shamrock-13- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια και συγγνωμη που ανοιξα νεο τοπικ αλλα δεν γινεται αλλο!Εχω κανει φορματ παρα πολλες φορες αλλα αυτο που αντιμετωπιζω τωρα δεν υπαρχει πραγματικα...Ο υπολογιστης διαβαζει ολα τα cd/dvd εκτος απο αυτα που εχουν μεσα το λογισμικο των windows!!!Στην ουσια εχω ενα των vista και ενα των 7.Και τα 2 διαβαζονται κανονικα απο αλλους υπολογιστες που τα χω βαλει. Αυτο το προβλημα ετσι ξαφνικα βγηκε στη φορα.Και να φανταστειτε οτι ο υπολογιστης μου εχει μεσα τα windows 7 τα οποια ειναι εγκατεστημενα απο αυτο το dvd!Θελω να πω το χω κανει πολλες φορες φορματ και του χω βαλει τα 7 τοσες φορες και δεν ειχε δημιουργηθει κανενα προβλημα. Kαι τωρα οταν μπαινω στο ΒΙΟS και αλλαζω το boot priority και βαζω πρωτο το dvd δεν το αναγνωριζει καν.Βγαινει απλα μια μαυρη οθονη με μια κατω παυλα να αναβοσβηνει και μετα ξεκιναει κανονικα και μπαινει στην επιφανεια εργασιας ενω συνηθως εβγαινε μια μαυρη οθονη και ελεγε για να κανει boot απ το cd πατηστε ενα κουμπι και ξεκιναγα κανονικα τη διαδικασια...Και τωρα δεν μπορω να το κανω φορματ!Ξερει κανεις τι αλλο να πρεπει να κανω?ευχαριστω!
Caiden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα (με XP) σε εναν υπολογιστη πριν μια εβδομαδα. Τελικα ξαναεγραψα το λειτουργικο σε νεο cd στην χαμηλη ταχυτητα x2 και ολα δουλεψαν τελεια. 1
shamrock-13- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δυστυχως μολις τωρα το κανα αυτο που πες και παλι δεν το αναγνωριζει...Μου κανει εντυπωση παντως...Διαβαζει ολα τα cd εκτος απο αυτα που περιεχουν το λογισμικο των windows. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από shamrock-13-
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τέτοιο κόλλημα τραβάει καμιά φορά όταν ψιλό πειράζεται το partition table του δίσκου και δεν βρίσκει την σωστή διαδρομή για να ξεκινήσει σωστά. Ξεκίνα κάποιο partition manager από το cd (μπορείς το hiren's ,το gparted και σχεδόν όλα βγάζουν κάποιο boot cd) και σβήσε τουλάχιστον το πρώτο διαμέρισμα έτσι ώστε να είναι άδειος χώρος μην κάνεις καν νέο διαμέρισμα και δες έπειτα αν ξεκινήσει το δισκάκι με τα windows.
shamrock-13- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Επειδη δεν το χω ξαναχρησιμοποιησει ποτε το hiren's,μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις πως να το χρησιμοποιησω?Επειδη δεν πολυκαταλαβα!
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ξεκινάει;;Βγάζει ένα μενού;;Μέσα σε αυτό το μενού έχει ένα που λέει κάτι για parted magic;;;; E,push it! Αλλά και μέσα στο Dos programs να μπεις έχει ένα μενού με partition tools που έχει και άλλα προγράμματα στην περίπτωση που αυτό δεν τρέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα