile επεξαργαστή ,τραγικα αργό HD και το σημαντικότερο AMD Radeon HD 6470M = πλήρης αποτυχία σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια 1
Laticauda Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 προφανως και δεν υπαρχει συγκριση desktop με laptop στο gaming απλα δεν εχει αλλη επιλογη...υπαρχουν καλες προτασεις σε αυτο το budget?και αν ναι βοηθηστε
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και για να το καταλάβεις καλύτερα ο laptop που είδε ο φίλος σου έχει αδύναμο mobile επεξαργαστή ,και το σημαντικότερο AMD Radeon HD 6470M = πλήρης αποτυχία σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια Καλα χαλαρωσε κ λιγο...
petranthe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλα χαλαρωσε κ λιγο... Χαλαρός είμαι φίλε. Διαφωνείς κάπου;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 πες μου που δεν θα τον καλυψει ο i5 ΑΝ το λαπτοπ μπορουσε να τρεξει παιχνιδια σε FullHD αναλυση. Για την καρτα συμφωνω,εχω την ιδια στο dell.Κ για πεταμα δεν την λες.Σε low/medium settings τα παει καλα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 προφανως και δεν υπαρχει συγκριση desktop με laptop στο gaming απλα δεν εχει αλλη επιλογη...υπαρχουν καλες προτασεις σε αυτο το budget?και αν ναι βοηθηστε ???? Ταξιδεύει συχνά και τον υποχρεώνουν από την δουλειά του να παίζει παιχνίδια? Πάντα υπάρχει άλλη επιλογή. Εξήγησέ του ότι θα πετάξει τα λεφτά του. Δεν υπάρχει gaming laptop. 1
petranthe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 πες μου που δεν θα τον καλυψει ο i5 ΑΝ το λαπτοπ μπορουσε να τρεξει παιχνιδια σε FullHD αναλυση. Για την καρτα συμφωνω,εχω την ιδια στο dell.Κ για πεταμα δεν την λες.Σε low/medium settings τα παει καλα. Παιχνίδια σε FULL HD ανάλυση με την 6470Μ ; Δε γίνεται αυτό φίλε μου... Ο επεξεργαστής αυτός είναι επιπέδου QXXX δηλαδή μπορεί να τον καλύψει σε κάποια αλλά σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα χαραχτηριστικά του laptop δεν είναι καταλληλος για παιχνίδια... Το θεμα είναι να μην πετάξει τόσα λεφτά για να πάρει laptop ενώ κάλιστα θα μπορύσε με τα ίδια χρήματα να πάρει desktop. Προσωπικά πιστεύω ότι η ορολογία "gaming laptop" δημιουργήθηκε καθαρά για λόγους marketing. Δεν συγκρίνεται ακόμα και το πιο ακριβό laptop με 7970M ή 680Μ η εμπειρία παιχνιδιού σε σχέση με έναν αξιοπρεπές desktop. . . 1
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μιλησα μονο για τον επεξεργαστη Η 6470 δεν την παλευει για παιχνιδια ουτε σε 1366Χ768 κ δικαιολογω οτι ο i5 με μια πολυ καλη καρτα γραφικων δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο εναν i7 http://www.youtube.com/watch?v=wfis7_buOMo
petranthe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αγαπητέ φίλε Χρηστάρα δε μιλάμε για i5 αλλά για ι5 mobile. Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι έχουν τεράστια διαφορά. Θυμάσαι τους ένδοξους QXXX του S775 ; Ή ακόμα τους Phenom II X4 ; O συγκεκριμένος mobile επεξεργαστής (Intel Core i5-2410M) είναι λίγο χειρότερος τους !
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αν ειδες το βιντεο,i5 2430M με GTX580M ειναι σε FHD. η διαφορα του 2410 με τον 2430 ειναι 100ΜΗz. Tους επεξεργαστες που λες τους θυμαμαι.Εχω κ δουλευει ακομα ενας E6600.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα